FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 20:25

Ima li kakav ovdje forumaš, a da nije zaokupljen ofsajdima, i ko je pratio hrvate da napiše koju o Kovaču, šta igra, šta su mu prednosti, mane?

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 apr 2018, 20:33

Meni prosle godine nije Bayern ispao kradjom i sl. Bilo je gresaka na obje strane. I vjerujem da je bolji u dvomecu i prosao.
Ove godine se nadam da ce biti sto manje gresaka sudije i sto vise pameti nasih igraca. I ne sumnjam u prolazak.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 apr 2018, 20:56

Jeftha je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:Julian je mac s dvije ostrice. Naravno jos nije zvanicno, ali je veoma izvjesno. Iskustvo mu ne ide u prilog, ali od dosutpnih opcija trenutno je on najbolja. Ne bih rekao da je s njim i Bundesliga zagarantirana, a tu su i potencijalni problemi s autoritetom. Najbolje bi bilo raskrstiti sa Robberyem, te tako omoguciti treneru neometano sprovodjenje zamisli. Kako god, ne treba imati previsoka ocekivanja, a nadam se da ce se, ukoliko bude doveden, raditi na zajednickoj strategiji i da ce biti podareno dovoljno vremena da se i ona sprovede. Treba ga osloboditi pritiska (onoliko koliko je to moguce) i pruziti mu podrsku.

Kako god, tesko da ce iko Juppovim putem krenuti i da ce biti podjednako uspjesan, barem dogledno. To je trener koji najbolje odgovara ovome klubu, a takvog drugog, barem zasada, nema.
Ima, ime mu je Niko Kovac, inace rodjak naseg skolskog druga. Vjerujem da tvojoj sreci nema kraja, cestitke na ovom sjajnom treneru njemacke vjeroispovjesti.
Sa ovim timom bi i Safet Susic uzeo Bundesligu, a u LP ionako haraju zadnjih 5 godina tako da nema zime za Bavarce.
Nema mene na terminu narednih godinu dana, odlazim u neku pecinu daleko od civilizacije da ne znam za brukanje u Evropi koje slijedi. :mrgreen:

Ozbiljno, nisam zadovoljan. Ovo je katastrofa, jer mislim da ce podbaciti. Nema sanse da je bolja i sigurnija opcija od svih ostalih kandidata koji su se dovodili u vezu sa Bayernom. Od trenera koji je relativno dokazan do trenera koji je "macak u velikoj vreci". Ipak, nadam se da grijesim i sretno mu, da sam razocaran- itekako jesam, da li gajim optimizam- bas naprotiv. Bundesligu vjerovatno osvaja, ali to nije neki uspjeh iskren da budem. Ovdje je uprava morala bolje odraditi.
Spamm

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 13 apr 2018, 20:58

FCBAYERN je napisao/la:
Jeftha je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:
Ima, ime mu je Niko Kovac, inace rodjak naseg skolskog druga. Vjerujem da tvojoj sreci nema kraja, cestitke na ovom sjajnom treneru njemacke vjeroispovjesti.
Sa ovim timom bi i Safet Susic uzeo Bundesligu, a u LP ionako haraju zadnjih 5 godina tako da nema zime za Bavarce.
Nema mene na terminu narednih godinu dana, odlazim u neku pecinu daleko od civilizacije da ne znam za brukanje u Evropi koje slijedi. :mrgreen:

Ozbiljno, nisam zadovoljan. Ovo je katastrofa, jer mislim da ce podbaciti. Nema sanse da je bolja i sigurnija opcija od svih ostalih kandidata koji su se dovodili u vezu sa Bayernom. Od trenera koji je relativno dokazan do trenera koji je "macak u velikoj vreci". Ipak, nadam se da grijesim i sretno mu, da sam razocaran- itekako jesam, da li gajim optimizam- bas naprotiv. Bundesligu vjerovatno osvaja, ali to nije neki uspjeh iskren da budem. Ovdje je uprava morala bolje odraditi.
Najveci problem Bayerna trenutno nije trener, nego Robbery koji zajedno imaju 70 godina. Bez potrebe im se produzava ugovor.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 apr 2018, 21:00

A sad zrijeb. Male sanse, itekako male, ali nadati se ne prestaje. Jedno je sigurno, Bayern se nece obrukati kao prije 4 godine.
Spamm

