Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ovi kozojebci ce sami sebe izbacit sljedece kolo su na -3 a Borac na -4
-
belosevic28
- Kontakt:
Samo najbliza familija Celika jos nije obavjestena da je Celik umro... 
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znam da je čelik koji je igrao jesenas UBJEDLJIVO najgora ekipa koja je igrala prvoligaški fudbal ovdje. Igrala je očajna Bosna Visoko, očajni Đerzelez, očajna Krajina, ali ono jesenas što je Čelik bio je sigurno slabije od Jedinstva ili Travnika u drugoj ligi.
Dobili su Radnika u Zenici u smiješno namještenoj utakmici.
Onda su izvukli 2-2 sa Slobodom na nekakav elan. Helem, to je i trebao biti njihov maksimum - izvlačenje pokojeg boda nekad.
Onda su dobili GOŠK-a, Borca, Viteza u Bog zna kakvim utakmicama. U dvije utakmice, Sarajevo im je dalo 7, Željo 6, Mladost 7, Zrinjski 8, Široki 8.
I onda oprobani recept - de kupuj na proljeće sve ne bi li ostali. Ne može me NIKO ubijediti da bi ijedna ekipa uspjela u ovoj LZO pošteno ostvariti 7-3-0 recimo. Mulalić odlazi, Vojvodić laje, a nije sve to bezveze. OK, konsolidovao se Čelik, može imati bolje rezultate, ali i dalje je nerealno da mogu neokrznuti dobiti svih 5 kući u LZO, da dobiju u DK ili Gabeli.
dok ne promjene ovo, ja želim da igraju kantonalnu ligu. Kad stanu na zdrave noge, prestanu mešetariti, da Bog da i prvaci bili što se mene tiče. U normalnim okolnostima, vazda mi je Čelik draži od 95% drugih ekipa. U ovim, više cijenim Gabelu.
Dobili su Radnika u Zenici u smiješno namještenoj utakmici.
Onda su izvukli 2-2 sa Slobodom na nekakav elan. Helem, to je i trebao biti njihov maksimum - izvlačenje pokojeg boda nekad.
Onda su dobili GOŠK-a, Borca, Viteza u Bog zna kakvim utakmicama. U dvije utakmice, Sarajevo im je dalo 7, Željo 6, Mladost 7, Zrinjski 8, Široki 8.
I onda oprobani recept - de kupuj na proljeće sve ne bi li ostali. Ne može me NIKO ubijediti da bi ijedna ekipa uspjela u ovoj LZO pošteno ostvariti 7-3-0 recimo. Mulalić odlazi, Vojvodić laje, a nije sve to bezveze. OK, konsolidovao se Čelik, može imati bolje rezultate, ali i dalje je nerealno da mogu neokrznuti dobiti svih 5 kući u LZO, da dobiju u DK ili Gabeli.
dok ne promjene ovo, ja želim da igraju kantonalnu ligu. Kad stanu na zdrave noge, prestanu mešetariti, da Bog da i prvaci bili što se mene tiče. U normalnim okolnostima, vazda mi je Čelik draži od 95% drugih ekipa. U ovim, više cijenim Gabelu.
- samoposteno
- Kontakt:
Umrli stave kljuc u bravu na tribinibelosevic28 je napisao/la:Samo najbliza familija Celika jos nije obavjestena da je Celik umro...
Neka laju na terenu protiv Celika evo imaju priliku u subotu odmah, a Vojvodic laje da ih je sudija povalio u Tuzli nazivajuci sudiju polupismenim idiotom i ti to pripusujes Celiku , nemoj vise ziv bio. Prvi smo u svijetu po nekim zavjerama.
Prosle sezone 14 zadnjih neporazeni gola 8-9 utakmica nismo primili protiv konkurenata , Zrinjski , Siroki i svi konkurenti za opstanak po 2x i to sve kupljeno jel mani se supljaka.
