pa niko nas vec 5 kola nije pobjedio 3 pobjede 2 nerjesena o cemu pricas ti a prosli najteza gostovanja u bl i tz neporazenisviunapad1010 je napisao/la:Vidjecemo mutevelije protiv ekipa koje se ne sklanjaju.
Tolika su katastrofa da nema teorije da dobiju Borca, nas pogotovo neće dobiti i za kraj Gosk u gostima ni slučajno.
Jedina šansa im je da Borac prospe 7 bodova prednosti ali teško da hoće.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
U pravu sam ja za sve, imali ste izuzetnog covjeka u upravi i vi ga otjeraste, nevjerovatno, da je on ostao sad bi Sloboda bila u borbi za titulu, zalosno je sta pisu pojedinci protiv njega na vasoj temi. Ali stas vasa avlija, vasi problemi. Cast casnim i istinskim navijacima Slobode.staragarda je napisao/la: Za Slogu si u pravu...Babuka opet maršira
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Samo polako trčite pred rudu.avenija je napisao/la:pa niko nas vec 5 kola nije pobjedio 3 pobjede 2 nerjesena o cemu pricas ti a prosli najteza gostovanja u bl i tz neporazenisviunapad1010 je napisao/la:Vidjecemo mutevelije protiv ekipa koje se ne sklanjaju.
Tolika su katastrofa da nema teorije da dobiju Borca, nas pogotovo neće dobiti i za kraj Gosk u gostima ni slučajno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Moras racunati -7, moramo im vratiti tri boda u BL.....avenija je napisao/la:Kako ce Borcu biti iduce subote spavat na -4 ?
A vi se saginjali u Tuzli? Sramotasviunapad1010 je napisao/la:Vidjecemo mutevelije protiv ekipa koje se ne sklanjaju.
- samoposteno
- Kontakt:
6 posto cemo vas dobit 4-0 u Zenicistaragarda je napisao/la:7 bodovasamoposteno je napisao/la:Joj ljudi nam bjeze 6 bodova evo 20 dana ne spavaju kako treba
![]()
Ja sam cuo da ce se sageti cak 5 putasamoposteno je napisao/la:6 posto cemo vas dobit 4-0 u Zenicistaragarda je napisao/la:7 bodovasamoposteno je napisao/la:Joj ljudi nam bjeze 6 bodova evo 20 dana ne spavaju kako treba
![]()
![]()
[quote="samoposteno"
6 posto cemo vas dobit 4-0 u Zenici
[/quote]
Pa niste vi Roma a mi Barca....
6 posto cemo vas dobit 4-0 u Zenici
Pa niste vi Roma a mi Barca....
- samoposteno
- Kontakt:
Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo li Ce bit 4-0....predvidjam oducavanje od fudbala i naravno slanje u nizi rangsamoposteno je napisao/la:6 posto cemo vas dobit 4-0 u Zenicistaragarda je napisao/la:7 bodovasamoposteno je napisao/la:Joj ljudi nam bjeze 6 bodova evo 20 dana ne spavaju kako treba
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo vam se Mladost danas naguzila, ostalo uz pomoc NSBiH....samoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
Sve je ovo balavurdija, previse gledaju naucnu fantastiku , neka izmisljajusamoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
- samoposteno
- Kontakt:
@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu 
- Convicts1988
- Kontakt:
Sve ćemo kupiti. Haj ćao
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mutevelije od muke ne znaju sta pišu vise.
U pravu ste jači ste trenutno od Reala i Barce zajedno.
U pravu ste jači ste trenutno od Reala i Barce zajedno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Pa sto onda piskaramo ako su i savez i svi zato da mi ostanemo onda smo ostaliSkver je napisao/la:Samo vam se Mladost danas naguzila, ostalo uz pomoc NSBiH....samoposteno je napisao/la:Naguzili nam se Borac,Sloboda,Mladost,Gosk i Vitez svi vise vole da Celik ostane ja suplje price
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Al u qurcu cete kupitConvicts1988 je napisao/la:Sve ćemo kupiti. Haj ćao
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu
Mada,zao mi Borca u pm
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- samoposteno
- Kontakt:
Pa dobro Sloga je jaka ima isto titula kao i Sloboda a imaju vise para ma znas ti gdje trebastaragarda je napisao/la:Ko mi....ja za Slogu navijamsamoposteno je napisao/la:@staragarda spasicete se vi u zadnjem kolu a nama zadnje kolo nece igrat nikakvu ulogu![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da danasnja utakmica nije nastimana, Musija nije htio uopste razgovarati, al ozbiljno bez podjebavanja!
Realno neki igraci Mladosti sami od aebe su povukli rucnu sto je i logicno.
Realno neki igraci Mladosti sami od aebe su povukli rucnu sto je i logicno.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.