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 apr 2018, 21:02

E jbg mona :x
Izgubih večeru :(
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 13 apr 2018, 21:04

Jeftha je napisao/la: Najveci problem Bayerna trenutno nije trener, nego Robbery koji zajedno imaju 70 godina. Bez potrebe im se produzava ugovor.
A kome ce sad pustiti da slaze ekipu? Treneru koji moze flopati? To su trebali uraditi proslo ljeto, ali opet kvalitetan trener je temelj. Za adekvatnu smjenu generacije se mora imati jasna strategija, a ovi je trenutno nemaju, inace ne bi dovodili petu opciju na klupu i produzavali igracima koji daju posljednji atom snage. A kad smo kod njihovih zamjena, koga dovesti? Ko je to perspektivan da zamijeni Robbena, jer eto imaju se igraci za lijevo krilo, ali ko dole? Brandt? Onda sve ovo stvarno nema smisla.
Spamm

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 13 apr 2018, 21:07

FCBAYERN je napisao/la:
Jeftha je napisao/la: Najveci problem Bayerna trenutno nije trener, nego Robbery koji zajedno imaju 70 godina. Bez potrebe im se produzava ugovor.
A kome ce sad pustiti da slaze ekipu? Treneru koji moze flopati? To su trebali uraditi proslo ljeto, ali opet kvalitetan trener je temelj. Za adekvatnu smjenu generacije se mora imati jasna strategija, a ovi je trenutno nemaju, inace ne bi dovodili petu opciju na klupu i produzavali igracima koji daju posljednji atom snage. A kad smo kod njihovih zamjena, koga dovesti? Ko je to perspektivan da zamijeni Robbena, jer eto imaju se igraci za lijevo krilo, ali ko dole? Brandt? Onda sve ovo stvarno nema smisla.
Ima crni brat Kingley Coman, a valjda ima i neki talenat u toj bavarskoj skoli da se pronađe. Na koncu, ako se nađe ništa, 50 miliona izvaliti za Princa od Velsa i mirna Bosna. :bih:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2018, 22:13

Izvaliti 50 mil za princa od Velsa i 10 mil za ljekarsko osoblje s obzirom da čovjek ne može uvezati 3 utakmice a da ne završi u bolnici.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2018, 22:18

Ovaj put će Monolog biti u pravu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 apr 2018, 22:32

sljivo je napisao/la:Ima li kakav ovdje forumaš, a da nije zaokupljen ofsajdima, i ko je pratio hrvate da napiše koju o Kovaču, šta igra, šta su mu prednosti, mane?
Uz sreću, imao je Kovač ideje i kako igrati. Spustio je Ivana Rakitića duboko u veznu liniju na mjesto gdje danas zna odigrati u Barceloni (posebno kada nema Sergija Busquetsa) kako bi pomagao Luki Modriću kojem je dao sve ovlasti u izgradnji napada. Pod njim je Mateo Kovačić odigrao svoje najbolje utakmice u reprezentaciji, a znao je nuditi i ideje koje su bile izvan okvira. Marcelo Brozović se pod Kovačem profilirao kao igrač koji s pozicije ‘desetke’ iz drugog plana ulazi u napad i radi veliku štetu suparničkoj zoni, dok je Marko Pjaca bio zamišljen kao ‘plutajuća špica’ – pojam koji je izmislio Christian Streich u sklopu taktičkih revolucija u Njemačkoj. Tražio je disciplinu svojstvenu svojoj igračkoj poziciji i identitetu, ali je želio igrati dobar i napadački nogomet.
https://telesport.telegram.hr/kolumne/t ... as-covjek/

Imas tu kompletan tekst.
Tesko je komentarisati pretjerano njegov rad u Hrvatskoj, posebno zbog negativne atmosfere koja je tad ja mislim bila na vrhuncu.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 22:52

The Game je napisao/la:...
:thumbup:

Ne znam, ne djeluje mi neko aman kompatibilan sa našom klupom i zahtjevima. Zna klub, ok, ali onaj njegov Bayern i ovo su sva različita svijeta. Ne znam, sjebali smo se, ispušili smo nekoga za koga smo bili uvjereni da će raditi za nas i onda samo idemo iz greške u grešku. Doći sa Tuhela na Kovača za mene nema smisla, niti rezona, ama ni trunke.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 13 apr 2018, 23:08

Je.bi ga, sami su sebe ogranicili sa izborom iskljucivo njemackog trenera. Mislim da se ovo ljeto moglo ubosti sa dobrim trenerom da se malo prosirilo podrucje djelovanja, al' haj, nadat' se najboljem.

