Ma znam te dobro da ovdje zakuhavas....nista od tog brato, mogu jedino sa Borcem ali tesko ce dobiti Borac u ZE, kiksat ce negdje....a i losi su skroz, odbrana im je u rangu kantonalne lige.....Mexico je napisao/la: Ma buraz zayebajem se sta ja znam ko ce ispast. U boljoj ste poziciji nego Celik ali jedan kiks vas moze syebat. Ako vas Celik dobije u Zenici i ako dobije u Gabeli vama je na noz u BL zadnje kolo. Imaju para i zestoke premije Borcu i kupovina sudija vas mogu izjebat do jaja. Ne znam vidit cemo u narednim kolima sta ce se desavat ali ako udjete u zadnje kolo tako belaj vam je.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hoće li i Borca premirat sljedeće kolo? Pa da njima onda gori pod nogama, jer imaju paklen raspored još do kraja i pali bi na predzadnje mjesto.Mexico je napisao/la: Ma buraz zayebajem se sta ja znam ko ce ispast. U boljoj ste poziciji nego Celik ali jedan kiks vas moze syebat. Ako vas Celik dobije u Zenici i ako dobije u Gabeli vama je na noz u BL zadnje kolo. Imaju para i zestoke premije Borcu i kupovina sudija vas mogu izjebat do jaja. Ne znam vidit cemo u narednim kolima sta ce se desavat ali ako udjete u zadnje kolo tako belaj vam je.
Kamaaan, mislio sam da si pronicljiviji.
I hajd naš si, nećemo te tjerat na niži pdf.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Vojvodic je rekao da ih je uprava prodala u Tuzli, procitajte jos jednom njegovu izjavu i shvatit cete. Poslala ih uprava kao ovce, vjerovatno vec spremne za klanje, znaci prodala im uprava tekmu u Tuzli, jasno kao dan, nazalost po njih oni ce vjerovatno ispasti na kraju jer da su igrali regularno uzeli bi bod u Tuzli i Slobodu bi poslali gdje i pripada, ovako mrka kapa po njih!avenija je napisao/la:Neka laju na terenu protiv Celika evo imaju priliku u subotu odmah, a Vojvodic laje da ih je sudija povalio u Tuzli nazivajuci sudiju polupismenim idiotom i ti to pripusujes Celiku , nemoj vise ziv bio. Prvi smo u svijetu po nekim zavjerama.
Prosle sezone 14 zadnjih neporazeni gola 8-9 utakmica nismo primili protiv konkurenata , Zrinjski , Siroki i svi konkurenti za opstanak po 2x i to sve kupljeno jel mani se supljaka.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Nikad lošija ekipa neće osvojiti ligu,koja god to bila od prve tri..
Samo jedno ime
-
belosevic28
- Kontakt:
Imaju nekih balvana na stanju pa da vide hoce li pripasti Sabanu ili nekom' drugom... Cekaju oporuku.sviunapad1010 je napisao/la:Obavjesteni su cekaju kad ce ga iskljuciti sa aparata.belosevic28 je napisao/la:Samo najbliza familija Celika jos nije obavjestena da je Celik umro...
Za dvije sedmice najkasnije je gašenje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bronson je napisao/la: znaci prodala im uprava tekmu u Tuzli, jasno kao dan

Zna se koja ekipa u ovoj LZO ne moze pobjediti nikog, a da nije namjestena utakmica, a to nije Sloboda. Vojvodic zna kome ide naredno kolo (izjava unaprijed pripljemljena) pa pravi pritisak na sudije, Slobode nije ni spomenuo.
Kupili utakmicu protiv Borca koji nikada nije losiji i onda se kriju iza utakmica Celika, sta ti je komunisticka propaganda
Ako im Gosk uzme bod sto je realno znaci nikoga ne mogu pobjediti gdje ne zavrse utakmicu prije kao protiv Borca
Ako im Gosk uzme bod sto je realno znaci nikoga ne mogu pobjediti gdje ne zavrse utakmicu prije kao protiv Borca
Zadnja izmjena: avenija, dana/u 15 apr 2018, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- prisonbreak
- Kontakt:
Sve smo kupili, i sudije i Gosk i Borac i bod u Tuzli, kupili smo i Mladost i Vitez, kupujemo sudije i kada ne igraju sa nama, stimamo cijelu ligu za opstanak, khurcu nam cejf.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Covjek lijepo kaze poslali nas u Tuzlu kao ovce, nema tu Celikatuzlak1987 je napisao/la:Bronson je napisao/la: znaci prodala im uprava tekmu u Tuzli, jasno kao dan
Zna se koja ekipa u ovoj LZO ne moze pobjediti nikog, a da nije namjestena utakmica, a to nije Sloboda. Vojvodic zna kome ide naredno kolo (izjava unaprijed pripljemljena) pa pravi pritisak na sudije, Slobode nije ni spomenuo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
I sve to jer ste skontali nakon par kola da vam je ekipa teska qarina. A to znate i vi pa crkoste od muke. Jucer vidite svojim ocima da Mladost moze zabiti kada hoce i da bjeze od lopte u odbrani i to je sigurno tesko gledati.prisonbreak je napisao/la:Sve smo kupili, i sudije i Gosk i Borac i bod u Tuzli, kupili smo i Mladost i Vitez, kupujemo sudije i kada ne igraju sa nama, stimamo cijelu ligu za opstanak, khurcu nam cejf.
