Brate mi pustamo Celiku najvjerovatnije ako ispostuju dogovor.Ima da nabiju gol razliku na namaSariel1987 je napisao/la:necu gosk, hocu da izbacimo celika i to u direktnom duelu.
cisto sportski bez placanja, samo posteno pa nek najslabiji izlete. to su vitez i celik.
pa nek kmece.
kad vec lazu i podmecu danima .oni ce nekom nesto izbacit. nesto to![]()
druga ligaaa
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Ma kakve premije,Sloboda mora igrati za sebe,ako kiksnu kontra Goška doci ce u tešku situaciju jer moraju Borcu vratiti tri boda,pošteno teško da ikog mogu pobjediti ali dobar im je i bod u narednoj utakmici,.
-
Sariel1987
- Kontakt:
bogami ja nisam za. ako treba obavit razgovor i sa igracima!Brcanskamalta je napisao/la:Brate mi pustamo Celiku najvjerovatnije ako ispostuju dogovor.Ima da nabiju gol razliku na namaSariel1987 je napisao/la:necu gosk, hocu da izbacimo celika i to u direktnom duelu.
cisto sportski bez placanja, samo posteno pa nek najslabiji izlete. to su vitez i celik.
pa nek kmece.
kad vec lazu i podmecu danima .oni ce nekom nesto izbacit. nesto to![]()
druga ligaaa
vidis kako podmecu i bahato seru ko da su real jebote a ne najzaduzeniji klub u bih.
oni ce nesto.
e vidicemo!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kraljevi ste mi vi veliki, Mladost bjezi od lopte pa se izmisli prica Sloboda odigrala 3 za 3. Tu pricu pustaju ovi sto uzivaju u carima Sismira Husica i SH.chily-rz je napisao/la:Ma kakve premije,Sloboda mora igrati za sebe,ako kiksnu kontra Goška doci ce u tešku situaciju jer moraju Borcu vratiti tri boda,pošteno teško da ikog mogu pobjediti ali dobar im je i bod u narednoj utakmici,.
Kakav ste vi dali gol Borcu,ubacaj iz kornera i zaboravljen igrač Slobode na tri metra od gola,.tuzlak1987 je napisao/la:
Kraljevi ste mi vi veliki, Mladost bjezi od lopte pa se izmisli prica Sloboda odigrala 3 za 3. Tu pricu pustaju ovi sto uzivaju u carima Sismira Husica i SH.
-
Sariel1987
- Kontakt:
prvi su poceli sa namjestanjima i stimanjima a mi cemo zavrsit.
nema pustanja! eto vidjecemo.
nema pustanja! eto vidjecemo.
- prisonbreak
- Kontakt:
Voli Mujkan pare i to Turako-Katarske hahabba smjesno ste!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
Sariel1987
- Kontakt:
a sda fudo ne voliprisonbreak je napisao/la:Voli Mujkan pare i to Turako-Katarske hahabba smjesno ste!
jadna majko jel pustio reprogram,jel platio komunalijeeee
pusite pricu dok ne ispadnete neka tako i treba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjeti cemo, ako i Mujkanovic udje u te igre odmah ce i na terenu da se primjeti protiv Celika i Borca. To bi znacilo da svi zajedno pakujemo Gosku jer je najpogodniji u trenutku. U tom slucaju neka komotno ide iz kluba na kraju sezone, zbog toga i ima 1000 ljudi na stadionu.chily-rz je napisao/la:Kakav ste vi dali gol Borcu,ubacaj iz kornera i zaboravljen igrač Slobode na tri metra od gola,.tuzlak1987 je napisao/la:
Kraljevi ste mi vi veliki, Mladost bjezi od lopte pa se izmisli prica Sloboda odigrala 3 za 3. Tu pricu pustaju ovi sto uzivaju u carima Sismira Husica i SH.
Pa kakav bi ti htio da damo....ko onaj Ronaldov makazicama......igraci Mladosti vam se sklanjaju, sad kad vam Lujo zada...zakuhali ste sa najvecim muljatorom ove igre......chily-rz je napisao/la:Kakav ste vi dali gol Borcu,ubacaj iz kornera i zaboravljen igrač Slobode na tri metra od gola,.tuzlak1987 je napisao/la:
Jest' zbog toga je, inače vas ispod 10 milja nije/ne bi dolazilotuzlak1987 je napisao/la: Vidjeti cemo, ako i Mujkanovic udje u te igre odmah ce i na terenu da se primjeti protiv Celika i Borca. To bi znacilo da svi zajedno pakujemo Gosku jer je najpogodniji u trenutku. U tom slucaju neka komotno ide iz kluba na kraju sezone, zbog toga i ima 1000 ljudi na stadionu.