A sto se Kovaca tice, vjerovatno je da nema prava na neke velike greske i kako ce morati u startu pogoditi sa taktikom i formacijom koja ce zadovoljiti ega u svlacionici, sto znaci da ce mu odmah na pocetku biti veselo, obzirom na dosadasnje (ne)iskustvo. Tu mu Jupp mora pomoci osvajanjem Lp ove godine, kako bi mu se malo smanjio pritisak :D

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 apr 2018, 23:39

sljivo je napisao/la: Ne znam, ne djeluje mi neko aman kompatibilan sa našom klupom i zahtjevima. Zna klub, ok, ali onaj njegov Bayern i ovo su sva različita svijeta. Ne znam, sjebali smo se, ispušili smo nekoga za koga smo bili uvjereni da će raditi za nas i onda samo idemo iz greške u grešku. Doći sa Tuhela na Kovača za mene nema smisla, niti rezona, ama ni trunke.
A znaš li sa kime je zato kompatibilan, da ne kažem podoban? :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Klare

Post Postao/la Klare » 13 apr 2018, 23:42

Prvo :arrow: Kovač je veliki gospodn,
u Bundesligi najomiljenije lice.

Drugo :arrow: veliki čovjek, u njegov izvanredan odnos sa igračima i upravom ne treba sumnjati, u prije svega prijateljski odnos.

Treće :arrow: njegov fudbal je onaj najbolji, okomit koji rezultat i izvanrednu igru donosi,
mislio sam da će trener biti Nagelsman, ali i Niko preferira sličan ili isti stil.

Četvrto :arrow: bolje Niko nego Tuchel ili neka druga čudna glava.

Peto :arrow: Jupovi pomoćnici ostaju, u njihov kvalitet, znanje i uticaj ne treba sumnjati.

Šesto :arrow: Kovač ima znanja

Sedmo :arrow: identifikacija sa klubom, pošten insan

Osmo :arrow: nayebaće Real.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 apr 2018, 23:49

Klare je napisao/la: mislio sam da će trener biti Nagelsman, ali i Niko preferira sličan ili isti stil.
Niko ima isti ili sličan stil kao Nagelsmann?

Ako si ovo rekao, ti onda nisi pratio nekog od njih dvojice.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2018, 00:09

Jesul " plafonjerci" dosli na svoje ili da pravimo anketu koga bi radje u finalu.
Vom Jäger zum Gejagten

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 14 apr 2018, 00:13

E da, Vidala na klupu i prolazimo Halase. Izgorit ce u zelji za osvetom i opet neku glupost napraviti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 apr 2018, 00:21

slika :salut:

Par reakcija Juppa na žrijeb i Kovača :
Heynckes on Real Madrid: "For me there is no favorite in this game. Everything is possible. I watched Real against Juventus. Nobody would have thought that after 90 minutes it would be 3-0 for Juve."
Heynckes: "I have fond memories of our treble season. We played against Juventus and against Barcelona at home. I hope that's a good omen.
Departing Jupp Heynckes. Last answer again on Rreal Madrid: "It'll be an open game, there is no favorite. We have good memories of 2012, when we progressed in the semifinals. We are very confident for the game."
:cool:
Heynckes praises Kovac: "He is a hard-worker, a good man. A very good choice."
Heynckes: "James Rodriguez ran 12.8 km on Wednesday. These are the values ​​that Bastian Schweinsteiger had at his best."
I na kraju :
Jupp Heynckes : "No matter which Spanish teams progress into the semifinals, Real or Barcelona, ​​we can beat both."
:cool:

slika :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 14 apr 2018, 00:29

harden je napisao/la:E da, Vidala na klupu i prolazimo Halase. Izgorit ce u zelji za osvetom i opet neku glupost napraviti.
jup ce njemu sredit pamet

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []