Aha, znači klub u kojem igra je važan, ali samo kad tebi odgovara?MikeToreno je napisao/la: Todoroviću je 20, tvom Dilberu 26. Radi se o totalno drukčijem scenariju.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Napraviste yebote Dani Alvesa od decka koji u svojoj 20:oj igra u LZO. Ako zeli napredovati mora otici iz Slobode sto prije. Pa cemo tek onda vidjeti... Mozda ce nekom sad biti krivo, ali ja ne vidim ni blizu taj neki potencijal u Todorovicu. Za mene je on neka malo bolja verzija Memije. Vrijeme ce pokazat dokle ce dogurati ali sama cinjenica da mi desnog beka nemamo godinama i ide njemu u prilog da vec poslije kvalifikacija sa mladom reprezentacijom bude starter u seniorskoj. Ali otom potom.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Rekao bih da je Memija bio makar na istom nivou kada je igrao u BiH Premijer Ligi... a danas luta po Danskoj drugoj diviziji.sajo10 je napisao/la:Napraviste yebote Dani Alvesa od decka koji u svojoj 20:oj igra u LZO. Ako zeli napredovati mora otici iz Slobode sto prije. Pa cemo tek onda vidjeti... Mozda ce nekom sad biti krivo, ali ja ne vidim ni blizu taj neki potencijal u Todorovicu. Za mene je on neka malo bolja verzija Memije. Vrijeme ce pokazat dokle ce dogurati ali sama cinjenica da mi desnog beka nemamo godinama i ide njemu u prilog da vec poslije kvalifikacija sa mladom reprezentacijom bude starter u seniorskoj. Ali otom potom.
Daj ba ljudi, Dzeko s Romom prosao u 1/2 finale LP.
Ove ostale teme treba zamrznuti na par dana.
Ove ostale teme treba zamrznuti na par dana.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hajradinovic strijelac za Osijek.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Željino dijete.Bazinga12345 je napisao/la:Hajradinovic strijelac za Osijek.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Olimpikovo.Rokoko87 je napisao/la:Željino dijete.Bazinga12345 je napisao/la:Hajradinovic strijelac za Osijek.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Veležovo dijete
grahovac standardan, hajradinovicu 10. gol ove sezone, i ne bi me cudilo da ga makedonci kontaktiraju
Zarathustra
Hajradinovic i Kjosevski zajedno u paketu, poklon za MakedonceMoggi je napisao/la:grahovac standardan, hajradinovicu 10. gol ove sezone, i ne bi me cudilo da ga makedonci kontaktiraju
Njima cemo dati Hajradinovic ako oni nama daju Fazlagica
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Jukic nakon sto je zabio gol u prosloj utakmici danas na klupi, ovaj trener neki Mancini
Kovacevic, Kapidzic i Janjic od pocetka

Kovacevic, Kapidzic i Janjic od pocetka

sta bi sa koljicem, zar nije trebao nazad u ekipu do sada
Zarathustra
fazlagic ?Vucevich je napisao/la:Hajradinovic i Kjosevski zajedno u paketu, poklon za MakedonceMoggi je napisao/la:grahovac standardan, hajradinovicu 10. gol ove sezone, i ne bi me cudilo da ga makedonci kontaktiraju
ne bih se odrekao hajradinovica, izgleda da je sazrio nakon par propalih sezona, kad pogledam da cska dovede nekog bistrovica iz slaven belupa koji kroz mjesec igra 1/4 finale protiv arsenala, ovih 10 golova mogli bi mu omogucit novu dobru destinaciju nakon genta
Zarathustra
Enis Fazlagic (ili po njihovom Fazlagikj), momak koji je tek napunio 18 godina u Martu a cesto je starter od zimske pauze za Shkendiju koja je ubedljivo prva u Makedoniji. Zelja je Dinama i jos par ostalih klubova. Iz najveceg je bosnjackog sela u Makedoniji (Gorno Orizari) - pitanje je da li moze igrati za nas.Moggi je napisao/la:fazlagic ?Vucevich je napisao/la:Hajradinovic i Kjosevski zajedno u paketu, poklon za MakedonceMoggi je napisao/la:grahovac standardan, hajradinovicu 10. gol ove sezone, i ne bi me cudilo da ga makedonci kontaktiraju
ne bih se odrekao hajradinovica, izgleda da je sazrio nakon par propalih sezona, kad pogledam da cska dovede nekog bistrovica iz slaven belupa koji kroz mjesec igra 1/4 finale protiv arsenala, ovih 10 golova mogli bi mu omogucit novu dobru destinaciju nakon genta
Nece se vratiti ove sezone najvjerovatnije. Tako kazu navijaci Lecha na njihovom forumu mada je pisalo da ce se vratiti uskoro prije dvije-tri sedmice na jednom BiH portalu...Moggi je napisao/la:sta bi sa koljicem, zar nije trebao nazad u ekipu do sada
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 14 apr 2018, 01:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Hajradinovic je izgubio mjesto startera u Osijeku.
Makar zadnjih nekoliko utakmica koje sam gledao uvjek ulazi sa klupe. Ne znam kako bih objasnio njegovu igru na seniorskom nivou u HNL-u.
Dok je bio mladji i igrao u mladoj BiH reprezentaciji cinio mi se kao strasno brz igrac, tehnicki jak u kojem sam radi ovih karakteristika vidio potencijalnu zamjenu za Lulica. Ima on i sada ono nesto u igri ali je strasno usporio i promjenio nacin svoje igre. U Osjeku koliko sam vidio pretezno igra LM i na zalost u ovom momentu mi uopce ne izgleda kao igrac koji ima reprezentativni potencijal.
Volio bih da grijesim.
Najvise me strasi podatak da je on po dolasku u Osjek bio standardan prvotimac a da sada sve cesce ulazi sa klupe. Nadam se da je to samo trenutna slabost a ne pokazatelj stagnacije.
Makar zadnjih nekoliko utakmica koje sam gledao uvjek ulazi sa klupe. Ne znam kako bih objasnio njegovu igru na seniorskom nivou u HNL-u.
Dok je bio mladji i igrao u mladoj BiH reprezentaciji cinio mi se kao strasno brz igrac, tehnicki jak u kojem sam radi ovih karakteristika vidio potencijalnu zamjenu za Lulica. Ima on i sada ono nesto u igri ali je strasno usporio i promjenio nacin svoje igre. U Osjeku koliko sam vidio pretezno igra LM i na zalost u ovom momentu mi uopce ne izgleda kao igrac koji ima reprezentativni potencijal.
Volio bih da grijesim.
Najvise me strasi podatak da je on po dolasku u Osjek bio standardan prvotimac a da sada sve cesce ulazi sa klupe. Nadam se da je to samo trenutna slabost a ne pokazatelj stagnacije.
Danas je poceo na klupi, samo sto je usao prilicno rano (26'). Da li se Mudrazija povrijedio?
Irfan Jasarevic i Dennis Hadzikadunic u timu kola Allsvenskana:

Ma ja sam evo zadnjih mjesec dana bas radi njega pogledao nekoliko utakmica Osijeka i cini mi se da je vecinu krenuo sa klupe. Ako ne cak i sve.Vucevich je napisao/la:Danas je poceo na klupi, samo sto je usao prilicno rano (26'). Da li se Mudrazija povrijedio?
Sto se tice izmjene, Zekic kopira Alegrija. Ozljeda nije problem ako sam dobro razumio.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Bing [Bot], CAGarfia, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, Marokanci58, Mostarska, UtdBiH21, zikerrz21 i 78 gostiju.