ti skupi ekipu iz skole/posla a ja mogu bit redateljsamoposteno je napisao/la:Ja vjerujem da ti mozes nesto bolje smislitRigoletto je napisao/la:ovdje svjedočimo remakeu poznate scene iz klasika 2001: Odiseja u svemiru sa zeničanima kao glavnim akterima
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- samoposteno
- Kontakt:
Slabo te nesto ide u zadnje vrijeme da bi bio redatelj jos koju godinu statiraj u kukuruzimaRigoletto je napisao/la:ti skupi ekipu iz skole/posla a ja mogu bit redateljsamoposteno je napisao/la:Ja vjerujem da ti mozes nesto bolje smislitRigoletto je napisao/la:ovdje svjedočimo remakeu poznate scene iz klasika 2001: Odiseja u svemiru sa zeničanima kao glavnim akterima

- Probisvjet
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la:Napravit program za djecu iz osnovne da promatraju evolucijske promjene na zeničanima u sklopu predmeta Biologija, a probleme s uporabom opijata i narkotika kod postratnih generacija na muhoniju u sklopu Razredne nastave

Mogao bi mu poslati naramak Smilja neka proba, ko zna, ionako je stao posao, a Smilje nepobrano.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Meni je petoba sari moje je proslo prije 15 godina. Nego jesi to ti na gostovanjima,ako jesi haj prenesi kako su vas momci umalo zapalili kad ste isli u Vitez. Kazu da ste u sekundi pobjegliSariel1987 je napisao/la:Ako ti nisi bio sta ti imas s tom pricom druze?
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
Ovih drugoligasa sadasnjih, i buducih se nikako rijesiti na ovoj svetoj temi...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
e jeste i nasli koga ce te paliti pa njih ce divizija azmirova ugasit jos malo, vec su brojnijiMexico je napisao/la:Meni je petoba sari moje je proslo prije 15 godina. Nego jesi to ti na gostovanjima,ako jesi haj prenesi kako su vas momci umalo zapalili kad ste isli u Vitez. Kazu da ste u sekundi pobjegliSariel1987 je napisao/la:Ako ti nisi bio sta ti imas s tom pricom druze?

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pa moj beli kad ste prohujali s vihorombelosevic28 je napisao/la:Ovih drugoligasa sadasnjih, i buducih se nikako rijesiti na ovoj svetoj temi...

DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
ZenickiLC je napisao/la:UG Robijasi su u proteklih godina imali opasne borbe sa silama izvan grupe i unutar same grupe.UG Robijasi su odradili svako gostovanje ove sezone,osim dva,koja nisu bila u mogucnosti biti obradena zbog razloga znanih samoj grupi i ljudima oko grupe.Nakon borbe , koju nije imala nijedna navijacka skupina u BIH,UG Robijasi su iz iste iznikli i preporodili se.Nakon razdora u ekipi dns UNITED CONVICTS ide prema naprijed i nista nas ne moze zaustaviti.Ujedinjeni Robijasi su bili nas cilj do kojeg smo dosli i u narednom periodu mozemo samo jacatiii, jer iz najgoreg smo se izvukli.ANTIFA ! je napisao/la:ZenickiLC je napisao/la:@ANTIFA! ocigledno nisi bio u maglaju kad ste na pola auto puta okretali kombi i bjezali od nas glavom bez obzira,i ocigledno nisi bio na m17 kod radakova nedavno kad ste takoder stali na gas.Nije ovo ni mjesto ni vrijeme o pricanju o nabijackim grupama,ali moram kada pricas gluposti.
Moram i ja uredu ono kod Maglaja cuo sam sta je bilo, nasi su rekli svaka cast za akciju i priznali poraz,necemo cak ni potezati da vas je duplo vise bilo.![]()
Radakovo propala vam ceka, toliko o ceki i gasu.
Nego eto kazem ti imali ste priliku da se fino sa nasim sretnete isti dan isti put sve idealno i vi ne krenete na gostovanje.![]()
![]()
Kada Robijasi odrade u jednoj sezoni sva gostovanja, pazi svako gostovanje gdje Celik gostuje ja cu vam ovdje napisati svaka cast momci, ali ovako odradite 2 pa ne odradite 3 ne vodi nigdje, kada to promijenite moci ces pricati o nakvim ultra kodeksima.
Sportski pozdrav Rodenim,sa nadom u brz povratak u bh elitu.Srest cemo se
Majstore ukopam te cinjenicama ti se vadis glupostima nekakvim.
Odradite Banja Luku odlicno napisete po svim mogucim forumima ocekujte neocekivano ove sezone od Robijasa, vamo se ljudi iz drugih navijackih grupa ponadaju evo sezone za pamcenje Robija ce odraditi sva gostovanja i prc.

