Ovo sam ja govorio kad su neki navijaci Bayerna (Klare) srali po temi Manchestera kako su ciganski klub zbog golova u nadoknadi, a jedino je ovo istina sto si ti napisao. Katastrofalno ste otvorili sezonu i u ovoj utakmici ste dosli do pobjede zahvaljujuci greski sudijeroy_makaay je napisao/la:Šta bi trebali,da igraju samo do devedesete?To je odlika velikih ekipa.Aminam da Ribery neće dugo nedostajat,al jako loše je izgledalo.Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
- Oba tima pobjedjuku u sudijskoj nadnoknadi.
(ciganski)
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- _karabaja_
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Utakmica otprilike ista kao i vecina ove sezone. Bayern kontrolise igru, ima loptu u svom posjedu cijelo vrijeme, ali ne stvara prilike. Jedina razlika je sto su sad primili gol u 37. sekundi.
Po meni, previse se igra na centarsuteve, s obzirom da Gomez nije u igri. Klose je vecinom sam medu 2-3 protivnicka igraca i normalno je da gotovo nikad ne uspijeva doci do lopte.
Kroos se i nije bas snasao, bar za sada, jer nije dao previse upotrebljivih lopti.
Odbrana na trenutke nesigurna. Previse cesto se ostavlja Lahma u sesnaestercu sa protivnickim napadacima na visoke lopte. To se ne smije ponavljati, s obzirom na konstituciju Lahma.
Buyten dobio par vazih duela, ali i ispadao. Jedan je od krivaca za prvi gol.
Badstuber odlican. Nije imao nijednu vecu gresku, cvrst u duelima i dosta miran kad ima loptu u nogama. Definitivno buducnost Bayerna u odbrani.
Lahm dosta siguran u odbrani, ali neprimijetan u fazi napada. Moze on i puno bolje.
Contento glavni krivac za gol Hoffenheima, predao loptu protivniku u pokusaju izbijanja lopte. Slicno kao i Lahm, solidan u odbrani, ali nema dovoljno hrabrosti da krene naprijed.
Veceras me najvise razocarao Schweini, imao je previse izgubljenih lopti, premalo kvalitetnih pasova. Ocekujem puno bolju formu od njega u nastavku sezone.
Ribery uvijek jako dobro pokriven, sa najmanje 2 igraca na sebi. Uspio probiti odbranu, sutirati, nakon cega je Muller natrcao na odbijenu loptu i postigao pogodak. Samo se nadam da se ne radi o tezoj povredi Bilala, ali ono nije izgledalo dobro.
Zamjene su donijele dosta zivosti. Moci ce se na njih racunati u narednom periodu.
Po meni, previse se igra na centarsuteve, s obzirom da Gomez nije u igri. Klose je vecinom sam medu 2-3 protivnicka igraca i normalno je da gotovo nikad ne uspijeva doci do lopte.
Kroos se i nije bas snasao, bar za sada, jer nije dao previse upotrebljivih lopti.
Odbrana na trenutke nesigurna. Previse cesto se ostavlja Lahma u sesnaestercu sa protivnickim napadacima na visoke lopte. To se ne smije ponavljati, s obzirom na konstituciju Lahma.
Buyten dobio par vazih duela, ali i ispadao. Jedan je od krivaca za prvi gol.
Badstuber odlican. Nije imao nijednu vecu gresku, cvrst u duelima i dosta miran kad ima loptu u nogama. Definitivno buducnost Bayerna u odbrani.
Lahm dosta siguran u odbrani, ali neprimijetan u fazi napada. Moze on i puno bolje.
Contento glavni krivac za gol Hoffenheima, predao loptu protivniku u pokusaju izbijanja lopte. Slicno kao i Lahm, solidan u odbrani, ali nema dovoljno hrabrosti da krene naprijed.
Veceras me najvise razocarao Schweini, imao je previse izgubljenih lopti, premalo kvalitetnih pasova. Ocekujem puno bolju formu od njega u nastavku sezone.
Ribery uvijek jako dobro pokriven, sa najmanje 2 igraca na sebi. Uspio probiti odbranu, sutirati, nakon cega je Muller natrcao na odbijenu loptu i postigao pogodak. Samo se nadam da se ne radi o tezoj povredi Bilala, ali ono nije izgledalo dobro.
