BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Odlicna prilika za Mirzu da nastavi gdje je stao u Maroku, nikako ne smije da se opusti. Grk je po meni blagi favorit al svakako da Mirza ima velike sanse. Ovog malog kraljevica ne racunam, to ce biti laksi trening 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Moglo bi biti opasnih kvalifikanata npr.: M.Basic ,CHARDY(DELBONIS),ISTOMIN(SEPPI) ,GARCIA-LOPEZ(KUKUSHKIN), ovaj nivo tenisa sem WC(domacina) ne nudi lahke protivnike . Sretno MIRDA .hm59 je napisao/la:Damir u I kolu sa kvalifikanntom, u drugom Raonic, pa Cilic...
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 13 apr 2018, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma naravno da je tako dobri esprit24 (ja se malo nasalio),ali 16 bodova i 5 t$(4tE) je vise nego dovoljno . Apetiti Mirze , a i nas rastu .Grk ima sve i jako tanak fitilj , a Basic bi to mogao iskoristiti , a i finale kvala je ok .To je lijep broj bodova za USO i AO"19 . ABd. zdravlja i nafake .esprit24 je napisao/la:Odlicna prilika za Mirzu da nastavi gdje je stao u Maroku, nikako ne smije da se opusti. Grk je po meni blagi favorit al svakako da Mirza ima velike sanse. Ovog malog kraljevica ne racunam, to ce biti laksi trening
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Dobro jutro uspavani . Danas igra nas Mirza . Podrzimo Mirzu Basica, bar do Japana i DC , trebat ce nam.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Naravno da cemo i Damira podrzati , bez Damira nema DC.
Tomo u finalu d
dubla u Italiji (25.000$) i on ce nam trebati u Japanu i DC.
Dobro jutro najbolji i najinformisaniji forumasi , najboljeg foruma .

Tomo u finalu d
Dobro jutro najbolji i najinformisaniji forumasi , najboljeg foruma .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ne bjezim od obecanja , samo da se registruje prvi Mirzin mec na RG. Ne znam kako to organizovati , ali mislim da :babino , jestamai ,esprit24 ,hm59 , Uno. i.... i nadam se imaju takva iskustva i znaju kako to organizovatiSamozdravlje je napisao/la:respect prema tebi @Uno. , ali Live ATP Ranking kaze : Trenutno 93 i 623 boda ,Arap Jaziri u finalu CH. Kina 606 b. ,ako dobije 638 b. , Lajovic , Berankis i dr igraju po 2 pa i 3 CH. . Moguce da ja grijesim , ali opsta matem. i logika su mi bliske.Unofficialpage je napisao/la:Ranking 16.4 i tu je Mirza 90. na atp listi, teško će biti većih promjena, može biti 3-4 pozicije u +-
http://openerarankings.com/Home?RankDate=16-04-2018
Penziju cu potrositi da Vas sve castim , ako Mirza bude u GZ RG (na bilo koji nacin) , nije velika pen. pa necu puno ni potrositi , a vrijedilo bi .
Hoce li prenositi BHT Mirzu danas?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema ni streama, nisu postavili kamere jos.StevieG8 je napisao/la:Hoce li prenositi BHT Mirzu danas?
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Teramuha pristojan i lijepo odgovori . Nema streama , jedino da BHT1 ode direktno u Monaco ili onaj cova sa AO 2014(sa harmonikom).taremuha je napisao/la:Nema ni streama, nisu postavili kamere jos.StevieG8 je napisao/la:Hoce li prenositi BHT Mirzu danas?
Steta, bas lijep dan za gledat nase tenisereSamozdravlje je napisao/la:Teramuha pristojan i lijepo odgovori . Nema streama , jedino da BHT1 ode direktno u Monaco ili onaj cova sa AO 2014(sa harmonikom).taremuha je napisao/la:Nema ni streama, nisu postavili kamere jos.StevieG8 je napisao/la:Hoce li prenositi BHT Mirzu danas?![]()
![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Reko je komentator sljedece sto prenose je atp istambul gdje damir igra
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Citaj Mirza , lijepo ti @MElloo rece , MD i bit ces na TV i to BHRT1 .MElloo je napisao/la:Reko je komentator sljedece sto prenose je atp istambul gdje damir igra
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Prenosit će samo turnire serije 250, neće prenositi ni seriju 500 a ni seriju 1000 odnosno Masterse, što je i Monte Carlo u ovom slučajuStevieG8 je napisao/la:Hoce li prenositi BHT Mirzu danas?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Bravo Miki

"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Danas fin trening za Mirzu (6:4, 6:0) pred sutrasnji mec sa Tsitsipasom

-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mozda sam dosadan , ali moram . Mirza sad ima 595 bodova za USO + 20 od GS tj.RG(10) i WM(10) , sto je ukupno 615 i gotovo sigurno obezbjedio i 3.GS . Veliki je izazov Grk , 19 bodova i 13tE , a moze Mirza to . Mislim da su slicni igraci(gotovo identicni ,zar ne Uno?) . Zivci bi mogli odluciti . Ono sto ne ide Mirzi u prilog jeste promjena 3. lokacije u 10 dana , 4 teza i 2 laksa meca . Ko zna mozda je to i prednost ,jer Grk je tek poceo igrati sljaku ove god. Bilo kako bilo dobro je i ovo . 36 bodova i 13,5 t$ u 7 dana . Sretno Mirzete . 
Grk je daleko mlađi igrač, ali i takav mi je u ovom trenutku ispred Mirze.
Za oba igrača ovo nije idealna podloga, ali opet smatram da Grku više leži nego Mirzi.
Međutim naravno da nije nemoguće da pobijedi. To je tenis. Mirza je odigrao solidno prošli turnir, dokazao je da zna igrati na zemlji, donio je pobjedu u davis kupu. Mislim da bi mogli gledati neizvjestan duel, možda čak da se rješava u taj-brejku, gdje bi opet Mirza trebao imat prednost obzirom na iskustvo. Puno sreće mu želim
Za oba igrača ovo nije idealna podloga, ali opet smatram da Grku više leži nego Mirzi.
Međutim naravno da nije nemoguće da pobijedi. To je tenis. Mirza je odigrao solidno prošli turnir, dokazao je da zna igrati na zemlji, donio je pobjedu u davis kupu. Mislim da bi mogli gledati neizvjestan duel, možda čak da se rješava u taj-brejku, gdje bi opet Mirza trebao imat prednost obzirom na iskustvo. Puno sreće mu želim
Mislim da je Stefanosu omiljena podloga sljaka, i sousi je pa je Mirza odigrao fenomenalno. Msm da ce Mirza dati sve od sebe da se plasira u MD, vjerovatno mu se osladila ova teniska "ekskluziva" jer je ovo gdje igra u zadnje vrijeme svemir za italijanske chelengere i slicno. Sretno majstore
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mirza sutra u 11h, teren 9 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.