Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Konačno Karim..Hvala ti Bože !
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Pa to je Mourinhovo standardno, s 3 čvrsta u veznom redu i jedan kreativac, što je u Interu imao cambiassa, zannetia i mottu i gore sneijder..*p!p!t@* je napisao/la:Ubode ga KArimcina,i dobro rece onaj
Mou se njaljutio,i bolje igramo kad nam je cvrsci vezni red
crveni neko dobi
Dobro je bodovi su tu, ne zanima me lepršavost, ta "lepršavost" nas košta četvrtfinala evo već 6 godina
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- majestic24
- Kontakt:
Izgubili ste,AAAAAAAAAAAAAAAAA
1:2 za Espanyol....u crvenim kartonima

1:2 za Espanyol....u crvenim kartonima
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- armageddon666
- Kontakt:
Ja kazem nece Real gola primiti ,postat cemo isto Chelsea ,sretni ce biti oni koji uspiju dati gol xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
majestic24 je napisao/la:Izgubili ste,AAAAAAAAAAAAAAAAA
1:2 za Espanyol....u crvenim kartonima![]()
![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Daj Boze da tako bude a kako je krenulo izgleda i da hoce. Sve pocinje od jake odbrane i Real je napokon nakon 7- godina imaarmageddon666 je napisao/la:Ja kazem nece Real gola primiti ,postat cemo isto Chelsea ,sretni ce biti oni koji uspiju dati gol xD
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- armageddon666
- Kontakt:
Jos imamo mlade igrace sto je isto superRaul7 je napisao/la:Daj Boze da tako bude a kako je krenulo izgleda i da hoce. Sve pocinje od jake odbrane i Real je napokon nakon 7- godina imaarmageddon666 je napisao/la:Ja kazem nece Real gola primiti ,postat cemo isto Chelsea ,sretni ce biti oni koji uspiju dati gol xD
Nebi da provociram,al mnogo hvalite vasu odbranu,koja crna odbrana,doso carvalo -prosek igrac,nego je takva murinjova taktika,i ovde je bilo mnogo neizvesnije za 3-0,nego je espanjol gubio pa je morao da se skroz otvori ,pa je i primio 2 komada!Iskreno ovom igrom tesko cete nesto osvojiti,jer ovo nije italija,ovde se igra drugaciji fudbal,Samo imate srece sto vam je na pocetku lak raspored pa mozete da se uigravate!
a prosle sezone je svaka realova utakmica bila 4+,izgleda da ce te morati da se naviknete na drugaciji fudbal!

a prosle sezone je svaka realova utakmica bila 4+,izgleda da ce te morati da se naviknete na drugaciji fudbal!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- majestic24
- Kontakt:
Smo mi recite,jel publika zadovoljna s prikazanim na terenu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
blago onom koje pratio utakmicu preko teletexta...izgleda dominantno 3:0...dosta toga nije valjalo u igri...makar je Ronaldo proradio pa ponovo djeluje rastrčan po cijelom terenu...3 boda 3 gola...i nakon 4 kola samo 1 primljen...rezultati su mnogo bolji od igre...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- armageddon666
- Kontakt:
Ima tu Ramos koji igra bolje nego necija citava odbrana,naravno ima tu jos dobi igracalosmi je napisao/la:Nebi da provociram,al mnogo hvalite vasu odbranu,koja crna odbrana,doso carvalo -prosek igrac,nego je takva murinjova taktika,i ovde je bilo mnogo neizvesnije za 3-0,nego je espanjol gubio pa je morao da se skroz otvori ,pa je i primio 2 komada!Iskreno ovom igrom tesko cete nesto osvojiti,jer ovo nije italija,ovde se igra drugaciji fudbal,Samo imate srece sto vam je na pocetku lak raspored pa mozete da se uigravate!
a prosle sezone je svaka realova utakmica bila 4+,izgleda da ce te morati da se naviknete na drugaciji fudbal!![]()
![]()
Ne, ona publika na stadionu je očito zadovoljna dobrom i lepršavom igrom i ispadanjima u osmini finala već 6 godina, haahaahmajestic24 je napisao/la:Smo mi recite,jel publika zadovoljna s prikazanim na terenu???
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Sto volim ove realne navijace RealaRaul_64 je napisao/la:blago onom koje pratio utakmicu preko teletexta...izgleda dominantno 3:0...dosta toga nije valjalo u igri...makar je Ronaldo proradio pa ponovo djeluje rastrčan po cijelom terenu...3 boda 3 gola...i nakon 4 kola samo 1 primljen...rezultati su mnogo bolji od igre...
Bice ove sezone El clasico decenije __JEDVA CEKAM
MVP - Messi-Villa-Pedro
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 23 mar 2018, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
cestitke na pobjedi.
thxWolverine je napisao/la:cestitke na pobjedi.
zove se johnny depp aka willy wonka 
Cristiano Ronaldo se lesiona los ligamentos
Ronaldo je teze povredio ligamente,tako prenosi spanski radio RAC1
Valjda u prvom poluvremenu je na njega startovao serhio garcia,al ronaldo nije izasao na poluvremenu pa mu se pogorsalo!Sutra ce se vise znati,a sad se prognozira jedno 2-3 sedmice ne igranja:(
I ako sam navijac barce ,nisam srecan Zbog povrede!
Ronaldo je teze povredio ligamente,tako prenosi spanski radio RAC1
Valjda u prvom poluvremenu je na njega startovao serhio garcia,al ronaldo nije izasao na poluvremenu pa mu se pogorsalo!Sutra ce se vise znati,a sad se prognozira jedno 2-3 sedmice ne igranja:(
I ako sam navijac barce ,nisam srecan Zbog povrede!
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 22 sep 2010, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro
MA kakva povreda, niko to ne pise, Ronaldo je normalno napustio teren.
Jos tu pise CHristiano Ronaldo sto mi je malo sumnjivo... da se ozljedio Marca i AS bi vec objavili
Jos tu pise CHristiano Ronaldo sto mi je malo sumnjivo... da se ozljedio Marca i AS bi vec objavili
LIk na forumu je lose kopirao pa sam ja od njega,kad je pisao ispod kopiranog,verovatno se zajebao!Brnjoo je napisao/la:MA kakva povreda, niko to ne pise, Ronaldo je normalno napustio teren.
Al nzn ja prvi put cujem za Rac1,proverite!
MVP - Messi-Villa-Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.