Zamjene su donijele dosta zivosti. Moci ce se na njih racunati u narednom periodu.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
eee , mogu ti nes reci , iskreno Prijateljski ono : Haj , ćao !_karabaja_ je napisao/la:Ovo sam ja govorio kad su neki navijaci Bayerna (Klare) srali po temi Manchestera kako su ciganski klub zbog golova u nadoknadi, a jedino je ovo istina sto si ti napisao. Katastrofalno ste otvorili sezonu i u ovoj utakmici ste dosli do pobjede zahvaljujuci greski sudijeroy_makaay je napisao/la:Šta bi trebali,da igraju samo do devedesete?To je odlika velikih ekipa.Aminam da Ribery neće dugo nedostajat,al jako loše je izgledalo.Elegant je napisao/la:Koja je zajednicka osobina Bayern Munchena i Borca Banja Luka ???
- Oba tima pobjedjuku u sudijskoj nadnoknadi.
(ciganski). Sigurno je to zbog teskog rasporeda Wolfsubrg, Kaiserslautern, Koln i sada Hoffenheim
jedini klub protiv kojeg ste "smjeli" kiksati Werder, a i ove dvije pobjede sto imate niste zasluzili prvu zbog lose igre, a druga je bila zahvaljujuci sudijama. Sugavo, sugavo
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Vala ne dešava se prvi put da Bayern igra bolje bez Ribery-a tako da mi nije žao što je povređen ali mi je žao što je Bayern pobjedio i još Buyten dao gol ... sada će ko reći et ne trebaju im pojačanja a i Buyten igra dobro a svaki levat zna da je Buyten kriv za Vedadov gol a i ispada tip ko kakva letva ...amerosm je napisao/la:Nadam se da ova pobjeda nije bas skupo placena, jer bit ce tesko u BL izdrzati ukoliko se Ribery ne vrati ubrzo.
Nego sada bez Ribery-a će Bayern igrati bolje a kada se vrati "flyin dutchman" onda će sve po starom
- _karabaja_
- Kontakt:
@CoDe A ja tebi mogu samo reci: "Realnost". Nisam ja nista lose mislio i znam da se vi ne brinete zbog ove forme jer u prosloj sezoni ste jos gori bili i na kraju zasluzeno do titule, al trenutno moje rijeci su realnost 
E ta mi se rečenica sviđa, konačno da neko kaže neprikosnovenom Uliju da se nema šta petljati tamo gdje mu nije mjesto.guber_90 je napisao/la: Ja se ne mijesam sa tim ni u sta, a kamo li u njegov rad.
Da Uli ima Klinsija na klupi davnih dana bi mu naredio da Gomez mora igrati. Sad se ja sladim tome da njegov hir, tj. dovođenje prosječnog igrača, neće rezultirati uspjehom.
Daleko od toga da se ja slažem sa svakom njegovom odlukom, naprotiv, mnogo toga bi drugačije uradio. Ali u svemu ovome ima mjesta za kisele osmijehe, gdje treba naći merak za uživanje.
Vom Jäger zum Gejagten
Slazem se sa tobom da je Bayern dobio sa Galonjom trenera, a ne marionetu i zato dolaze rezultati tako brzo, jer il ce biti po Galonjinom il nikakogeronimo je napisao/la:E ta mi se rečenica sviđa, konačno da neko kaže neprikosnovenom Uliju da se nema šta petljati tamo gdje mu nije mjesto.guber_90 je napisao/la: Ja se ne mijesam sa tim ni u sta, a kamo li u njegov rad.
![]()
Da Uli ima Klinsija na klupi davnih dana bi mu naredio da Gomez mora igrati. Sad se ja sladim tome da njegov hir, tj. dovođenje prosječnog igrača, neće rezultirati uspjehom.
Daleko od toga da se ja slažem sa svakom njegovom odlukom, naprotiv, mnogo toga bi drugačije uradio. Ali u svemu ovome ima mjesta za kisele osmijehe, gdje treba naći merak za uživanje.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Ribija prodaj ili mu dovedi suigrača sličnih kvaliteta. Nažalost, uvijek je jedan od ove dvojice povrijeđen, tako da ih stvarno rijetko viđamo zajedno u igri. Ribery + Robben = duplo jači Ribery.JetSet_Hantraga je napisao/la: Ribery uvijek jako dobro pokriven, sa najmanje 2 igraca na sebi.
