Šehić je bez potrebe izašao na 6 metara kod gola. Da je bio na liniji, mogao je zubima uhvatiti. To i u Želji non stop radi. Izlijeće na 6-7-8 metara na šuteve sa 16-17-18. Traljav šutić bio, samo da nije pametovao. Ostalo sve odlično odradio. Nisam gledao od 45. do 60. otprilike. Mujić katastrofa u prvom, a Bešić odličan, iako ga je silovao Okaka. Primao mu loptu kako poželi. Građen k'o K1 borac(Okaka). I Bunoza loš u prvom. Napravio jedan faul u 16, mogao sudija svirati penal. Kiso isto smiješan u prvom. Slabo sve...calcio je napisao/la:fantasticne su sudije, dje ih nadjose samo da mi je znati...
Seha dobar kod nas, sve skida a kod gola je bio nemocan. sad ce njega Arigo Saki odvesti u Italiju
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: U-21,U-19,U-17
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma zna taj čovjek dosta o fudbalu i vidi se na njegovim reakcijama da mu je stalo da naprave rezultat ali nije on za ovog posla. Mislim čak i da ga igrači ne shvataju ozbiljno oni se naprotiv vuku po terenu a sad su u dobu kad treba da trče bez stajanja. Kud ćeš dalje kad on govori Mujiću vrati se nazad a ovaj hladno ode još više prema naprijedDevil je napisao/la:Budimo realni Tulic je danas dobro procitao igru Azura(ali nista vise od toga).Neutralizovao je i Paloschog i Okaku dve najvece pretnje a i krila su bila dobro pokrivena.Tu je dosla do izrazaja ona njegova kvaliteta kada je poznavanje fudbala u pitanju.

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
@brazzo Tulić kao selektor A tima.
De reci da si se šalio. Pa da nas i Luxemburg počne pobjeđivat, neka hvala.

