FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Evo ga zvanično, ogadiše mi i dan i život.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pravi Švabo nema sta
A sto se tice Reala, mislim da ce teze biti sa Liverpulom
A sto se tice Reala, mislim da ce teze biti sa Liverpulom
Mia San Mia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Teško ćemo mi u Kijev ipak uefina sudijska mafija stoji iza uefadrida. Borit ćemo se pa šta bude Juup je na našoj strani ovog puta.
Kovač teško da ćemo sa njim do 1/2 finala narednih godina
Kovač teško da ćemo sa njim do 1/2 finala narednih godina
Carlo Broschi aka farinelli123 objasnio, kosmos mora vratiti Realu sve ovo prethodnih godina jednim ispadanjem i konacno dobrim odabirom sudijai. A postoji sansa da nas Liverpool u finalu naguzi kao i Citya sto je. Vamoss osvojit pa onda s Kovacom se patiti u Bundesligi dogodine.
- muhamedhulk
- Kontakt:
haj barem europski klasik. halasi favoriti, jedno 60-40. jos druga tamo 
sretno niki! trebace mu.
sretno niki! trebace mu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Znači sad je i zvanično Niko (ne) dolazi u Bayern.
Nek' mu je sa srećom jer trebaće mu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- farinelli123
- Kontakt:
Jesam li ja jedini koji je zadovoljan i Nikom i žrijebom ?
Ili sam samo preveliki optimista?
nele-BHF je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je zadovoljan i Nikom i žrijebom ?
Niku ne treba osudjivati jer nije jos ni sjeo na klupu Bayerna. Veliku fulu smo imali sa Celavom ublehom. Tu krivim upravu jer da su ostavili Jupp-a jos 1-2 godine, Bayern bi sigurno uzeo jos jednog klempu jer je imao gotovu ekipu, koju je sam selektirao. Celava ubleha je unistila taj stil, koji je opet nekako Jupp uspio povratiti.
Sto se zrijeba tice, Real ce zahtijevati od Jupp-a da ozbiljnije pristupi taktici i jacoj igri kako bi mogli biti ravnopravni s njima. Mislim da je omjer 50:50 i nece se finalista znati do zadnjih sekunda.
Siguran sam da ce se Bayernu vratiti sva nepravda, jer budimo realni, nije Bayern svako. Da bi se smirila ova galama, Realu ce se sada manje gledati kroz prste.
Sa Juppom na celu se ne bojim nikog! Vjerujem u nas prolaz u Finale i duel sa Liverpoolom.
Sto se Nike tice...nema sumnje da su ga i i graci prihvatili,jer inace se ne bi u ovom trenutku ni pricalo o tome,a ako se oni slazu da ih on trenira,slazem se i ja. Vidjet cemo kako ce sve to izgledati sljedecu sezonu...
Sto se Nike tice...nema sumnje da su ga i i graci prihvatili,jer inace se ne bi u ovom trenutku ni pricalo o tome,a ako se oni slazu da ih on trenira,slazem se i ja. Vidjet cemo kako ce sve to izgledati sljedecu sezonu...
Zar vama ne govori ništa da su nas direknto (TT) i indirektno (RH i JN) odbila tri trenera i plus Jupp i da je ovo četvrta odnosno peta opcija. Ostali su Jens Keller (
) i Kovač i naravno ovaj se odabrao.
Ako uzmemo LP, zaboli me šta će niko uraditi sljedeće sezone.
Svakako slijedi pad i smjena generacija.
Ako flopa, ima drug klop
Svakako slijedi pad i smjena generacija.
Ako flopa, ima drug klop
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ima, ime mu je Niko Kovac, inace rodjak naseg skolskog druga. Vjerujem da tvojoj sreci nema kraja, cestitke na ovom sjajnom treneru njemacke vjeroispovjesti.FCBAYERN je napisao/la:Julian je mac s dvije ostrice. Naravno jos nije zvanicno, ali je veoma izvjesno. Iskustvo mu ne ide u prilog, ali od dosutpnih opcija trenutno je on najbolja. Ne bih rekao da je s njim i Bundesliga zagarantirana, a tu su i potencijalni problemi s autoritetom. Najbolje bi bilo raskrstiti sa Robberyem, te tako omoguciti treneru neometano sprovodjenje zamisli. Kako god, ne treba imati previsoka ocekivanja, a nadam se da ce se, ukoliko bude doveden, raditi na zajednickoj strategiji i da ce biti podareno dovoljno vremena da se i ona sprovede. Treba ga osloboditi pritiska (onoliko koliko je to moguce) i pruziti mu podrsku.
