ma znam ime glumca, lik me zanimaoWolverine je napisao/la:zove se johnny depp aka willy wonka
Cudim se niko ne spominje majstorsku asistenciju Ronalda za Pipitu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
ma znam ime glumca, lik me zanimaoWolverine je napisao/la:zove se johnny depp aka willy wonka
jesi li ili nisi?losmi je napisao/la:
I ako sam navijac barce ,nisam srecan Zbog povrede!
C.Ronaldo posvetio prvi gol svome sinu 
Pa normalno da nemoze biti ZizuGunnerS je napisao/la:Iako je sin najboljeg igrača svih vremena ne vjerujem da se onakav igrač može ponovitMoj najdraži, Zihria Zićo Zinedine Zidane
Pa dobro,, ali vidjet cemo kakav ce mali da bude nemora kao Zizu on je jedan jedini , Francuska i Spanija se otimaju za njega a vec 9 godina zivi u MadriduGunnerS je napisao/la:Hehe, ma nisam o životu govorio, nego o talentu, o onome što je Zizuo imao što niko drugi nije imao na svijetu... Tu nevjerovatnu lucidnost i nevjerovatno tačna dodavanja... A da i nevjerovatno znojavu čelavicu
GunnerS je napisao/la:Iskreno, ja se nadam tome... Još više bi ga "volio" kad bi došao u Arsenal, a mislim da ni Zizou nebi imao ništa protiv toga da ga najbolji stučnjak za "djecu" na svijetu trenira
GunnerS je napisao/la:I Fabregas je Carcelonista ( po nekima ) pa igra od 16 za ArsenalAko ga Wenger uprati, Bogam' vam je opasno
Los*Blancos je napisao/la:C.Ronaldo posvetio prvi gol svome sinu
![]()
Hehe, ma neće... Doći će Fabregas nazad u Barcu, sigurno...drop je napisao/la:Wenger je upratio Romeu-a i vec je pocelo muntanje izgleda.
Ako ga dovede ,to ce biti još jedan žestok šamar Barci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.