Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
E ostave li vedu jos jednom i na sec sami zabit ce im cojk gol 100%.
P.S Onog vam Bomela treba na robiju,covjeka nikako negleda sta radi.
P.S Onog vam Bomela treba na robiju,covjeka nikako negleda sta radi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Principatus
- Kontakt:
Aah ponovo dobra sansa Vede, glavno je da sad da stvaraju sanse. Treba mozda sad uvesti brzog Mlapu. Rudy nije los, tu i tamo pokazuje jednu dozu coolness.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Poslusa te ovaj, da ti nisi u kakvom dosluhu sa njim, mozda pomocni trenerPrincipatus je napisao/la:Aah ponovo dobra sansa Vede, glavno je da sad da stvaraju sanse. Treba mozda sad uvesti brzog Mlapu. Rudy nije los, tu i tamo pokazuje jednu dozu coolness.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Principatus
- Kontakt:
Mlapa umjesto Demba Ba. Schweinsteiger prvo nokautira Ibija, sad Salija. 

Ma to cemo ja i Rangnick vec da sredimo danas.guber_90 je napisao/la:Poslusa te ovaj, da ti nisi u kakvom dosluhu sa njim, mozda pomocni trener.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Aha znaci nemas jos crno na bijeloPrincipatus je napisao/la:Mlapa umjesto Demba Ba. Schweinsteiger prvo nokautira Ibija, sad Salija.
Ma to cemo ja i Rangnick vec da sredimo danas.guber_90 je napisao/la:Poslusa te ovaj, da ti nisi u kakvom dosluhu sa njim, mozda pomocni trener.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
ojjjjjjjjjjjjjjjjj,,,,,,,,,,,,,pa opet pa opet
eo sto mrzim ovaj Bayern dva offside-a im ne svira u istoj akciji srao ih otac -.-'
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
zao mi Vede ,uzalud gol ,kad se nece -nece se...
-
Necromacer
- Kontakt:
Bas to hocu i ja da napisem Hare...kada sam vidio da ta 2 kloca ulaze znao sam sta slijedi...harishp je napisao/la:Ne nego losa klupa.Vukcevic,ibertsperger i takvi meda ne mogu na osnovu ovih sto su ih zamijenili.Principatus je napisao/la:To je rezultat bunkerisanja, stalnog gubljenja lopte naprijed i nikakvih kontera. 1:1
Ovaj Vukcevic ne znam na sta igra..u cistoj konti ima Vedu ,on saceka debil pa onda dize loptu preko igraca umijesto po zemlji da odigra...rijetko vidjen debila,a da takve pare uzima.
- Principatus
- Kontakt:
Uvjek isto ponasanje sudija kad je Bayern u pitanju. Van Bommel naprimjer ima nesto kao Bommel-bonus, covjek moze uvjek malo vise da obara od drugih dok ne dobije zutu, a ovaj gol, sta na to reci. Uz to Hoffenheim nije bio dovoljno konzekventan i to je to.
- majestic24
- Kontakt:
Znas kako igraju ovi cobani...kad ima prostora u napadu niko negleda,sve sami pokusavaju posebno vukcevic i ba,a kad nesto spetljaju onda dodaju loptu ibisevicu oko kojeg odmah se stvore 3 igraca iz obrane.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Drugi go Bayern-a je ofsajd 2X, cisti 
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
**** ga Vukčevič. Nema pojma. A Bayern isto, dva offsidea, nadam se da če se to vratit Hoffenheimu.
Bravo Vedo! Svaka čast.
Bravo Vedo! Svaka čast.
**** Hoffenheim, važno je da je Vedo dao go 
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vedo je majstor, ali Bayern je Bayern.
Gol jeste postignut iz ofsajda, ali je pobjeda zasluzena.
Gol jeste postignut iz ofsajda, ali je pobjeda zasluzena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Koji je klinac mjenjao Weisa,momak igra kao nikad ove sezone.Za compera znam da ima povredu.
Rudy iako balavac,uopste nije los.
Ibisevic pod hitno mora izbrusiti tu svoju kockastu glavu,kao umjesto da se udeblja u guzicu,nek kile idu negdje drugo.
Onakve sanse ne iskoristiti,bayern ili takvi moraju to kazniti.
Rudy iako balavac,uopste nije los.
Ibisevic pod hitno mora izbrusiti tu svoju kockastu glavu,kao umjesto da se udeblja u guzicu,nek kile idu negdje drugo.
Onakve sanse ne iskoristiti,bayern ili takvi moraju to kazniti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad se sve sagleda pobjeda jes zasluzena al jbg,nes mi beze u zadnjim sekundama...
Drago mi je zbog Vede,a i Sejo je super odradio..
Ovaj Bayern drukcije i ne zna ,takvi su i pobjede su im sladje ...
Drago mi je zbog Vede,a i Sejo je super odradio..
Ovaj Bayern drukcije i ne zna ,takvi su i pobjede su im sladje ...
Treba vjezbati igru glavom,racKu ga boli on je dao gol to mu je bitno 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Bavarci nemojte mi zamjeriti, ali u ovoj utakmici se bas pokazalo zasto mrzim Bayern

A onoga Vukcevica na robiju odma poslati
A onoga Vukcevica na robiju odma poslati
- Principatus
- Kontakt:
Hoffenheim vec u petak mora da igra u Kölnu, dakle vidjecemo koliko ce biti odmorni za tu utakmicu. Teoretski bi trebali da odluce utakmicu za sebe, Köln je Hoffenheimu do sada uvjek pasao.
Bayern je Bayern, taj mi se klub jednostavno gadi, nedaj boze da Dzeko ode tamo.
Bayern je Bayern, taj mi se klub jednostavno gadi, nedaj boze da Dzeko ode tamo.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, Google Adsense [Bot], izet fazlinovic, Majestic-12 [Bot], Micron, signalidunapark, Sveti, zikerrz21 i 92 gosta.