plavobijeliii je napisao/la:Idemo dobiti Metalleghe pa Zvijezdu dotući u Gradačcu !
NK TOŠK Tešanj
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK TOŠK Tešanj
TŽV!
Sreća pa su kiksali Travnik i Jedinstvo pa i Iskra... Sutra abd pobjedom da pobjegnemo Iskri na +4.atomac123 je napisao/la:Moramo sutra dobit, mi ili Jedinstvo ce bit na kraju
JEDAN KLUB, JEDAN GRAD, JEDNA LJUBAV, JEDAN TOŠK.
Nebih bas rekao da je Jedinstvo kiksalo
Al' izgubili jesu..
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Kako god izracunam putnik u nizi rang ce se odlucit u Tesnju, i to nama ce trebat pobjeda tu, s remijem ispadamo.
TŽV!
Hajd dobroMokroguz je napisao/la:Nebih bas rekao da je Jedinstvo kiksaloAl' izgubili jesu..
-
bihacusrcu1
- Kontakt:
**** situacija do kraja nama za opstanak treba 12 bodova kuci i 6 sa strane...ako travnik ispadne do utakmice sa nama to je 3 boda..sumnjam da ce zapeti protiv nas pa da imaju opet konkurenta u drugoj ligi dogodine...
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Znajuci vas ne bi me cudilo da sve do kraja dobijete. Idete Travniku i Iskri, oba kluba bi se do tada mogla raspast. U Mostaru necete dobit, barem tako pricaju u Mostaru, navodno ste im nesto ostali duzni od proslih sezona. Ostaje utakmica s nama. Kuci cete sve dobit.bihacusrcu1 je napisao/la:**** situacija do kraja nama za opstanak treba 12 bodova kuci i 6 sa strane...ako travnik ispadne do utakmice sa nama to je 3 boda..sumnjam da ce zapeti protiv nas pa da imaju opet konkurenta u drugoj ligi dogodine...
Sto se nas tice trebalo bi da nam sve pobjede kuci budu dovoljne za opstanak, uz obaveznu pobjedu protiv vas. Protiv svih konkurenata, pa tako i protiv vas imamo bolju gol razliku, tako da vam nije dovoljno ni imati isto bodova kao mi na kraju.
Sve u svemu, utakmica u Tesnju je biti ili ne biti, tu ce se odlucit putnik u nizi rang.
TŽV!
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Ma nema više bodova u Tešnju nikome, taman da Getafe dodje
Getafeplavobijeliii je napisao/la:Ma nema više bodova u Tešnju nikome, taman da Getafe dodje
TŽV!
Zapece danas Metaleghe dobro u Tesnju, igrace za sebe i za Iskru jer je pola tima iz Bugojna ili igraca poniklih u Iskri ukljucujuci kapitena i 5 prvotimaca, mislim da cete tesko do pobjede...
Kakva je ovo rupa, penal smo na pogresnoj strani dobili 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Ne može invalidima niko pomoći, pa se onda ljute na povike s tribinaaa uaaaa p i č k eeeee uaaaaa
kalo ste završiliplavobijeliii je napisao/la:Ne može invalidima niko pomoći, pa se onda ljute na povike s tribinaaa uaaaa p i č k eeeee uaaaaa
Ja volim FK Tuzla City
-
plavobijeliii
- Kontakt:
0-0sloboda72 je napisao/la:kalo ste završiliplavobijeliii je napisao/la:Ne može invalidima niko pomoći, pa se onda ljute na povike s tribinaaa uaaaa p i č k eeeee uaaaaa
hvalaplavobijeliii je napisao/la:0-0sloboda72 je napisao/la:kalo ste završiliplavobijeliii je napisao/la:Ne može invalidima niko pomoći, pa se onda ljute na povike s tribinaaa uaaaa p i č k eeeee uaaaaa
Ja volim FK Tuzla City
-
crvenobijeli
- Kontakt:
atomac123 je napisao/la:plavobijeliii je napisao/la:Idemo dobiti Metalleghe pa Zvijezdu dotući u Gradačcu !![]()
![]()
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nisam gledao utakmicu, al me zanima kako se ušteli Hame među prvih 11? 
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Igraju ko mrtvaci, ne bori se niko osim Raste, Oglija i Papeta. Sve glumci ali moze im se. Tu su, rade sta hoce, igraju kako hoce, pojedinci znaju da ce igrati svaku utakmicu pa su samim tim i najgori. Kurdic ocajan iz utakmicr u utakmicu i uvijek u prvih 11, tu je i Hamid i ostala ekipa koji pored toga sto ne znaju, oni se i ne bore. Je li vas stid pic ke? Zao mi sudije koji se sramotio da vam pomogne invalidi jedni.
Ali opet kažem, moze im se, plata redovn kako god odigrali, koliko god bodova osvojili, a njih boli đoka.
Ne zasluzujemo opstanak to je definitivno.
Ali opet kažem, moze im se, plata redovn kako god odigrali, koliko god bodova osvojili, a njih boli đoka.
Ne zasluzujemo opstanak to je definitivno.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Venom i 14 gostiju.