Prosle sezone 14 zadnjih neporazeni gola 8-9 utakmica nismo primili protiv konkurenata , Zrinjski , Siroki i svi konkurenti za opstanak po 2x i to sve kupljeno jel mani se supljaka.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Shopping u vrapcicima za cijelu obitelj?samoposteno je napisao/la:Sa Velezom je gotiva igrati i usput obidjes naj ljepse djelove MostaraRigoletto je napisao/la:Čeliku želim puno derbija s Veležom u federalnoj
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ma cao mrtva carsijo na zadnjoj autobuskoj stanici smrcenjakaRigoletto je napisao/la:Shopping u vrapcicima za cijelu obitelj?samoposteno je napisao/la:Sa Velezom je gotiva igrati i usput obidjes naj ljepse djelove MostaraRigoletto je napisao/la:Čeliku želim puno derbija s Veležom u federalnoj
Nece Čelik ispast. Dolazi nam Sloboda na jednu sezonu . Dvije utakmice sa njima za oprostaj za sva vremena. Jedino ako budu imali nesrece da nas izvuku u kupu
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Ma dolazimo sigurno kad udjete za jedno par godina u PL....Mexico je napisao/la:Nece Čelik ispast. Dolazi nam Sloboda na jednu sezonu . Dvije utakmice sa njima za oprostaj za sva vremena. Jedino ako budu imali nesrece da nas izvuku u kupu
Dolazite vi brato u avgustu sa prokuhanim autobusom na plus mostarskih 53 drugo koloSkver je napisao/la:Ma dolazimo sigurno kad udjete za jedno par godina u PL....Mexico je napisao/la:Nece Čelik ispast. Dolazi nam Sloboda na jednu sezonu . Dvije utakmice sa njima za oprostaj za sva vremena. Jedino ako budu imali nesrece da nas izvuku u kupu
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Mozemo doci jedino u avgustu da igramo u Mostaru pretkolo Euro lige na natkrivenoj areni u Vrapcicicam, ovi nam iz Zenice garant nece dati da igaramo na BilinomMexico je napisao/la:Dolazite vi brato u avgustu sa prokuhanim autobusom na plus mostarskih 53 drugo koloSkver je napisao/la:Ma dolazimo sigurno kad udjete za jedno par godina u PL....Mexico je napisao/la:Nece Čelik ispast. Dolazi nam Sloboda na jednu sezonu . Dvije utakmice sa njima za oprostaj za sva vremena. Jedino ako budu imali nesrece da nas izvuku u kupu
- samoposteno
- Kontakt:
@Mexico vidi drug @Rigoletto snimio spot on je ovaj sto krofne prodaje

Kakvo pretkolo EL brat moj zaboravi to ispadate od Zelje ko fisek kuci. Kucat cete se po menpromu i tuzlanskom pilsneru da skupite za nafte da dodjete do MostaraSkver je napisao/la: Mozemo doci jedino u avgustu da igramo u Mostaru pretkolo Euro lige na natkrivenoj areni u Vrapcicicam, ovi nam iz Zenice garant nece dati da igaramo na Bilinom![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Ubaceni su mu novi artikli. Kukuruz i one birvaktile plave plasticne sandale za češku i poljsku klijentelusamoposteno je napisao/la:@Mexico vidi drug @Rigoletto snimio spot on je ovaj sto krofne prodaje![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Brato, sta bi sa krova, ulaska u PL....ono, mlad tim, dok stasaju, sta li, psihicki nisu jos spremni za PL.... Ibro ih jos sprema? Dje zapelo suncu mu mostarskoMexico je napisao/la:Kakvo pretkolo EL brat moj zaboravi to ispadate od Zelje ko fisek kuci. Kucat cete se po menpromu i tuzlanskom pilsneru da skupite za nafte da dodjete do MostaraSkver je napisao/la: Mozemo doci jedino u avgustu da igramo u Mostaru pretkolo Euro lige na natkrivenoj areni u Vrapcicicam, ovi nam iz Zenice garant nece dati da igaramo na Bilinom![]()
Bola skver 400 000 duga je vraceno prema tuzbama a za te pare si mogao dovesti igrace koji bi mozda klub vratili u PL. Ostalo je jos malo duga i krecemo sa nule kao jedan od najzdravijih kolektiva. Za krov su pare tu samo se ne moze gradit dok traje sezona. Kako ces brate izvodit radove i igrat utakmice. Cim zavrsi ide gradnjaSkver je napisao/la:Brato, sta bi sa krova, ulaska u PL....ono, mlad tim, dok stasaju, sta li, psihicki nisu jos spremni za PL.... Ibro ih jos sprema? Dje zapelo suncu mu mostarskoMexico je napisao/la:Kakvo pretkolo EL brat moj zaboravi to ispadate od Zelje ko fisek kuci. Kucat cete se po menpromu i tuzlanskom pilsneru da skupite za nafte da dodjete do MostaraSkver je napisao/la: Mozemo doci jedino u avgustu da igramo u Mostaru pretkolo Euro lige na natkrivenoj areni u Vrapcicicam, ovi nam iz Zenice garant nece dati da igaramo na Bilinom![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
- samoposteno
- Kontakt:
Znam da je jedno vrjeme prodavo orahovo ulje iscigo se sav bio samo da pokaze turistima kako se brzo crniMexico je napisao/la:Ubaceni su mu novi artikli. Kukuruz i one birvaktile plave plasticne sandale za češku i poljsku klijentelusamoposteno je napisao/la:@Mexico vidi drug @Rigoletto snimio spot on je ovaj sto krofne prodaje![]()
ode rigi ubrzo na more i pije jaje svako jutro za glasne žice. Kad u Živogošću vrisne kroooofne ima da se u Podacama podju hvatat za novčanik
[quote="Mexico"
Bola skver 400 000 duga je vraceno prema tuzbama a za te pare si mogao dovesti igrace koji bi mozda klub vratili u PL. Ostalo je jos malo duga i krecemo sa nule kao jedan od najzdravijih kolektiva. Za krov su pare tu samo se ne moze gradit dok traje sezona. Kako ces brate izvodit radove i igrat utakmice. Cim zavrsi ide gradnja[/quote]
Pa bola, kako ce te se vratiti u PL, treba vam najmanje milion da izadjete iz te mocvare...a vas predsjednik neki dan rece, samo posteno......Daj boze, pa svi normalni bi voljeli da igraju i Celik i Borac i Velez u PL....nalozili se na nas, kontaju mi im najblizi na tabeli pa hoce da nas povale, pa ono sinoc je jedan od vecih blamova u istoriji PL u Zenici....Sabic pobjego, sramota ga bilo dati izjavu za TV, jos tip iz Zenice....brato, brigajte svoju brigu i abd, da se sto prije vratite.....Velez je veliki klub.