Ovako samo ostaje da gledamo kako protivnici dupliraju ili čak postave 3 igrača na njega, tako da njegova kreativnost teško dolazi do izražaja.
Inače, hvala na analizi. Ti kao da znaš da se ja uzdam u tebe.
Uspjeo si u jednom postu napisati 2 smrtna grijehathulkazal je napisao/la: Vala ne dešava se prvi put da Bayern igra bolje bez Ribery-a
Nego sada bez Ribery-a će Bayern igrati bolje
E ovo već nije za oprostiti.thulkazal je napisao/la: tako da mi nije žao što je povređen
I taj dutchman vrijedi upola manje bez ružnog Francka.thulkazal je napisao/la: kada se vrati "flyin dutchman" onda će sve po starom
Vom Jäger zum Gejagten
Ribery je naš najbolji igrač
Kraj njega uvijek 3 igrača i uvijek po nogama, ali i u takvoj igri čovjek napravi sve za prvi gol. Eto što nam se Ribery povrijedio, sada i Altintopu prijeti neka povreda kako sam ja mogao primjetiti. Hoffenhaim večeras stvarno pregrubo odigrao, mesari Beck
i Weiss.
Cuj mesariKlare je napisao/la:Ribery je naš najbolji igračKraj njega uvijek 3 igrača i uvijek po nogama, ali i u takvoj igri čovjek napravi sve za prvi gol. Eto što nam se Ribery povrijedio, sada i Altintopu prijeti neka povreda kako sam ja mogao primjetiti. Hoffenhaim večeras stvarno pregrubo odigrao, mesari Beck
i Weiss.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Upravo tako. Kvalitet je na nasoj strani, a sezona je duga. Jos da nije ovih povreda, gdje bi nam kraj bio..._karabaja_ je napisao/la:znam da se vi ne brinete zbog ove forme
Mislim da ne. Koliko sam uspio vidjeti, dubio je samo malo po mudima.Klare je napisao/la:sada i Altintopu prijeti neka povreda kako sam ja mogao primjetiti.
Ma nista, sve za poglavicu.Geronimo je napisao/la:Inače, hvala na analizi. Ti kao da znaš da se ja uzdam u tebe.![]()
Druze Cuker, javi se. Bas me zanima u dresu koje boje si veceras bio??
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Ma nisam odmah mislio na ono kod povrede, mada i ondje ima neopreznosti. Weiss ga cijelu utakmicu prati i kada majstor dobije loptu
povuci, potegni, ne može
e može po nogama. Eto Beck povrijedi Riberya, ali što i Altintopa.
Moj favorit za lijevog beka je Pranjić, vidi se da ima više iskustva od Contenta, a vala realno i bolji je igrač i to dosta, a i njegovim ulaskom počeli su igra i golovi, pa tako oba gola padoše sa lijeve strane. Contento mi definitivno nije za prvih 11.
Moj favorit za lijevog beka je Pranjić, vidi se da ima više iskustva od Contenta, a vala realno i bolji je igrač i to dosta, a i njegovim ulaskom počeli su igra i golovi, pa tako oba gola padoše sa lijeve strane. Contento mi definitivno nije za prvih 11.
samo da se citiramAdmir_Sa je napisao/la:nema mjesta za nervozu, vi koliko god gubili ostali konkurenti nece pobjedjivati. u drugom dijelu uvezat cete 5-6 vezanih pobjeda, od kojih min 2 sretno u 93min i to je to
nema sretnijeg kluba na dunjaluku
nema potpisa
Vidi , care stvarno mi smeta na kojoj god temi raspravlja se o Bayernu !Morate shvatit da je to takva ekipa i sta bi i nemoze uvijek biti sreca brate ._karabaja_ je napisao/la:@CoDe A ja tebi mogu samo reci: "Realnost". Nisam ja nista lose mislio i znam da se vi ne brinete zbog ove forme jer u prosloj sezoni ste jos gori bili i na kraju zasluzeno do titule, al trenutno moje rijeci su realnost
A , ja se ne brinem
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
@gero
Naravno stoji da će Robben biti jači sa Ribery-om ali isto tako i Ribery će biti jači sa Robbenom jer teško je staviti 6 igrača na ova dva ali isto tako Ribery osim prve sezone slabo nosi Bayern il malo daje koliko se o njemu priča. Znači prošle sezone ja znam samo tri situacije u kojima je Ribery izvlačio Bayern: protiv Dortmunda iz slobodnog mada i to je manje važnosti te onda protiv Hamburga i protiv Man Utd. gol što je imalo veću važnost a kada uzmeš Robben-a i sa Ribery-om i bez njega je imao mat pozicija more. E sada može se reći Ribery imao povrede etc etc nije mogao uhvatit formu ali i Robben ih je imao ali Robben je igrao za prestiž a ovaj je gledao kako će se dobro uhljebiti.
