Cigani, srećna titula!!!
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Nije bitno, sasvim zasluženo smo ih pobijedili, u prvom poluvremenu su pregaženi ko plitak potok. U nastavku čisto otaljavanje posla.
Cigani, srećna titula!!!

Cigani, srećna titula!!!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakve su ovo slike? Ko je napao ove ljude s djecom? Nimalo navijacki.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Za sve je kriv balon u obliku muskog polnog organaRooney88 je napisao/la:Kakve su ovo slike? Ko je napao ove ljude s djecom? Nimalo navijacki.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
pa znaš valjda ko nekoliko derbija unazad napada običan narod na istoku/zapaduRooney88 je napisao/la:Kakve su ovo slike? Ko je napao ove ljude s djecom? Nimalo navijacki.
i koje slike? postavi ih ili daj link, nisam vidio to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
https://sportsport.ba/fudbal/uznemiruju ... ija/273908alan_kardec je napisao/la:pa znaš valjda ko nekoliko derbija unazad napada običan narod na istoku/zapaduRooney88 je napisao/la:Kakve su ovo slike? Ko je napao ove ljude s djecom? Nimalo navijacki.![]()
i koje slike? postavi ih ili daj link, nisam vidio to.
Ova sa ovim malcem kojeg otac stiti me dotukla....
@Marco
Procitah evo, fina zezancija ali ode predaleko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Nije ovde detaljno pojasnjeno kako i zasto balon i kome je upucenRooney88 je napisao/la:
@Marco
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Rooney88 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/uznemiruju ... ija/273908
Ova sa ovim malcem kojeg otac stiti me dotukla....
@Marco
ma brate nemaš se razloga iščuđavati. Pa na derbijima su ljudi postali invalidi, čak su se i glave gubile, tako da je ovo skoro pa normalna situacija. Inače, obje tribine vode plaćenici i maloumni retardi.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović

Mrkela najavljuje da cemo brzo dobiti i prvo pojacanje/a.. Valjalo bi da je istina i da Miloje sto prije dobije tim koji ce napasti LS.
A sad malo odvratnija vijest. Citam da je Partizanov Jozef Gebels preko zvanicnog kanala izvrijedjao Borjanovu zenu suptilno (ili ne bas toliko suptilno) pokusavajuci reci kako se tamo kurvala i tako dobila posao. Sta reci osim da bolest ne bira i da je taj covjek za neke institucije. A i da nismo isti, sto bi kolege sa druge strane brda rekle.
A sad malo odvratnija vijest. Citam da je Partizanov Jozef Gebels preko zvanicnog kanala izvrijedjao Borjanovu zenu suptilno (ili ne bas toliko suptilno) pokusavajuci reci kako se tamo kurvala i tako dobila posao. Sta reci osim da bolest ne bira i da je taj covjek za neke institucije. A i da nismo isti, sto bi kolege sa druge strane brda rekle.
Jeste..dscile je napisao/la: A sad malo odvratnija vijest. Citam da je Partizanov Jozef Gebels preko zvanicnog kanala izvrijedjao Borjanovu zenu suptilno (ili ne bas toliko suptilno) pokusavajuci reci kako se tamo kurvala i tako dobila posao. Sta reci osim da bolest ne bira i da je taj covjek za neke institucije. A i da nismo isti, sto bi kolege sa druge strane brda rekle.
Jos je rekao tipa, kako sad s ovim porazom Partizana u derbiju, padaju u drugi plan sva namjestanja za Zvezdu ove godine i konstatovao zajedno s Djukićem kako Zvezda u derbiju nije nista bila bolja, samo je iskoristila ta 2 kiksa Partizana...
105 najvise? Ispravi me ako grijesim, al sam prilicno uvjeren da sam negdje vidio da je Prosinecki odigrao oko 120, 119 ako se ne varam. Ili su u to bile ukljucene i prijateljske utakmice. Ne kontammarconato je napisao/la:![]()
Zuti je nas, kakav stranac
A ne ozb, u to vrijeme se igraci s prostora ex ju nisu tretirali kao stranci, pa vjerovatno se ni sada ne stavljaju pod taj pojam (barem kada je rijec o igracima iz tog perioda)...
A ne ozb, u to vrijeme se igraci s prostora ex ju nisu tretirali kao stranci, pa vjerovatno se ni sada ne stavljaju pod taj pojam (barem kada je rijec o igracima iz tog perioda)...
1-3 u Nišu, a po propustenim sansama moglo ladno biti 3-7...
Jos 6 bodova i titula u padže..
Jos 6 bodova i titula u padže..
- alan_kardec
- Kontakt:
šampionsko rutiniranje u Nišu 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kakva je masinica Luka Adžić
Danas smo bas zapoceli pregovore oko produzenja ugovora s njim...
Danas smo bas zapoceli pregovore oko produzenja ugovora s njim...
- alan_kardec
- Kontakt:
Dečko je fakat sve bolji i bolji 
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A Radonja?alan_kardec je napisao/la:Dečko je fakat sve bolji i bolji
- alan_kardec
- Kontakt:
marconato je napisao/la:A Radonja?alan_kardec je napisao/la:Dečko je fakat sve bolji i bolji
I Radonja, jakako
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ben
Radonja
Adža
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.