Bola skver 400 000 duga je vraceno prema tuzbama a za te pare si mogao dovesti igrace koji bi mozda klub vratili u PL. Ostalo je jos malo duga i krecemo sa nule kao jedan od najzdravijih kolektiva. Za krov su pare tu samo se ne moze gradit dok traje sezona. Kako ces brate izvodit radove i igrat utakmice. Cim zavrsi ide gradnja[/quote]
Pa bola, kako ce te se vratiti u PL, treba vam najmanje milion da izadjete iz te mocvare...a vas predsjednik neki dan rece, samo posteno......Daj boze, pa svi normalni bi voljeli da igraju i Celik i Borac i Velez u PL....nalozili se na nas, kontaju mi im najblizi na tabeli pa hoce da nas povale, pa ono sinoc je jedan od vecih blamova u istoriji PL u Zenici....Sabic pobjego, sramota ga bilo dati izjavu za TV, jos tip iz Zenice....brato, brigajte svoju brigu i abd, da se sto prije vratite.....Velez je veliki klub.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Brato @pastrmka se toliko zaželio PL dijela foruma da je morao praviti novi profilMexico je napisao/la:Kakvo pretkolo EL brat moj zaboravi to ispadate od Zelje ko fisek kuci. Kucat cete se po menpromu i tuzlanskom pilsneru da skupite za nafte da dodjete do MostaraSkver je napisao/la: Mozemo doci jedino u avgustu da igramo u Mostaru pretkolo Euro lige na natkrivenoj areni u Vrapcicicam, ovi nam iz Zenice garant nece dati da igaramo na Bilinom![]()
Dno dna pastrmko, isto ko velez sa ibrom i porculanskim sjajem.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Obavjesteni su cekaju kad ce ga iskljuciti sa aparata.belosevic28 je napisao/la:Samo najbliza familija Celika jos nije obavjestena da je Celik umro...
Za dvije sedmice najkasnije je gašenje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Pa bola, kako ce te se vratiti u PL, treba vam najmanje milion da izadjete iz te mocvare...a vas predsjednik neki dan rece, samo posteno......Daj boze, pa svi normalni bi voljeli da igraju i Celik i Borac i Velez u PL....nalozili se na nas, kontaju mi im najblizi na tabeli pa hoce da nas povale, pa ono sinoc je jedan od vecih blamova u istoriji PL u Zenici....Sabic pobjego, sramota ga bilo dati izjavu za TV, jos tip iz Zenice....brato, brigajte svoju brigu i abd, da se sto prije vratite.....Velez je veliki klub.[/quote]Skver je napisao/la:[quote="Mexico"
Bola skver 400 000 duga je vraceno prema tuzbama a za te pare si mogao dovesti igrace koji bi mozda klub vratili u PL. Ostalo je jos malo duga i krecemo sa nule kao jedan od najzdravijih kolektiva. Za krov su pare tu samo se ne moze gradit dok traje sezona. Kako ces brate izvodit radove i igrat utakmice. Cim zavrsi ide gradnja
Ma buraz zayebajem se sta ja znam ko ce ispast. U boljoj ste poziciji nego Celik ali jedan kiks vas moze syebat. Ako vas Celik dobije u Zenici i ako dobije u Gabeli vama je na noz u BL zadnje kolo. Imaju para i zestoke premije Borcu i kupovina sudija vas mogu izjebat do jaja. Ne znam vidit cemo u narednim kolima sta ce se desavat ali ako udjete u zadnje kolo tako belaj vam je.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.