Mi se fino na proljeće okrenuli izbacivanju Goška ili Borca a vi se prepali za sebe i krenuli hajku protiv kluba koji vam je jedini davao podršku kad je trebalo i očekujete i dalje lijepe riječi i gostoprimstvo. Kakvi mentalni sklopovi.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
Sariel1987
- Kontakt:
ma kakve pare, lazu ih opet i medjusobno se tjese.
upravo zbog tih prica igrace se posteno i na pobjedu...
a i shvatite ih nije im lako,o cemu da pricaju,fudi,perci,reprogramu,igri,bodovima? dajte molim vas

upravo zbog tih prica igrace se posteno i na pobjedu...
a i shvatite ih nije im lako,o cemu da pricaju,fudi,perci,reprogramu,igri,bodovima? dajte molim vas
Koji je taj Lujo ? Ne može ni Viteza riješiti,bacaju se Vitežani na glavu,to su prave komšije..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sada nakon Borca je tako, ali da smo kiksali jednu ili dvije vasi bi izabrali nas ispred njih. Sada vama odgovara da se povalja Gosk, a vjerovatno da se kaze Mladosti i Vitezu odigrajte preko one stvari protiv Slobode, a da Sloboda glumi Mladost u Zenici.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jest' zbog toga je, inače vas ispod 10 milja nije/ne bi dolazilotuzlak1987 je napisao/la: Vidjeti cemo, ako i Mujkanovic udje u te igre odmah ce i na terenu da se primjeti protiv Celika i Borca. To bi znacilo da svi zajedno pakujemo Gosku jer je najpogodniji u trenutku. U tom slucaju neka komotno ide iz kluba na kraju sezone, zbog toga i ima 1000 ljudi na stadionu.![]()
Mi se fino na proljeće okrenuli izbacivanju Goška ili Borca a vi se prepali za sebe i krenuli hajku protiv kluba koji vam je jedini davao podršku kad je trebalo i očekujete i dalje lijepe riječi i gostoprimstvo. Kakvi mentalni sklopovi.
Ako ovi iz nase uprave planiraju sta slobodno neka nas savez u kupu povalja, bolje nismo zasluzili.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Slobodi za opstanak treba 6 bodova.Gosk i Vitez.tuzlak1987 je napisao/la:Sada nakon Borca je tako, ali da smo kiksali jednu ili dvije vasi bi izabrali nas ispred njih. Sada vama odgovara da se povalja Gosk, a vjerovatno da se kaze Mladosti i Vitezu odigrajte preko one stvari protiv Slobode, a da Sloboda glumi Mladost u Zenici.S-Y-L-A-R je napisao/la:Jest' zbog toga je, inače vas ispod 10 milja nije/ne bi dolazilotuzlak1987 je napisao/la: Vidjeti cemo, ako i Mujkanovic udje u te igre odmah ce i na terenu da se primjeti protiv Celika i Borca. To bi znacilo da svi zajedno pakujemo Gosku jer je najpogodniji u trenutku. U tom slucaju neka komotno ide iz kluba na kraju sezone, zbog toga i ima 1000 ljudi na stadionu.![]()
Ako ovi iz nase uprave planiraju sta slobodno neka nas savez u kupu povalja, bolje nismo zasluzili.
Bicemo medjusobno bolji od Goska i to je to.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Sloboda je ostala ako pobjedi Gosk sada bez zajebancije, zbog likova kao solinas harry i sarijela, staragarda zelim vam i kup da osvojite.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa Lujo je uvredjen i iznenadjen ponasanjem vasih komsija.....kaze da nece ispasti dok vas ne izbaci, da moze rahat ispasti sljedecu sezonu...chily-rz je napisao/la:Koji je taj Lujo ? Ne može ni Viteza riješiti,bacaju se Vitežani na glavu,to su prave komšije..
Ma uvijek je bilo tako, samo ste vi počeli provocirati, pa vas karma vratila na zemlju i iz straha počeli lajati na sve okolo. Tako to inače biva. Usput, pogrešno su shvaćene neke stvari. Fin odnos i gostoprimstvo nisu značili da nam je Sloboda draža od Čelika, to ste vi nešto umislili i iz nekog razloga smatrate pogrešnim kad kažemo da želimo da Sloboda ispadne(ali samo u slučaju da su nam jedini rival). Pa svako bi u "ili-ili" slučaju izabrao sebe. A sad nastavite slobodno, svakako nema povratka, nama su od starta glavni rivali GOŠK i Borac za ovu sezonu(Gošk tada zbog bodova a Borac jer su kao najlošija ekipa ušli u LZO). Vama sretno, dati će Bog da i kup uzmete. 
41.21.1.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako je tako kako pricate onda sa kupom da se pozdravimo vec. Ima savez oci i na ledjima, normalno da u ovom slucaju smatraju da tu treba biti Krupa ili Zeljeznicar.
- prisonbreak
- Kontakt:
S-Y-L-A-R je napisao/la:Ma uvijek je bilo tako, samo ste vi počeli provocirati, pa vas karma vratila na zemlju i iz straha počeli lajati na sve okolo. Tako to inače biva. Usput, pogrešno su shvaćene neke stvari. Fin odnos i gostoprimstvo nisu značili da nam je Sloboda draža od Čelika, to ste vi nešto umislili i iz nekog razloga smatrate pogrešnim kad kažemo da želimo da Sloboda ispadne(ali samo u slučaju da su nam jedini rival). Pa svako bi u "ili-ili" slučaju izabrao sebe. A sad nastavite slobodno, svakako nema povratka, nama su od starta glavni rivali GOŠK i Borac za ovu sezonu(Gošk tada zbog bodova a Borac jer su kao najlošija ekipa ušli u LZO). Vama sretno, dati će Bog da i kup uzmete.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.