Sarajlice su krive za nasu 'zavadu'!Alban je napisao/la:Brzopletost bez razmisljanjawobly92 je napisao/la:![]()
Ko nas zavadi yebo li ga patak banjalučki
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- samoposteno
- Kontakt:
Ma nije niko kriv mi smo 100% ispavni imamo i stimamoprisonbreak je napisao/la:Sarajlice su krive za nasu 'zavadu'!Alban je napisao/la:Brzopletost bez razmisljanjawobly92 je napisao/la:![]()
Ma ne, krivi smo mi koji smo dopustili da nas nekolicina povede, krivi su moderatori sto ne banuju pojedince koji vrijedjaju i izazivaju tenzije.prisonbreak je napisao/la:Sarajlice su krive za nasu 'zavadu'!Alban je napisao/la:Brzopletost bez razmisljanjawobly92 je napisao/la:![]()
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- prisonbreak
- Kontakt:
Vidis da si opet dosao do Sarajlija(moderatori), uzvali su dok ss mi koljemo. Sarajlije su krive i gotovo.
Pa vidis kad bolje skontam onaj sviunapad koji i poteze prvi teske rijeci i jest sarajlijaprisonbreak je napisao/la:Vidis da si opet dosao do Sarajlija(moderatori), uzvali su dok ss mi koljemo. Sarajlije su krive i gotovo.
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
- samoposteno
- Kontakt:
Nije on Sarajlija on je samo luckastAlban je napisao/la:Pa vidis kad bolje skontam onaj sviunapad koji i poteze prvi teske rijeci i jest sarajlijaprisonbreak je napisao/la:Vidis da si opet dosao do Sarajlija(moderatori), uzvali su dok ss mi koljemo. Sarajlije su krive i gotovo.
Nagrajs'o haman pozamasnosamoposteno je napisao/la:Nije on Sarajlija on je samo luckastAlban je napisao/la:Pa vidis kad bolje skontam onaj sviunapad koji i poteze prvi teske rijeci i jest sarajlijaprisonbreak je napisao/la:Vidis da si opet dosao do Sarajlija(moderatori), uzvali su dok ss mi koljemo. Sarajlije su krive i gotovo.
- samoposteno
- Kontakt:
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Saljevam strave besplatno mutevlijama

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ne vjeruj zeničanima ni kad jaja nose
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rekao mu hodza da u dzamuju ne dolazi dok ne potkrese nokte, mutevelija velikisamoposteno je napisao/la:@Alban rezo nokte u aksam pa malo skreno sa puta
- prisonbreak
- Kontakt:
Tuzlaci nasa braca <3
Ko nas zavadio daBogda rak kostiju dobioprisonbreak je napisao/la:Tuzlaci nasa braca <3
- prisonbreak
- Kontakt:
Mrtve sarajlijeAlban je napisao/la:Ko nas zavadio daBogda rak kostiju dobioprisonbreak je napisao/la:Tuzlaci nasa braca <3
Opet svi putevi vode ka "sviunapad"prisonbreak je napisao/la:Mrtve sarajlijeAlban je napisao/la:Ko nas zavadio daBogda rak kostiju dobioprisonbreak je napisao/la:Tuzlaci nasa braca <3![]()
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Dobro je mutevelije shvatile da im valja u cvajtu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- samoposteno
- Kontakt:
Cvarak popusti malo evo razmisljamo gdje da trosimo paresviunapad1010 je napisao/la:Dobro je mutevelije shvatile da im valja u cvajtu.
Nemoj momka dobio je kozju sidu pa je malo nervozan u zadnje vrijeme. Sve je krenulo sa medenog mjeseca na Vlasicu kad mu je zivotna izabranica sa prekrasnom bijelom bradom nakon sexa priznala da je pijana na Ozrenskoj livadi orgijala sa krdom jarčeva bez zastite. Razumite momka nije mu lako to ga je slomiloAlban je napisao/la: Opet svi putevi vode ka "sviunapad"oboli c'oek, tako mlad
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Mexico je napisao/la:Nemoj momka dobio je kozju sidu pa je malo nervozan u zadnje vrijeme. Sve je krenulo sa medenog mjeseca na Vlasicu kad mu je zivotna izabranica sa prekrasnom bijelom bradom nakon sexa priznala da je pijana na Ozrenskoj livadi orgijala sa krdom jarčeva bez zastite. Razumite momka nije mu lako to ga je slomiloAlban je napisao/la: Opet svi putevi vode ka "sviunapad"oboli c'oek, tako mlad
![]()
Nego ima li gdje mog druga AlemaC85?
Zadnja izmjena: Alban, dana/u 16 apr 2018, 19:09, ukupno mijenjano 1 put.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Brato @pastrmka solidaran sa mutevlijama. Valja igrat u zenici iduce sezone vrapcicanima 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.