FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Meni i dalje nije jasno kako su ono mogli podici,kakav je narkoman ono smece smislio nakon svega.FUjjj to bi stoka i voljela da se popucamo pa da se smiju.E stvarno su smecari.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Lose, ovo smo morali dobiti, sad se nadati da Radnik nece izgubiti u listici.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mujakić kapitensku zasluzuje.
Adukor mi nije za stopera, na momente sav pogubljen i grijesi kao sto grijese dječaci od 10g, i danas je par puta smiješan ispao. Vratiti ga na manje odgovorniju poziciju, na zadnjeg veznog i na dobitku smo.
Adukor mi nije za stopera, na momente sav pogubljen i grijesi kao sto grijese dječaci od 10g, i danas je par puta smiješan ispao. Vratiti ga na manje odgovorniju poziciju, na zadnjeg veznog i na dobitku smo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sta ce drugo bijednici prigradsko-siptarski? Sugavi narkoman je ubio Mirzu u njihovom udruzenju i sada oni nama parolu dizu? To je najbolesnija i najjadnija navijacka skupina u ovom dijelu Europe ako ne i sire. Takva im je i historija, dobro znas da im je klub izbacen, da im je najveca legenda dokazani prevarant i lopov, da su im malobrojni navijaci bili ugaseni 2 puta u Jugoslaviji od strane UF-a i Hordi. Lazu o nastanku navijaca, lazu o trofejima, citava historija im je lazna jer je nemaju.mma_hz je napisao/la:Meni i dalje nije jasno kako su ono mogli podici,kakav je narkoman ono smece smislio nakon svega.FUjjj to bi stoka i voljela da se popucamo pa da se smiju.E stvarno su smecari.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- robertkosar
- Kontakt:
Nasi pametnjakovici su dobro fulili sa ovim pojacanjima sve igracine do k..... A eto nadam se da je nas bajni treneri skontao da su bolji ovi juniori od njegovih favorita tipa krste saric i crijep. Rastjerat ove taldjije na terenu i upravi i pustit djecu nek igraju i za manje od sest mjeseci imat cemo ekipu za respekta 
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U maju prošle godine, nije tako davno bilomoj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo zadnji put pobijedili plavu ku.ravu?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa Husrefe dragi ja te branim i ne mogu te pljuvat al kakve su ti ovo izjave,dodje mi da uletim kroz ekran. Cuj nismo osvojili bodove i zivot ide dalje,bice bolje,ipak u svim kategorijama smo prvi o cenu ti pricas covjece ti vodis prvi tim ajd idi i ti u pm nije ovo za tebe
Adukor među najboljim danas šta li si ti gledao? koliko je lopti presjekao , on i Mujakić uigrani opušteno fino...odavno bolje zadnja linija nije bila...BordoSarajevo je napisao/la:Mujakić kapitensku zasluzuje.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
111 derbi, bekic dan.moj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo zadnji put pobijedili plavu ku.ravu?
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- HordashBistrik
- Kontakt:
Gnjide male, rokaju se u udruzenju a nama podizu parole. Sljam onaj koji se doselio iz Foce, Rogatice, Sandzaka...
A istin se zna ko je vodja i kako poteze i prijeti isti na osnovu svog krimi zivota mase utokama itd i sad fol mangupi al ko ih hebe nisu bitniHordashBistrik je napisao/la:Gnjide male, rokaju se u udruzenju a nama podizu parole. Sljam onaj koji se doselio iz Foce, Rogatice, Sandzaka...
- robertkosar
- Kontakt:
Navijači imaju pravo da budu nezadovoljni našim rezultatima, ali sve naše omladinske selekcije su na prvim mjestima u svojim ligama".
Emoj treneru sad se vidi da si na strani ovih lopova iz uprave sa ovom glupom izjavom

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- HordashBistrik
- Kontakt:
Kume moj, sa gospodom gospodski, sa sljamom ciganski, vazda bilo. Treba ih yebavati na svakom koraku. UBICE !zagor1987 je napisao/la:A istin se zna ko je vodja i kako poteze i prijeti isti na osnovu svog krimi zivota mase utokama itd i sad fol mangupi al ko ih hebe nisu bitniHordashBistrik je napisao/la:Gnjide male, rokaju se u udruzenju a nama podizu parole. Sljam onaj koji se doselio iz Foce, Rogatice, Sandzaka...
Meni Mujakić izgleda bolje od Mihojevića.
Konstantniji, fizički jači i brži. Ovaj drugi je imao strašan iq, znao povuć loptu i znao igrat glavom, ali za poziciju stopera ovo što nudi Nihad je odlično.
Konstantniji, fizički jači i brži. Ovaj drugi je imao strašan iq, znao povuć loptu i znao igrat glavom, ali za poziciju stopera ovo što nudi Nihad je odlično.
kuzmanovic, jedan od najgorih igraca koji su obukli bordo dres
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Kao da on vodi te omladinske selekcije, pa kao tu mu ide. Idi vise i ti u pm. prodana duso!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Slažem se. Mujakic je odigrao fantastično, ali ni Adukoru nema mane.DenchiNL je napisao/la:Adukor među najboljim danas šta li si ti gledao? koliko je lopti presjekao , on i Mujakić uigrani opušteno fino...odavno bolje zadnja linija nije bila...BordoSarajevo je napisao/la:Mujakić kapitensku zasluzuje.
Ali zato rahmanovic, velkoski i kuzmanovic su bili katastrofalni! Umjesto da je lelica ubacio i herica još ranije... I onda kaže nemamo sreće. Napravi dobre izmjene i ne oslanjaj se na sreću!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to mislim, sta izjavi covjece dragi? Sve i da ih vodi, sve i da smo europski prvaci sa njima bolan to opet nije prvi tim!pasica je napisao/la:Kao da on vodi te omladinske selekcije, pa kao tu mu ide. Idi vise i ti u pm. prodana duso!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Elcor je napisao/la:Slažem se. Mujakic je odigrao fantastično, ali ni Adukoru nema mane.DenchiNL je napisao/la:Adukor među najboljim danas šta li si ti gledao? koliko je lopti presjekao , on i Mujakić uigrani opušteno fino...odavno bolje zadnja linija nije bila...BordoSarajevo je napisao/la:Mujakić kapitensku zasluzuje.
Ali zato rahmanovic, velkoski i kuzmanovic su bili katastrofalni! Umjesto da je lelica ubacio i herica još ranije... I onda kaže nemamo sreće. Napravi dobre izmjene i ne oslanjaj se na sreću!
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 10 gostiju.