Jesi i ti u ovoj zenskoj grupici? Pa zato vi o mecanju pricateprisonbreak je napisao/la:Vama kad Azmir metne dobro ce te vrisnut

SorY prebrkate za moj ukus

Jesi i ti u ovoj zenskoj grupici? Pa zato vi o mecanju pricateprisonbreak je napisao/la:Vama kad Azmir metne dobro ce te vrisnut
Samo nek se mece, al Azmir kad vam ga metneeeee, vrisak ce se cuti od prve lige do premijer lige koju ce te sanjatiSariel1987 je napisao/la:Jesi i ti u ovoj zenskoj grupici? Pa zato vi o mecanju pricateprisonbreak je napisao/la:Vama kad Azmir metne dobro ce te vrisnut![]()
Nagalasak je na kad. Vama fudo metno jos se niste razabraliprisonbreak je napisao/la:Samo nek se mece, al Azmir kad vam ga metneeeee, vrisak ce se cuti od prve lige do premijer lige koju ce te sanjatiSariel1987 je napisao/la:Jesi i ti u ovoj zenskoj grupici? Pa zato vi o mecanju pricateprisonbreak je napisao/la:Vama kad Azmir metne dobro ce te vrisnut![]()
Kako brat moj izvuce iz kontekstasviunapad1010 je napisao/la:Al kaze brat @prison nek nam dofu i turcin stalno stavljaju. Mazohizma
Zadivio te haman Azmir sa outlet dresovima poklonjenim.prisonbreak je napisao/la:Samo nek se mece, al Azmir kad vam ga metneeeee, vrisak ce se cuti od prve lige do premijer lige koju ce te sanjatiSariel1987 je napisao/la:Jesi i ti u ovoj zenskoj grupici? Pa zato vi o mecanju pricateprisonbreak je napisao/la:Vama kad Azmir metne dobro ce te vrisnut![]()
Šta će se žaliti kad ide k’o po loju, manageri obilaze oko Slobodinih igrača to ni Turci na kladionici ne mogu zaraditi.prisonbreak je napisao/la:Kako brat moj izvuce iz kontekstasviunapad1010 je napisao/la:Al kaze brat @prison nek nam dofu i turcin stalno stavljaju. Mazohizma![]()
Azmir kad vam ga uvali, koji ce to krik Slobodanke biti![]()
Sta se usutio Mujkan nije se dugo zalio ni na sta
Kad poželi može hehehehe.prisonbreak je napisao/la:Zadivio me kako vas je povalio, kako vas drzi u saci, uvijek vas moze ugasiti![]()
A vi i proizvedete i prodate.prisonbreak je napisao/la:Ma vi ste mutavi da znate prodati igraca
Mi se bar ne hvalimo.Sariel1987 je napisao/la:A vi i proizvedete i prodate.prisonbreak je napisao/la:Ma vi ste mutavi da znate prodati igraca![]()
Kako reprogram?
Druga liga
UG Robijasi su u proteklih godina imali opasne borbe sa silama izvan grupe i unutar same grupe.UG Robijasi su odradili svako gostovanje ove sezone,osim dva,koja nisu bila u mogucnosti biti obradena zbog razloga znanih samoj grupi i ljudima oko grupe.Nakon borbe , koju nije imala nijedna navijacka skupina u BIH,UG Robijasi su iz iste iznikli i preporodili se.Nakon razdora u ekipi dns UNITED CONVICTS ide prema naprijed i nista nas ne moze zaustaviti.Ujedinjeni Robijasi su bili nas cilj do kojeg smo dosli i u narednom periodu mozemo samo jacatiii, jer iz najgoreg smo se izvukli.ANTIFA ! je napisao/la:ZenickiLC je napisao/la:@ANTIFA! ocigledno nisi bio u maglaju kad ste na pola auto puta okretali kombi i bjezali od nas glavom bez obzira,i ocigledno nisi bio na m17 kod radakova nedavno kad ste takoder stali na gas.Nije ovo ni mjesto ni vrijeme o pricanju o nabijackim grupama,ali moram kada pricas gluposti.
Moram i ja uredu ono kod Maglaja cuo sam sta je bilo, nasi su rekli svaka cast za akciju i priznali poraz,necemo cak ni potezati da vas je duplo vise bilo.![]()
Radakovo propala vam ceka, toliko o ceki i gasu.
Nego eto kazem ti imali ste priliku da se fino sa nasim sretnete isti dan isti put sve idealno i vi ne krenete na gostovanje.![]()
![]()
Kada Robijasi odrade u jednoj sezoni sva gostovanja, pazi svako gostovanje gdje Celik gostuje ja cu vam ovdje napisati svaka cast momci, ali ovako odradite 2 pa ne odradite 3 ne vodi nigdje, kada to promijenite moci ces pricati o nakvim ultra kodeksima.
To ti mislis brate voljeni <3sviunapad1010 je napisao/la:@prison vi nemate pojma sta se događa u klubu vasem. Ali bas veze nemate lupate ko jug
Potpisan? Sve rijesili? Pare pocele kapat?Ok onda konacno mozemo ocekivat invaziju na. Bilinomprisonbreak je napisao/la:Mi se bar ne hvalimo.Sariel1987 je napisao/la:A vi i proizvedete i prodate.prisonbreak je napisao/la:Ma vi ste mutavi da znate prodati igraca![]()
Kako reprogram?
Druga liga
Reprogram je rjesen, dugovi prema igracima upotpunosti rjeseni, dugovi prema rasnoj zajenici se rjesavaju, otpis dugova jp izglasan
Ne mislim znamprisonbreak je napisao/la:To ti mislis brate voljeni <3sviunapad1010 je napisao/la:@prison vi nemate pojma sta se događa u klubu vasem. Ali bas veze nemate lupate ko jug
Trenutno korisnika/ca: Balorda, ErosViverosViv, riki46 i 16 gostiju.