Taj cak ni pomena nije vrijedan.volimliverpool je napisao/la:
Zaboravio si Kuyta??![]()
![]()
@Phill Jackson
Vidim da mu Roy daje sansu u svakoj utakmici bar po 10 min

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Taj cak ni pomena nije vrijedan.volimliverpool je napisao/la:
![]()
bolje gubit 3-2, nego 1-0Phill Jackson je napisao/la:nema rafe,nema jake odbrane
*kućne čarolije..jer na terenu ih nije biloCarlo je napisao/la:Rafa je legenda kluba, htjeli vi to priznati ili ne. Ko je donio trofej LP na Anfield? Rafa i njegove carolije
Nista Valencia nije bolji od KuytaThunderstruck je napisao/la:Taj cak ni pomena nije vrijedan.volimliverpool je napisao/la:
![]()
@Phill Jackson
Vidim da mu Roy daje sansu u svakoj utakmici bar po 10 min
Hah.. Kad se kaze sta je sve osvojio odgovor bude u smislu "pa nije on igr'o", a i cim su slabiji rezultati on je kriv (bio).Thunder93 je napisao/la: *kućne čarolije..jer na terenu ih nije bilopa nijje on golove dao i penale branio
![]()
![]()
da, I JA.LFC_LAVOV je napisao/la:Ja stvarno moram da pohvalim @Lily za avatare proteklih 5-6 dana...
E lily, lily...sve bukvalno shvatas....Lily je napisao/la:Hah.. Kad se kaze sta je sve osvojio odgovor bude u smislu "pa nije on igr'o", a i cim su slabiji rezultati on je kriv (bio).Thunder93 je napisao/la: *kućne čarolije..jer na terenu ih nije bilopa nijje on golove dao i penale branio
![]()
![]()
Odlucite se
a kad vidis ono sto o aggeru pisu,ne uzdaj se u vjerodostojnost ovogaalan_kardec je napisao/la:Evo jednog zanimljivog isječka iz Lanetovog intervjua koji je dao za Glas Srpske.
- Iskreno, u Engleskoj mi smeta defanzivni stil igre. Skoro svaki drugi dan u četiri oka razgovaram sa trenerom Rojom Hodžsonom. Na Ostrvu se traži u prvom redu defanziva, a u takvoj situaciji previše se trošim i ne igram ono što je prirodno. U četiri utakmice koje sam igrao previše sam se trošio u defanzivnim zadacima. Ne odgovara mi ovaj stil. Videću koliko budem mogao da izdržim. Ako se ne adaptiram, bože moj... Ima još klubova. Daću sve od sebe da uspem, ali na Ostrvu je za sve igrače dug period aklimatizacije. Čak su probleme imale i najveće zvezde. Plašim se da u ovakvoj situaciji Milan Jovanović neće doći do izražaja. Osim toga, mi sa strane treba da budemo mnogo bolji od domaćih igrača da bismo uspeli. Ovde ti niko ništa na lepe oči ne daje. Sve što uradiš radiš za sebe - kaže bivši igrač Vojvodine, koji je u porazu protiv Mančestera ušao u igru u drugom poluvremenu.
Sto se mene tice, Lane moje malo, put pod noge slobodno iz ovih stopa. Evo sad sam citao na sluzbenoj stranici i pise tamo da ce Agger i Soto biti centralni bekovi, Kelly i Wilson desni odnosno lijevi. Priliku ce jos dobiti Ngog, Babel i Pachecho uz Brada Jonesa na golu. Sto se tice veznog reda vjerovatno Spearing, Lucas i jos neko.reds_forever je napisao/la:
a kad vidis ono sto o aggeru pisu,ne uzdaj se u vjerodostojnost ovoga![]()
btw. benitez opet grize za aggerom...Zato je bolje da ga hodgson ubaci u prvih XI
mozda shelvey,iako mu je 18 kuka preko 40 tekmi u nogama za charlton ima,nije bezveze kapiten u 17 i sad u 19 repkeTheScouser je napisao/la:Sto se mene tice, Lane moje malo, put pod noge slobodno iz ovih stopa. Evo sad sam citao na sluzbenoj stranici i pise tamo da ce Agger i Soto biti centralni bekovi, Kelly i Wilson desni odnosno lijevi. Priliku ce jos dobiti Ngog, Babel i Pachecho uz Brada Jonesa na golu. Sto se tice veznog reda vjerovatno Spearing, Lucas i jos neko.reds_forever je napisao/la:
a kad vidis ono sto o aggeru pisu,ne uzdaj se u vjerodostojnost ovoga![]()
btw. benitez opet grize za aggerom...Zato je bolje da ga hodgson ubaci u prvih XI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.