I tako razlog što mi nije krivo je što mu nikada neću oprostiti prošlu sezonu i cijelo napuhavanje oko produžetka ugovora ... et sada ga ima i to na 5 godina i nije mu naum ni pOtrčati ma ćao ...
Pored svega toga u Bayernu je veliki lapsus igra sa Bommel-om kome je mrsko potrčati i samo ček u krugu na sredini terena nebi li šta uvezao i igraju neke dvije 6 a ni jedna od njih nije prirodna pozicija ... a što se tiče Bastian-a košta će on nas u velikim utakmicama jer njegovo trčanje sa loptom sve postaje kritičnije ... da se nadovežem i na Muller-a, ovdje će neko reći da sam od onih koji pričaju samo kada ne ide kako treba, ovaj tip ako ne dobije mase postati će obični prosječni igrač kojem će osobina biti da se bori za druge il ti vodonoša a već ima i tekmi gdje nas je koštao pobjede sa mašanjem u stilu Luca Toni-a.
Na kraju mogu samo reći da Uli i Bayernova uprava napravi 1 korak naprijed a onda nazad 2 ...
Naravno stoji da će Robben biti jači sa Ribery-om ali isto tako i Ribery će biti jači sa Robbenom jer teško je staviti 6 igrača na ova dva ali isto tako Ribery osim prve sezone slabo nosi Bayern il malo daje koliko se o njemu priča. Znači prošle sezone ja znam samo tri situacije u kojima je Ribery izvlačio Bayern: protiv Dortmunda iz slobodnog mada i to je manje važnosti te onda protiv Hamburga i protiv Man Utd. gol što je imalo veću važnost a kada uzmeš Robben-a i sa Ribery-om i bez njega je imao mat pozicija more. E sada može se reći Ribery imao povrede etc etc nije mogao uhvatit formu ali i Robben ih je imao ali Robben je igrao za prestiž a ovaj je gledao kako će se dobro uhljebiti.
I tako razlog što mi nije krivo je što mu nikada neću oprostiti prošlu sezonu i cijelo napuhavanje oko produžetka ugovora ... et sada ga ima i to na 5 godina i nije mu naum ni pOtrčati ma ćao ...
Pored svega toga u Bayernu je veliki lapsus igra sa Bommel-om kome je mrsko potrčati i samo ček u krugu na sredini terena nebi li šta uvezao i igraju neke dvije 6 a ni jedna od njih nije prirodna pozicija ... a što se tiče Bastian-a košta će on nas u velikim utakmicama jer njegovo trčanje sa loptom sve postaje kritičnije ... da se nadovežem i na Muller-a, ovdje će neko reći da sam od onih koji pričaju samo kada ne ide kako treba, ovaj tip ako ne dobije mase postati će obični prosječni igrač kojem će osobina biti da se bori za druge il ti vodonoša a već ima i tekmi gdje nas je koštao pobjede sa mašanjem u stilu Luca Toni-a.
Na kraju mogu samo reći da Uli i Bayernova uprava napravi 1 korak naprijed a onda nazad 2 ...
