Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- armageddon666
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ja kazem nece Real gola primiti ,postat cemo isto Chelsea ,sretni ce biti oni koji uspiju dati gol xD
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
majestic24 je napisao/la:Izgubili ste,AAAAAAAAAAAAAAAAA
1:2 za Espanyol....u crvenim kartonima![]()
![]()
![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Daj Boze da tako bude a kako je krenulo izgleda i da hoce. Sve pocinje od jake odbrane i Real je napokon nakon 7- godina imaarmageddon666 je napisao/la:Ja kazem nece Real gola primiti ,postat cemo isto Chelsea ,sretni ce biti oni koji uspiju dati gol xD
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- armageddon666
- Kontakt:
Jos imamo mlade igrace sto je isto superRaul7 je napisao/la:Daj Boze da tako bude a kako je krenulo izgleda i da hoce. Sve pocinje od jake odbrane i Real je napokon nakon 7- godina imaarmageddon666 je napisao/la:Ja kazem nece Real gola primiti ,postat cemo isto Chelsea ,sretni ce biti oni koji uspiju dati gol xD
Nebi da provociram,al mnogo hvalite vasu odbranu,koja crna odbrana,doso carvalo -prosek igrac,nego je takva murinjova taktika,i ovde je bilo mnogo neizvesnije za 3-0,nego je espanjol gubio pa je morao da se skroz otvori ,pa je i primio 2 komada!Iskreno ovom igrom tesko cete nesto osvojiti,jer ovo nije italija,ovde se igra drugaciji fudbal,Samo imate srece sto vam je na pocetku lak raspored pa mozete da se uigravate!
a prosle sezone je svaka realova utakmica bila 4+,izgleda da ce te morati da se naviknete na drugaciji fudbal!

a prosle sezone je svaka realova utakmica bila 4+,izgleda da ce te morati da se naviknete na drugaciji fudbal!
MVP - Messi-Villa-Pedro
- majestic24
- Kontakt:
Smo mi recite,jel publika zadovoljna s prikazanim na terenu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
blago onom koje pratio utakmicu preko teletexta...izgleda dominantno 3:0...dosta toga nije valjalo u igri...makar je Ronaldo proradio pa ponovo djeluje rastrčan po cijelom terenu...3 boda 3 gola...i nakon 4 kola samo 1 primljen...rezultati su mnogo bolji od igre...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- armageddon666
- Kontakt:
Ima tu Ramos koji igra bolje nego necija citava odbrana,naravno ima tu jos dobi igracalosmi je napisao/la:Nebi da provociram,al mnogo hvalite vasu odbranu,koja crna odbrana,doso carvalo -prosek igrac,nego je takva murinjova taktika,i ovde je bilo mnogo neizvesnije za 3-0,nego je espanjol gubio pa je morao da se skroz otvori ,pa je i primio 2 komada!Iskreno ovom igrom tesko cete nesto osvojiti,jer ovo nije italija,ovde se igra drugaciji fudbal,Samo imate srece sto vam je na pocetku lak raspored pa mozete da se uigravate!
a prosle sezone je svaka realova utakmica bila 4+,izgleda da ce te morati da se naviknete na drugaciji fudbal!![]()
![]()
Ne, ona publika na stadionu je očito zadovoljna dobrom i lepršavom igrom i ispadanjima u osmini finala već 6 godina, haahaahmajestic24 je napisao/la:Smo mi recite,jel publika zadovoljna s prikazanim na terenu???
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Sto volim ove realne navijace RealaRaul_64 je napisao/la:blago onom koje pratio utakmicu preko teletexta...izgleda dominantno 3:0...dosta toga nije valjalo u igri...makar je Ronaldo proradio pa ponovo djeluje rastrčan po cijelom terenu...3 boda 3 gola...i nakon 4 kola samo 1 primljen...rezultati su mnogo bolji od igre...
Bice ove sezone El clasico decenije __JEDVA CEKAM
MVP - Messi-Villa-Pedro
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 23 mar 2018, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
cestitke na pobjedi.
thxWolverine je napisao/la:cestitke na pobjedi.
zove se johnny depp aka willy wonka 
Cristiano Ronaldo se lesiona los ligamentos
Ronaldo je teze povredio ligamente,tako prenosi spanski radio RAC1
Valjda u prvom poluvremenu je na njega startovao serhio garcia,al ronaldo nije izasao na poluvremenu pa mu se pogorsalo!Sutra ce se vise znati,a sad se prognozira jedno 2-3 sedmice ne igranja:(
I ako sam navijac barce ,nisam srecan Zbog povrede!
Ronaldo je teze povredio ligamente,tako prenosi spanski radio RAC1
Valjda u prvom poluvremenu je na njega startovao serhio garcia,al ronaldo nije izasao na poluvremenu pa mu se pogorsalo!Sutra ce se vise znati,a sad se prognozira jedno 2-3 sedmice ne igranja:(
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 22 sep 2010, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro
MA kakva povreda, niko to ne pise, Ronaldo je normalno napustio teren.
Jos tu pise CHristiano Ronaldo sto mi je malo sumnjivo... da se ozljedio Marca i AS bi vec objavili
Jos tu pise CHristiano Ronaldo sto mi je malo sumnjivo... da se ozljedio Marca i AS bi vec objavili
LIk na forumu je lose kopirao pa sam ja od njega,kad je pisao ispod kopiranog,verovatno se zajebao!Brnjoo je napisao/la:MA kakva povreda, niko to ne pise, Ronaldo je normalno napustio teren.
Al nzn ja prvi put cujem za Rac1,proverite!
MVP - Messi-Villa-Pedro
ma znam ime glumca, lik me zanimaoWolverine je napisao/la:zove se johnny depp aka willy wonka
Cudim se niko ne spominje majstorsku asistenciju Ronalda za Pipitu
Ne mozes lose kopirati
Uostalom, ne vjerujem u to jer je normalno izasao sa terena bez ikakvog loseg izraza lica. To nije objavila niti Marca niti AS, a nema ni na stranici RAC1. Ne spominje se nista na Realovoj stranici
Il me ****, il si pogresno cuo il ce stvarno na krjau ispasti da se ozljedio
Uostalom, ne vjerujem u to jer je normalno izasao sa terena bez ikakvog loseg izraza lica. To nije objavila niti Marca niti AS, a nema ni na stranici RAC1. Ne spominje se nista na Realovoj stranici
Il me ****, il si pogresno cuo il ce stvarno na krjau ispasti da se ozljedio
- badblueboylivno
- Kontakt:
jesi li ili nisi?losmi je napisao/la:
rutinska pobjeda, Ronaldov asist
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.