Kako god, tesko da ce iko Juppovim putem krenuti i da ce biti podjednako uspjesan, barem dogledno. To je trener koji najbolje odgovara ovome klubu, a takvog drugog, barem zasada, nema.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Je**m li ti Guardiola sjeme
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jah jah kosmos ce da se pobrine za nepravdu.
O penalu u Njemackoj, u Madridu crveni za Vidala u 46 minuti sto bi znacio i kraj utakmice i totalnu nemogucnost tog potencijalnog crvenog za Casemira koji se potencira (drasticna razlika je dobiti ga u 46 i tamo u 70 i nekoj minuti) pa kod autogola Ramosa ofsajd za Lewu koji je mnogo uticao na igru itd itd ...
Svi vide 2 ofsajda u produzetku kad je sve vec bilo gotovo s obzirom na brojcano stanje na terenu, pogotovo onaj go Marcelo za Ronalda...
Bolja ekipa ce opet proci, nikakvi kosmosi se nece pobrinuti za nepravdu koje nije bilo, a mislim da je cinjenica koja ekipa je trenutno bolja.
Mada ako se desi da bolja ekipa podbaci i prodje ova druga to nece biti nezasluzeno naravno...
O penalu u Njemackoj, u Madridu crveni za Vidala u 46 minuti sto bi znacio i kraj utakmice i totalnu nemogucnost tog potencijalnog crvenog za Casemira koji se potencira (drasticna razlika je dobiti ga u 46 i tamo u 70 i nekoj minuti) pa kod autogola Ramosa ofsajd za Lewu koji je mnogo uticao na igru itd itd ...
Svi vide 2 ofsajda u produzetku kad je sve vec bilo gotovo s obzirom na brojcano stanje na terenu, pogotovo onaj go Marcelo za Ronalda...
Bolja ekipa ce opet proci, nikakvi kosmosi se nece pobrinuti za nepravdu koje nije bilo, a mislim da je cinjenica koja ekipa je trenutno bolja.
Mada ako se desi da bolja ekipa podbaci i prodje ova druga to nece biti nezasluzeno naravno...
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ajd ne seri.
I am not yet born; O hear me.
Aj odyebi, yebo te rejal
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gotova je Zidaneova nafaka. Dvostruka pobjeda Bayerna.don_burza je napisao/la:Sad je samo važno kakav će Monolog post da napiše ovdje
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E yebayi ga Mona. Sve si nam syebo sad. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sa ovim timom bi i Safet Susic uzeo Bundesligu, a u LP ionako haraju zadnjih 5 godina tako da nema zime za Bavarce.mirgerr je napisao/la:Ima, ime mu je Niko Kovac, inace rodjak naseg skolskog druga. Vjerujem da tvojoj sreci nema kraja, cestitke na ovom sjajnom treneru njemacke vjeroispovjesti.FCBAYERN je napisao/la:Julian je mac s dvije ostrice. Naravno jos nije zvanicno, ali je veoma izvjesno. Iskustvo mu ne ide u prilog, ali od dosutpnih opcija trenutno je on najbolja. Ne bih rekao da je s njim i Bundesliga zagarantirana, a tu su i potencijalni problemi s autoritetom. Najbolje bi bilo raskrstiti sa Robberyem, te tako omoguciti treneru neometano sprovodjenje zamisli. Kako god, ne treba imati previsoka ocekivanja, a nadam se da ce se, ukoliko bude doveden, raditi na zajednickoj strategiji i da ce biti podareno dovoljno vremena da se i ona sprovede. Treba ga osloboditi pritiska (onoliko koliko je to moguce) i pruziti mu podrsku.
Kako god, tesko da ce iko Juppovim putem krenuti i da ce biti podjednako uspjesan, barem dogledno. To je trener koji najbolje odgovara ovome klubu, a takvog drugog, barem zasada, nema.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.