realno u mladoj reprezentaciji ima kvaliteta,prije svega mislim na mladog Besica,Galesica,Bunozu,Haurdica,Sehica...bice od njih nesto...mada je mene najvise odusevio Besic,to ce biti igracina,momak ima fantasticne predispozicije za vrhunskog stopera..
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
A na liveonsat pise da je prenos na BHT1.Neka su se ovi sa TV1 zakljucali da se nedaju gledati,svaka im cast.
BosnaE
jednom ga gledo i odmah ce biti strasanbosnas_ je napisao/la:realno u mladoj reprezentaciji ima kvaliteta,prije svega mislim na mladog Besica,Galesica,Bunozu,Haurdica,Sehica...bice od njih nesto...mada je mene najvise odusevio Besic,to ce biti igracina,momak ima fantasticne predispozicije za vrhunskog stopera..
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Sad da malo i pohvalimo Tulica(ako je ovo tacno)
Izet Hajrović pristao obući dres BiH
Iako se radi o utakmici koja ništa ne rješava, čini se da bi posljednje kolo kvalifikacija za EP mladoj fudbalskoj reprezentaciji BiH moglo donijeti jedan veliki dobitak. Prema riječima selektora Branimira Tulića, nakon samo jednog telefonskog razgovora talentirani Izet Hajrović, inače 19-godišnji fudbaler švicarskog Grashopersa, pristao je obući dres bh. tima.
- Govorilo se da taj momak neće da igra, ali sam saznao njegov broj telefona i nazvao ga. Bez puno priče pristao je igrati za BiH. Ima pravo nastupa za nas, i ako sve uspijemo srediti i ako stigne, već protiv Mađara će se naći na terenu - najavljuje Tulić.
Ostale vijesti baš i nisu povoljne. Tulić muku muči s igračkim kadrom, a nema ni 18 igrača kojima bi popunio zapisnik. Izvjesno je da neće moći računati na povrijeđene Edina Višću, Adina Džafića, Nemanju Bilbiju, u A timu je Ognjen Vranješ, a na put nisu krenuli suspendirani Gordana Bunoza ni golman Ibrahim Šehić, kojem nije izvađena viza.
- Branit će Dino Hamzić, a Bunozu mijenja Toni Šunjić. Ostalo ćemo vidjeti. U svakom slučaju, probat ćemo odigrati dobru utakmicu - rekao je Šehić.
Utakmica se igra danas u 17 sati na stadionu "Albert Florijan" u Budimpešti.
Iako se radi o utakmici koja ništa ne rješava, čini se da bi posljednje kolo kvalifikacija za EP mladoj fudbalskoj reprezentaciji BiH moglo donijeti jedan veliki dobitak. Prema riječima selektora Branimira Tulića, nakon samo jednog telefonskog razgovora talentirani Izet Hajrović, inače 19-godišnji fudbaler švicarskog Grashopersa, pristao je obući dres bh. tima.
- Govorilo se da taj momak neće da igra, ali sam saznao njegov broj telefona i nazvao ga. Bez puno priče pristao je igrati za BiH. Ima pravo nastupa za nas, i ako sve uspijemo srediti i ako stigne, već protiv Mađara će se naći na terenu - najavljuje Tulić.
Ostale vijesti baš i nisu povoljne. Tulić muku muči s igračkim kadrom, a nema ni 18 igrača kojima bi popunio zapisnik. Izvjesno je da neće moći računati na povrijeđene Edina Višću, Adina Džafića, Nemanju Bilbiju, u A timu je Ognjen Vranješ, a na put nisu krenuli suspendirani Gordana Bunoza ni golman Ibrahim Šehić, kojem nije izvađena viza.
- Branit će Dino Hamzić, a Bunozu mijenja Toni Šunjić. Ostalo ćemo vidjeti. U svakom slučaju, probat ćemo odigrati dobru utakmicu - rekao je Šehić.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam dobio ovo objasnjenje od TV 1 pred utakmicu Lux - BiH i vjerovatno je isto i sa ovom utakmicom, znaci ko ima resiver u koji se mogu unijeti BISS kodovi moze nesmetano gledati TV1.
potpuno razumijem Vase raspolozenje i molim Vas da i Vi razumijete
nasu poziciju. Naime, zbog ugovora koji imamo sa prodavacem prava, mi
moramo kodirati prenos na satelitu. U suprotnom, ceka nas milionski
odstetni zahtjev.
Mi smo prava na utakmicu kupili jer za nju nisu bili zainteresirani ni
BHT ni FTV niti Hayat. na ovaj nacin, barem smo gledaocima u BiH
omogucili da prate utakmicu i tu lezi svrha kupovine prava za
prikazivanje utakmice.
Sto se tice nasih cijenjenih gradjana u inostranstvu, ja ne mogu
odkodirati utakmicu, ali mogu dati biss kod koji se ukuca u resiver i
gleda se nesmetano. To sam vec uradio u stotine slucajeva a cinim i u
Vasem.
BISS kod je 22222222222222 (14 dvica)
s postovanjem,
Zasto nema Hajrovica u reprezentaciji BIH protiv Madjarske? zar nije receno da je pristao igrati za BIH!?miky_hz je napisao/la:Sad da malo i pohvalimo Tulica(ako je ovo tacno)
ovaj mali Besic,, samo da jednu sezonu odigra u nekom klubu pa makar i u 2 bundesligi odmah ga zvati u a-repku ,,, ovaj momak je isti tip Spahica,,samo sto vec psjeduje sigurnost i stabilnos,,decko se fakat igra u odbrani,,, i to lakocom,,svaka cast,,vidi se da je odrasto po njemackom sistemu sto se tice fudbala

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
ova generacija je presmjesna,pa veze nemaju
a ovaj malac igra ko sat iznosi loptu ko velki 

