a , brate okanite se bayerna na svakoj temi ! stvarno ,*p!p!t@* je napisao/la:Pa ako se bodovi nastave uzimati ovakvom igrom hoceAdinjo je napisao/la:Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...
Vidi se da pratite utakmicu
@Adinjo odlicno zapazanje nema vise brze leprsave igre Reala,samo se za bodove igra...tipicno sto se tice Mourinha
Kad moze Bayern iz duplog offsidea zabit go,mogu vala i oni trpiti ovakve rezultate
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Nail for Real
- Kontakt:
Sva sreca pa ti nisi sudija.juznjak> je napisao/la:Onaj penalrecimo da je bilo obrnuto nikada nebi svirao u korist Espaynola
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Botino ne javljaj se...
Upotrijebio sam ga metaforicki,ako imas kakvu informaciju da pobija moju javi se
Upotrijebio sam ga metaforicki,ako imas kakvu informaciju da pobija moju javi se
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- Los*Blancos
- Kontakt:
Pa Bayern drukcije nemoze da pobijedi*p!p!t@* je napisao/la:Pa ako se bodovi nastave uzimati ovakvom igrom hoceAdinjo je napisao/la:Ima i toga...samo dokle ce to navijaci da trpe*p!p!t@* je napisao/la:ruke nisu bile na glavi nego iznad...
Vidi se da pratite utakmicu
@Adinjo odlicno zapazanje nema vise brze leprsave igre Reala,samo se za bodove igra...tipicno sto se tice Mourinha
Kad moze Bayern iz duplog offsidea zabit go,mogu vala i oni trpiti ovakve rezultate
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
Ne bunim se bre samo sam konstatirao ono sto svi znamo
kada igraju Real i Barca protiv ostalih 
kada igraju Real i Barca protiv ostalih El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Pa vidim ja tvoje konstatacije... pa nisu nam cist penal sudili, ovo se slobodno moze suditi kao penal jos daje Marcelu zuti za simuliranje.. mozda i jes pao onako bezveze, ali je kontakta bilo i tu mu ne moze ni zuti dati.. ovako moramo strepiti hoce li u narednih 45 minuta napraviti kakvu glupost
Gledam utakmicu na arena sport 3, i jasno se videlo da je lopta isla prema faci i covek je rukom zastitio liceRaul_64 je napisao/la:Ma ono je bio penal...sa dvije ruke u neprirodnom položaju je blokirao šut![]()
a utakmica katastrofa...izgleda da ovaj termin utiče na igrače jer su svi do jednog djeluju pospano i nezainteresovano
cak je i nas komentaror vise puta govorio da je realu poklonjen penal,Cak je i vise za penal ono sto se marcelo bacio u sesnaestercu nego ovo!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- Nail for Real
- Kontakt:
Ma ko te sta pita, dosao si samo da provociras, ako nemas sta pametno reci, razguli.juznjak> je napisao/la:Ne bunim se bre samo sam konstatirao ono sto svi znamokada igraju Real i Barca protiv ostalih
Momci, opet mene nakamucnina ufati, dal' je to od ovog losmia ili andresa pitanje je sad
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 21 sep 2010, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Brnjoo je napisao/la:Ma masi ti koliko hoces, ali ispo si glup. Pa tek pocetak sezone i ti pricas o tome kako Real igra. Sta bi ti rekao Realu? Novi trener, novi igraci, pocetak sezone, jedan primljen gol...
Vi bas znate zbog cega je Capello otisao iz Reala
@juznjak -sta se bunis, imali smo mi penal kojeg nisu svirali...
Nek si ti pametan. Sam ti trener kaze da nije igra kako treba, navijaci nisu zadovoljni. Lud vidi da ne stima kako treba. Nisam ja to izmislio, pametni.
@Naile..ako je njegov dom, brate slab je domacin
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
dijete smiri hormoneNail for Real je napisao/la:Ma ko te sta pita, dosao si samo da provociras, ako nemas sta pametno reci, razguli.juznjak> je napisao/la:Ne bunim se bre samo sam konstatirao ono sto svi znamokada igraju Real i Barca protiv ostalih
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ja sam vec rekao da je stitio lice i to stoji. Slazem se sa tim komentarom. A i kad vec gledas na areni, nemas pravo jos sta protiv Reala reci jer si sam vidio da su nas zakinuli za penal, plus ondje je kod MArcela bilo kontakta i ono nije za zutilosmi je napisao/la:Gledam utakmicu na arena sport 3, i jasno se videlo da je lopta isla prema faci i covek je rukom zastitio liceRaul_64 je napisao/la:Ma ono je bio penal...sa dvije ruke u neprirodnom položaju je blokirao šut![]()
a utakmica katastrofa...izgleda da ovaj termin utiče na igrače jer su svi do jednog djeluju pospano i nezainteresovano
cak je i nas komentaror vise puta govorio da je realu poklonjen penal,Cak je i vise za penal ono sto se marcelo bacio u sesnaestercu nego ovo!
- Nail for Real
- Kontakt:
klasikajuznjak> je napisao/la:dijete smiri hormoneNail for Real je napisao/la:Ma ko te sta pita, dosao si samo da provociras, ako nemas sta pametno reci, razguli.juznjak> je napisao/la:Ne bunim se bre samo sam konstatirao ono sto svi znamokada igraju Real i Barca protiv ostalih
- Nail for Real
- Kontakt:
higuain
p.izda mu materina 
šta mu ja mogu kad navija za Barcelonu....ruke su bile neprirodnom položaju...pa valda treba držati ruke iz leđa,štitio glavulosmi je napisao/la:Gledam utakmicu na arena sport 3, i jasno se videlo da je lopta isla prema faci i covek je rukom zastitio liceRaul_64 je napisao/la:Ma ono je bio penal...sa dvije ruke u neprirodnom položaju je blokirao šut![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pepe, Carvalho i Marcelo imaju po zuti. Mogao bi sada Real primiti gol jer ovi nece smjeti u duele kao ljudi ulaziti 
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 15 maj 2015, 12:41, ukupno mijenjano 3 puta.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- armageddon666
- Kontakt:
Ma nema sanse da Real primi gol,dok je Mourinha xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Crveni za Ernesta Galvana...hajmo navali te 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nema veze, sad će se otvorit EspanyolRaul_64 je napisao/la:Crveni Pepe
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.