Borac uzme bod u Zenici pa pjevajte borbene.
- prisonbreak
- Kontakt:
A sta ako ih uzmemo, a vas Gosk pukne? (Otkine bod)tuzlak1987 je napisao/la:I sve to jer ste skontali nakon par kola da vam je ekipa teska qarina. A to znate i vi pa crkoste od muke.prisonbreak je napisao/la:Sve smo kupili, i sudije i Gosk i Borac i bod u Tuzli, kupili smo i Mladost i Vitez, kupujemo sudije i kada ne igraju sa nama, stimamo cijelu ligu za opstanak, khurcu nam cejf.
Sta ce tad biti? i to mi nastimali, platili sudije i na utakmici sloboda-gosk. Joj a vam glupe price.
Strepili ste za bod u pola Tuzle a ovdje sad kmecite.
Vidjet cemotuzlak1987 je napisao/la:I sve to jer ste skontali nakon par kola da vam je ekipa teska qarina. A to znate i vi pa crkoste od muke. Jucer vidite svojim ocima da Mladost moze zabiti kada hoce i da bjeze od lopte u odbrani i to je sigurno tesko gledati.prisonbreak je napisao/la:Sve smo kupili, i sudije i Gosk i Borac i bod u Tuzli, kupili smo i Mladost i Vitez, kupujemo sudije i kada ne igraju sa nama, stimamo cijelu ligu za opstanak, khurcu nam cejf.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Izgleda da si zaboravio cist penal koji samo sudija nije mogao da vidi?prisonbreak je napisao/la: Strepili ste za bod u pola Tuzle a ovdje sad kmecite.
Protiv ovih slabijih kao Sarajevo, Zeljeznicar samo mozemo ravnopravno igrati, a protiv ovih jacih kao GOSK, Celik, Mladost vec teze. Tu samo Celik moze 10-15 u nizu bez poraza. Prljaca najbolji trener lige realno.avenija je napisao/la: Ako im Gosk uzme bod sto je realno znaci nikoga ne mogu pobjediti gdje ne zavrse utakmicu prije kao protiv Borca
Bolan nemamo para za noćnog čuvara i vrata od 400-500 maraka, obijaju nam klupske prostorije, i mi nekog da potkupimo, pogotovo ekipu kojoj gori pod nogama više nego nama, e jesu vam droge neke opasne pojele mozak, ili je to turchin effect.
Kakvi spoj majstori, dokazano da su jučer namjestili a glume neku silu i gospodu
Da vas hoće Borac rasuti i ušutkati vas.
Kakvi spoj majstori, dokazano da su jučer namjestili a glume neku silu i gospodu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nije sudija igrao zadnjih 15 minuta. Strepili ste za bod pola Tuzlaka to kaze.tuzlak1987 je napisao/la:Izgleda da si zaboravio cist penal koji samo sudija nije mogao da vidi?prisonbreak je napisao/la: Strepili ste za bod u pola Tuzle a ovdje sad kmecite.
Protiv ovih slabijih kao Sarajevo, Zeljeznicar samo mozemo ravnopravno igrati, a protiv ovih jacih kao GOSK, Celik, Mladost vec teze. Tu samo Celik moze 10-15 u nizu bez poraza. Prljaca najbolji trener lige realno.avenija je napisao/la: Ako im Gosk uzme bod sto je realno znaci nikoga ne mogu pobjediti gdje ne zavrse utakmicu prije kao protiv Borca
Samo dobru odbranu imate, u napadu ste ograniceni malo je reci, a kako znam vama su potrebne pobjede da bi opstali. De malo objektivnosti, mani se teorija zavjera.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Kako Celik dobro igra cudi me sto Prljaca vec nije dobio ponudu da preuzme Southampton.
Pa kako onda onaj vas trol "sviunapad" pise da je Celik umrowobly92 je napisao/la:Bolan nemamo para za noćnog čuvara i vrata od 400-500 maraka, obijaju nam klupske prostorije, i mi nekog da potkupimo, pogotovo ekipu kojoj gori pod nogama više nego nama, e jesu vam droge neke opasne pojele mozak, ili je to turchin effect.
Kakvi spoj majstori, dokazano da su jučer namjestili a glume neku silu i gospodu![]()
Jos kad Azmir aktivira potrazivanje prema Slobodi, a hoce sigurno
Tebi treba biti jasno da Celik sigurno ostajetuzlak1987 je napisao/la:
Kako Celik dobro igra cudi me sto Prljaca vec nije dobio ponudu da preuzme Southampton.
Turci obecali celikovim igracima i strucnom stabu milion maraka ako ostanu u PL. Sad ce morati premirati protivnike da ih pobjede..Isplatnije im je to nego ostanak u pl 
- Bazinga12345
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.