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Igrali smo fino protiv Madjarske,mada je nekoliko igraca presmjesno gledati u BIH..Muhamed Besic ce biti igracina aBd! taj igrac ce u narednim kvalifikacijama biti okosnica A selekcije BIH! dobar je i Galesic kao i golman Hamzic... u svakom slucaju remi i nije los rezultat!
Da,to sto nije nije visok ni 1:80 je fantasticna predpozicija za vrhunskoga stopera..ne kazem da on to ne moze postati,ali to sigurno nije olaksavajuca okolnost..bosnas_ je napisao/la:realno u mladoj reprezentaciji ima kvaliteta,prije svega mislim na mladog Besica,Galesica,Bunozu,Haurdica,Sehica...bice od njih nesto...mada je mene najvise odusevio Besic,to ce biti igracina,momak ima fantasticne predispozicije za vrhunskog stopera..
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ja kazem da je hamzic zvijer,jel bilo kakvih dobrih odbrana od njega ??k_c je napisao/la:Igrali smo fino protiv Madjarske,mada je nekoliko igraca presmjesno gledati u BIH..Muhamed Besic ce biti igracina aBd! taj igrac ce u narednim kvalifikacijama biti okosnica A selekcije BIH! dobar je i Galesic kao i golman Hamzic... u svakom slucaju remi i nije los rezultat!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Je l' igr'o mali Đemiđić? Kako je ooooooon dobar bio, on je s gola na go' golove dav'o, s gola na go'! Je l' igr'o Đemiđić? 

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo U17 repka pobjedila Srbiju. Srbi su uvjek dosta dobri u ovim mladjim kategorijama, tako da se mozemo nadat nekom rezultatu u buducnosti. Zna li iko ko su ovdje najbolji igraci? Evo spiska:
Luka Gajić (Lokomotiva Zagreb) i Vedran Kjosevski (Željezničar Sarajevo) - golmani;
Radoš Jotanović i Aleksandar Kondić (Borac Banja Luka), Luka Miletić (Zrinjski Mostar), Alem Merajić (Olimpik Sarajevo), Benjamin Lukomirak (Radnik Hadžići), Omar Marković (Lingdal Stavanger/Norveška), Dušan Milošević (Radnik Bijeljina) - odbrana;
Sandro Marin (Dinamo Zagreb), Amar Konjhodžić (Radnik Hadžići), Amar Rahmanović (Sloboda Tuzla), Davor Miličević (Široki Brijeg), Luka Pehar (Zrinjski) - vezni red;
Armin Hodžić (Željezničar Sarajevo), Romano Vlaho (Zrinjski Mostar), Nermin Dervišbegović (Bosna Visoko), Ismar Čomaga (Sarajevo), Emir Jusufović i Semir Musić (oba Sloboda) - napadači.
Luka Gajić (Lokomotiva Zagreb) i Vedran Kjosevski (Željezničar Sarajevo) - golmani;
Radoš Jotanović i Aleksandar Kondić (Borac Banja Luka), Luka Miletić (Zrinjski Mostar), Alem Merajić (Olimpik Sarajevo), Benjamin Lukomirak (Radnik Hadžići), Omar Marković (Lingdal Stavanger/Norveška), Dušan Milošević (Radnik Bijeljina) - odbrana;
Sandro Marin (Dinamo Zagreb), Amar Konjhodžić (Radnik Hadžići), Amar Rahmanović (Sloboda Tuzla), Davor Miličević (Široki Brijeg), Luka Pehar (Zrinjski) - vezni red;
Armin Hodžić (Željezničar Sarajevo), Romano Vlaho (Zrinjski Mostar), Nermin Dervišbegović (Bosna Visoko), Ismar Čomaga (Sarajevo), Emir Jusufović i Semir Musić (oba Sloboda) - napadači.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije Olimpik Sarajevo nego je Olimpic Sarajevo
xD

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ma bolji je ba ČomagaŽeljovac je napisao/la:Je l' igr'o mali Đemiđić? Kako je ooooooon dobar bio, on je s gola na go' golove dav'o, s gola na go'! Je l' igr'o Đemiđić?

It was turned around so that right looked wrong
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.