- _karabaja_
- Kontakt:
Izgleda da ti mene nisi razumio u onom prvom postu. Nisam ja neki djecak pa da ne znam da je Bayern veliki klub i za ovaj gol u sudijskom vremenu sam samo potvrdio da je to odlika velikih ekipa pogotov ako se vise puta ponovi jer ne moze svaki put biti sreca kao sto ti kazes, al ajde ti to objasni nekima jer sledeci put kad Manchester, Real Chelsea ili neko treci pobijedi poput Bayerna veceras odmah ce se javiti da provociraju i govore "cigani u 90 min daju gol" i tako to i to neki pojedinci sa ove teme(Klare), a ima ih i na ostalim temama zaboravljajuci da i njihovi klubovi tako pobijede ponekad. A za ono sugavo sto kazem mislim na igru a ne na ovaj gol u nadoknadi (koji je u najmanju ruku sumnjiv).CoDe je napisao/la:Vidi , care stvarno mi smeta na kojoj god temi raspravlja se o Bayernu !Morate shvatit da je to takva ekipa i sta bi i nemoze uvijek biti sreca brate ._karabaja_ je napisao/la:@CoDe A ja tebi mogu samo reci: "Realnost". Nisam ja nista lose mislio i znam da se vi ne brinete zbog ove forme jer u prosloj sezoni ste jos gori bili i na kraju zasluzeno do titule, al trenutno moje rijeci su realnost
A , ja se ne brinem
LAŽ i to nekolika puta_karabaja_ je napisao/la:Izgleda da ti mene nisi razumio u onom prvom postu. Nisam ja neki djecak pa da ne znam da je Bayern veliki klub i za ovaj gol u sudijskom vremenu sam samo potvrdio da je to odlika velikih ekipa pogotov ako se vise puta ponovi jer ne moze svaki put biti sreca kao sto ti kazes, al ajde ti to objasni nekima jer sledeci put kad Manchester, Real Chelsea ili neko treci pobijedi poput Bayerna veceras odmah ce se javiti da provociraju i govore "cigani u 90 min daju gol" i tako to i to neki pojedinci sa ove teme(Klare), a ima ih i na ostalim temama zaboravljajuci da i njihovi klubovi tako pobijede ponekad. A za ono sugavo sto kazem mislim na igru a ne na ovaj gol u nadoknadi (koji je u najmanju ruku sumnjiv).CoDe je napisao/la:Vidi , care stvarno mi smeta na kojoj god temi raspravlja se o Bayernu !Morate shvatit da je to takva ekipa i sta bi i nemoze uvijek biti sreca brate ._karabaja_ je napisao/la:@CoDe A ja tebi mogu samo reci: "Realnost". Nisam ja nista lose mislio i znam da se vi ne brinete zbog ove forme jer u prosloj sezoni ste jos gori bili i na kraju zasluzeno do titule, al trenutno moje rijeci su realnost
A , ja se ne brinem
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 22 sep 2010, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Uh ona mi povreda Riberija ne izgleda nokako dobro samo da nije sta stradalo da li je neko već nesto procitao o tom
- moustapha
- Kontakt:
Jako slatka pobjeda, nazalost placena povredom Riberya. Nadam se samo da nije nista opasno. Taman kad pocne hvatati ritam desi se ovako nesto.
#divovi
to , nisu navijaci ja ne zavidim na uspjehu nijednog kluba , nit me to interesuje svi su se svadzali s interovcima prosle godine ja sam im odgovarao samo kad bi nes se zakacili za FCB !_karabaja_ je napisao/la:Izgleda da ti mene nisi razumio u onom prvom postu. Nisam ja neki djecak pa da ne znam da je Bayern veliki klub i za ovaj gol u sudijskom vremenu sam samo potvrdio da je to odlika velikih ekipa pogotov ako se vise puta ponovi jer ne moze svaki put biti sreca kao sto ti kazes, al ajde ti to objasni nekima jer sledeci put kad Manchester, Real Chelsea ili neko treci pobijedi poput Bayerna veceras odmah ce se javiti da provociraju i govore "cigani u 90 min daju gol" i tako to i to neki pojedinci sa ove teme(Klare), a ima ih i na ostalim temama zaboravljajuci da i njihovi klubovi tako pobijede ponekad. A za ono sugavo sto kazem mislim na igru a ne na ovaj gol u nadoknadi (koji je u najmanju ruku sumnjiv).CoDe je napisao/la:Vidi , care stvarno mi smeta na kojoj god temi raspravlja se o Bayernu !Morate shvatit da je to takva ekipa i sta bi i nemoze uvijek biti sreca brate ._karabaja_ je napisao/la:@CoDe A ja tebi mogu samo reci: "Realnost". Nisam ja nista lose mislio i znam da se vi ne brinete zbog ove forme jer u prosloj sezoni ste jos gori bili i na kraju zasluzeno do titule, al trenutno moje rijeci su realnost
A , ja se ne brinem
Ja , navijam za ovaj klub i komentarisem njegove uspjehe drugi me neinteresuju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.