Kaki oni ba ima da im zaprijetimo froljkama i kornerima da se sje.bu kad ih razvalimo 0:0domorocki1921 je napisao/la:kad smo god ovako pesimistični pred neku utakmicu pogotovo derbi,vazda se dobro završi,pa evo da znate da i ja očekujem poraz ili bod nazor kao i vi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
- domorocki1921
- Kontakt:
dobro bi bilo da ih uništimo,da ih ponizimo da kmeče i mole da kup osvojimo,bjednici sa lavora
J*** ti kup zijanismo jednog OD najboljih igraca,sta CE tek bit u revansu.Vazda se ponavljaju iste greske zasto.
Kad smo kod Ramovića, ako je zadnja loža u pitanju, čisto sumnjam da će on propustiti samo derbi, mislim da ga minimalno neće biti u naredni tri utakmice koje su nam ključ za ovu sezonu, a vjerovatno i četiri tekme će odsustvovati.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.
Sutra mozemo dosta toga da odlucimo, valjda je Ađemu i igracima konacno doslo u glavu.
Sutra mozemo dosta toga da odlucimo, valjda je Ađemu i igracima konacno doslo u glavu.
- Zeljeznicar -
U nedelju je utakmica, a vjerovanto cemo se oprostiti i od titule a u srijedu i od kupa. Hvala Adzemu, Papcu i upravi koja je umjesto da smiri strasti suspendovala dvojicu znacajnih igraca.Zenzo je napisao/la:U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.![]()
Bitno je da igra maneken Mehremic a ostalo sve nevazno.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
I sta mi navijaci bolesnici da radimo,da se odreknemo Zelje radi Adzema ili slicnih.Da li Nas ustvari iko ista pita,da li su oni svjesni da neigraju samo za platu nego i za klub,navijace.Bojim se da je ovo prvo u pitanju.Djaba se mi slomismo ovdje svrljajuci.Izgleda da je nama najteze,mi imamo vazda pritisak OD njihove igre a ne oni.Koji pritisak nemozes opalit po golu jednoj Slobodi.
Zasto bi mi bio haver? Znaci svi su mi haveri posto svima znam plateAirMike je napisao/la: Nisam ni sumnjo da znas kolka je stanicu.Vjerovatno ti je haver neki kad god je losa situacija pises o hebenom stanicu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Mi u odbrani cemo imati samo jednog igraca (Graovca) ostala tri se tako ne mogu nazvati. Jadna majko...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kolektivna krivnja je ovdje, nije pojedinac kriv za ove rezultate, budala je onaj koji misli da imamo top ekipu a loseg trenera ili obrunuto.bhsport je napisao/la:U nedelju je utakmica, a vjerovanto cemo se oprostiti i od titule a u srijedu i od kupa. Hvala Adzemu, Papcu i upravi koja je umjesto da smiri strasti suspendovala dvojicu znacajnih igraca.Zenzo je napisao/la:U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.![]()
Sta se sa njima desava pa ne mogu da ostvare ciljeve.
- Zeljeznicar -
Ekipu je birao ovaj trener, sve dovedeno po njegovim zeljama, sada sto se on umislio da je Mourinho i sto radi sranja, to je njegov problem.Zenzo je napisao/la:Kolektivna krivnja je ovdje, nije pojedinac kriv za ove rezultate, budala je onaj koji misli da imamo top ekipu a loseg trenera ili obrunuto.bhsport je napisao/la:U nedelju je utakmica, a vjerovanto cemo se oprostiti i od titule a u srijedu i od kupa. Hvala Adzemu, Papcu i upravi koja je umjesto da smiri strasti suspendovala dvojicu znacajnih igraca.Zenzo je napisao/la:U kako smo se tesku situaciju doveli i to sve svojom krivicom, sta se ovo desava dvije-tri sezone za redom u samom finisu.![]()
Sta se sa njima desava pa ne mogu da ostvare ciljeve.
Sutra ce Manijaci biti na treningu u 4.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ako nakon toga odigraju bezvoljno i bezmudno, nek odyebu svi odreda.LjoZee je napisao/la:Sutra ce Manijaci biti na treningu u 4.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
X u šišku na derbiju, X i u Tuzli 1-1 rezultat
Šteta za ove povrede i suspenzije, posebno jer su to brzi igrači od kojih uvijek očekujem najviše, a u nedjelju ćemo imati sve samo ne brzinu. Ovi što igraju za fudbalsku nakazu će biti motivisani kao nikad ranije, ponovo spašavaju sezonu, ponovo su rasterećeni i ako im Husref pusti snimak naših posljednjih mečeva, shvatiće da mogu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- plavousrcu
- Kontakt:
Meni je i danas "derbi" i to u Krupi. Ako lazni Plemici ne pobjede mi cemo sutra dobiti. U suprotnom ne pise nam se dobro jer nas pritisak ubija.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zeljo je brodolom, spasi se obuci bordo.bhsport je napisao/la: Ekipu je birao ovaj trener, sve dovedeno po njegovim zeljama, sada sto se on umislio da je Mourinho i sto radi sranja, to je njegov problem.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zeljo izgubit ces ako je sudjeno. I da te ukinu ja te nosim u sebi. Strucnom stabu i igracima puna podrska do kraja. Sramota bila nemirnicima na ovom pdf-u.
Nije vazno pobijediti, vazno je imati zdrav razum.
Nije vazno pobijediti, vazno je imati zdrav razum.
Ti se svakako lizes sa njima pa idi.samoposmatram je napisao/la:Zeljo je brodolom, spasi se obuci bordo.bhsport je napisao/la: Ekipu je birao ovaj trener, sve dovedeno po njegovim zeljama, sada sto se on umislio da je Mourinho i sto radi sranja, to je njegov problem.
Koliko karata su naši navijači dobili, je l' opet samo južna tribina?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: antibot, Ferroviere1987, Google [Bot], kosuljaplava i 27 gostiju.