FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 apr 2018, 20:16

Inijesta je napisao/la:Al samo zamisli kakav mozak moras biti pa onkvu parolu napisati... i onda neki od nasih kazu nek oni isvoje bolje nego zrinjski ... nema vece gamadi od njih
A ironija svega sto su par minuta prije toga podigli setalicu s likom Mirze...
Koliko god nemali zuba imajuih vise nego pameti..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 apr 2018, 20:18

E moji debili pa jel vas stid Mirze rahmetli? S ovim činom opravdavate čin ubice. Zaboravljate ono što vam se desilo. Nažalost. Oprosti im Mirza ne znaju šta rade!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 15 apr 2018, 20:21

FrancescoTotti je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Al samo zamisli kakav mozak moras biti pa onkvu parolu napisati... i onda neki od nasih kazu nek oni isvoje bolje nego zrinjski ... nema vece gamadi od njih
A ironija svega sto su par minuta prije toga podigli setalicu s likom Mirze...
Koliko god nemali zuba imajuih vise nego pameti..
Nezabiljezeno ovakvo nesto, ko da nije dovoljno sto stoje na tribini iza klosara zbig kojeg je ubijen rahmetli Mirza, ovakvo nesto dici ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 apr 2018, 20:24

Nikad im pamet nije bila jača strana, al sad sam ostao bez teksta. Kakvi debili čovječe.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2018, 20:25

skoroalen je napisao/la:Nikad im pamet nije bila jača strana, al sad sam ostao bez teksta. Kakvi debili čovječe.
Bolesno i jadno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 apr 2018, 20:26

Mico ko krava muzara; daje 15l mlijeka ali onda nogom sve prospe. :D Dobro malo se i izrotiralo u drugom dijelu ali opet je imao par prilika i jednu je morao iskoristiti. ostali omladinci dobri, Mujakic stvarno drzi ritam dobrih utakmica.
plavi dosli po bod i sad idu opet na guracku da uzmu titulu. :lol: lazni na ho-ruk bake sliskovica. :mrgreen: bice zanimljivo do kraja...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 15 apr 2018, 20:27

skoroalen je napisao/la:Nikad im pamet nije bila jača strana, al sad sam ostao bez teksta. Kakvi debili čovječe.
I ja iskreno, ko pise te parole mozda neka djeca koja im i nisu bila na tribini kad se nesretni slucaj desio, ovo im je veca sramota id one provaljene parole ... odron
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 apr 2018, 20:28

Bravo za Nihada mašinu, joj kako frajer igra.
Samo mu ne treba dati kapitensku.

A, oni dole, joj kako su glupi ispali...

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 apr 2018, 20:32

Najprije sve cestitke za Mujakica, fascinantan je danas bio, ali kapitensku ni u ludilu :D
Steta rezultata, nadigrali ih jesmo ali mozda i glupo zvuci ali fkt nemamo srece, ona akcija i udarac Rahmanovica sve ok odradjeno ali nece nas.
Sto se manijaka i njihove bolesne parole tice, mi sa Istoka smo im lijepo odgovorili, ali nisu nas skontali ocigledno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2018, 20:34

Osttribine je napisao/la:Najprije sve cestitke za Mujakica, fascinantan je danas bio, ali kapitensku ni u ludilu :D
Steta rezultata, nadigrali ih jesmo ali mozda i glupo zvuci ali fkt nemamo srece, ona akcija i udarac Rahmanovica sve ok odradjeno ali nece nas.
Sto se manijaka i njihove bolesne parole tice, mi sa Istoka smo im lijepo odgovorili, ali nisu nas skontali ocigledno.
Svaka cast momci :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 apr 2018, 20:55

Zip je napisao/la:Samo da pohvalim Mujakica i Adukora... Odlicni..

Crepulja sasvim solidan...
Nismo imali srece...

Sto rece hadzija, Ahmetovic je mozda i vise od 40% ekipe...

Sabanovic vrlo dobar...

I ovim putem yebem mater manijacima!!!
Kakve ba srece svaka tekma ista prica nemamo srece popisam im se na srecu naoravi 4 dobre sanse i cao uce jedna kakva crna sreca

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 15 apr 2018, 20:56

Ovaj Mujakic je beton igrac. Za mene najbolji defazivni igrac iz bhpl. Samo da ovako nastavi i da ga zaobidju povrede mogao bi daleko dogurati. Robi ako prati nasu ligu bi trebo ovog momka pozvati na okupljanje a ne istrosene Sarica i Zakarica.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 15 apr 2018, 20:59

Gurnut nekoj juniora na stopera kolko je sljedecu tekmu,vratiti adukora u vezu,jos neko krilo junora gurnut i napadaca i otjerat sve ostalo iz kluba nek materi 3 godine muda lade

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 15 apr 2018, 21:01

zagor1987 je napisao/la:Gurnut nekoj juniora na stopera kolko je sljedecu tekmu,vratiti adukora u vezu,jos neko krilo junora gurnut i napadaca i otjerat sve ostalo iz kluba nek materi 3 godine muda lade
nema potrebe opet tumbat zadnju liniju, treba tražit konstantu majka mu stara, Stanojević se vraća iza Crepulje i Sarića, Rahmana zakucat za klupu ili tribine nek dođe sebi malo...Herića i Mustafića nek više koristi, djeca bolje igraju od njega...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 apr 2018, 21:17

Izjednaci Radnik u Sirokom, ko bi rekao da ce uzeti bod.Sad kad bi uzeli kucu iducu eto nas na -2 :think:

Btw valjda ce Halilovic biti spreman za iducu,hvala bogu igramo bez Kuzmanovica iducu koji je treci zuti fasovao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 apr 2018, 21:18

Radnik za 1-1 u 90+ :tokralju:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 15 apr 2018, 21:22

Kraj na Pecari, dobro je 1:1

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 apr 2018, 21:36

I onda kažu treba ih pustiti da osvoje umjesto što osvajaju mostarci.. Ne treba ih pustiti pa makar im falio bod do pehara. Kakve glupe parole, ali ni ne čudi od onakvih narkomančića i klošara, koji imaju dva zuba u glavi.

Igra možda i nije bila najljepša, ali za razliku od prethodnih je svemirski brod. Pristup i zalaganje je isto tako bilo odlično. Šteta za onu stativu i još par finih šansi, ovo se moralo dobiti, posebno jer ovi štrumfići su komična ekipa. I mi smo kariine ovaj drugi dio sezone, ali i oni su isto tako, samo što imaju more sreće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Kipembe
Kontakt:

Post Postao/la Kipembe » 15 apr 2018, 21:38

Naš raspored nas može odvesti u Evropu jer Široki nema šta da traži u Mostaru. Ako ih dobijemo mislim da ćemo izaći u Evropu. A mi ćemo svakako odlučiti prvaka..

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 apr 2018, 21:41

Kad vidim ove bijednike iz Zvorničke, s osmijehom bih pustio Mađarima tri komada na Koševu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”