Po mojoj procjeni niste odradili 3 gostovanja Prijedor i Zivinice kup tekme i Mostar, molim te kada to promijenite i pocnete ici na sva gostovanja, a ne budete birali gostovanja mozes nam ovdje pricati o nekom ultra kodeksu i mentalitetu.
Do tada mijenjaj tu navijacku temu prijatelju.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Kazes ukopas ga cinjenicama i onda mu kazes niste bili u Prijedoru u 1/8 finala kupa.
To znaci odmah da si retardiran, lazov i gnjida.
I grupa koja se okrece i bjezi po autocesti i magistralama ne bi trebala pricati nikome o mentalitetu.
A koliko si maluouman pored toga sto si lazov pokazuje to da postavljas privatne fotografije od momaka na forum.
I grupa koja se okrece i bjezi po autocesti i magistralama ne bi trebala pricati nikome o mentalitetu.
A koliko si maluouman pored toga sto si lazov pokazuje to da postavljas privatne fotografije od momaka na forum.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
avenija je napisao/la:Kazes ukopas ga cinjenicama i onda mu kazes niste bili u Prijedoru u 1/8 finala kupa.
Nisam vidio sliku sa tog gostovanja, postavi je ovdje i ispravi me bolidu.

Nije ovdje stvar o Robijasima pisao bi i Red Army i prozivao ih da je ista situacija.
Istina okrece se i bjezi pa nekada bude i demolirana i razbijenih glava, ali prizna poraz i ide na svako gostovanje za svojim klubom, nije kao mentalitet iz Zenice propustanje i biranje gostovanja, izbjegavanje susreta sa drugim grupama dokazano dosta puta, dobijanje degeneka i lazna prica kako nisu dobili degenek, pa gubljenje UDARNOG TRANSA u sklopu svog stadiona, ljudi moji sve je to ultra mentalitet kodeks iz Zenice.

Lazov nisam sve pisem kako jeste, uredu ako ima slika iz Prijedora da ste odradili gostovanje moja greska, a za privatnu fotografiju nisam ja kriv sto se ljudi tako nose i izgledaju sabanski.

Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 17 apr 2018, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
zencu ima ko da brani
mirsad burda nemilanin!!
mirsad burda nemilanin!!
- samoposteno
- Kontakt:
@ANTIFA svezi ba kamen oko vrata i sa mosta lagano olaksaj nam svima
Mentolu, kad me vec vuces za jezik, nemate nam vi nista pricat o navijackom kodeksu kad ispapjujete rakete,koja da nekog pogodi bio bi smrti ishod,i onda se okre ete i gas.ANTIFA ! je napisao/la:avenija je napisao/la:Kazes ukopas ga cinjenicama i onda mu kazes niste bili u Prijedoru u 1/8 finala kupa.
Nisam vidio sliku sa tog gostovanja, postavi je ovdje i ispravi me bolidu.![]()
Nije ovdje stvar o Robijasima pisao bi i Red Army i prozivao ih da je ista situacija.
Istina okrece se i bjezi pa nekada bude i demolirana i razbijenih glava, ali prizna poraz i ide na svako gostovanje za svojim klubom, nije kao mentalitet iz Zenice propustanje i biranje gostovanja, izbjegavanje susreta sa drugim grupama dokazano dosta puta, dobijanje degeneka i lazna prica kako nisu dobili degenek, pa gubljenje UDARNOG TRANSA u sklopu svog stadiona, ljudi moji sve je to ultra mentalitet kodeks iz Zenice.![]()
![]()
Lazov nisam sve pisem kako jeste, uredu ako ima slika iz Prijedora da ste odradili gostovanje moja greska, a za privatnu fotografiju nisam ja kriv sto se ljudi tako nose i izgledaju sabanski.
U Mostar smo krenuli ali nas je policija vratila.Na kup isto tako smo se makljali s policijom.Robija je za vas svemirski brod,tako da idi na Prvu ligu feceracije pa se svadaj sa grupama u vasem rangu kao gerila,divizija simin han, a nek vam se i kozojebi slobodno pridruze.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
[quote]Za obeštećenje od šest miliona eura: Fudbaler Dinama na pragu transfera u Romu[/quote]
Odustali od sabanhadzovica jer nisu imali vise od 6 miliona.
Iz zelje im porucili: Javite se kad skupite jos toliko!
Odustali od sabanhadzovica jer nisu imali vise od 6 miliona.
Iz zelje im porucili: Javite se kad skupite jos toliko!
Vozac za svaku pohvalu ,okreno se iz prve .
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
@ZenickiLC
Odradite jednu sezonu bez propustenog gostovanja pa ce vas drugi moci smatrati navijackom grupom do tada ste skup sabana, Ende.
Odosmo mi daleko, ali to je i ocekivano kada ulazis u raspravu sa bezmozgovicima iz Zenice koji lupaju ko maksim po diviziji i pojma nemaju o navijackom svijetu, vise ja znam koji ne idem toliko kao prije par godina nego vi sto furate nesto sabani Zenicki.
Pozdrav i za tvoju ekipu LC, inace ova je slika bila na par navijackih foruma, keslali vam se ljudi na sta licite.

Prozivas jogeta i ismijavas ga, gledaj na sta ti lici "podgrupa" i ekipa, mentalita Zenica.
Nemojte me vise peglati o navijackom svijetu jer nemam vise zivota objasnjavati Zenicanima bez mozga koliko je 1+1.
Pozdrav, jednom sabani uvijek sabani iz Zenice.
Odradite jednu sezonu bez propustenog gostovanja pa ce vas drugi moci smatrati navijackom grupom do tada ste skup sabana, Ende.
Odosmo mi daleko, ali to je i ocekivano kada ulazis u raspravu sa bezmozgovicima iz Zenice koji lupaju ko maksim po diviziji i pojma nemaju o navijackom svijetu, vise ja znam koji ne idem toliko kao prije par godina nego vi sto furate nesto sabani Zenicki.

Pozdrav i za tvoju ekipu LC, inace ova je slika bila na par navijackih foruma, keslali vam se ljudi na sta licite.

Prozivas jogeta i ismijavas ga, gledaj na sta ti lici "podgrupa" i ekipa, mentalita Zenica.
Nemojte me vise peglati o navijackom svijetu jer nemam vise zivota objasnjavati Zenicanima bez mozga koliko je 1+1.

- samoposteno
- Kontakt:
De ti nama napisi sta je ovdje smijesno da se i mi smijemoANTIFA ! je napisao/la:@ZenickiLC
Odosmo mi daleko, ali to je i ocekivano kada ulazis u raspravu sa bezmozgovicima iz Zenice koji lupaju ko maksim po diviziji i pojma nemaju o navijackom svijetu, vise ja znam koji ne idem toliko kao prije par godina nego vi sto furate nesto sabani Zenicki.![]()
Dobre bobe bruda ahahhaahha
Srbi?
Srbi?
-
- Kontakt:
Dobri moj Mostarac, pastrmka kako ono,oprosti blago sam pripit pa mi bjeziMexico je napisao/la:Meni je petoba sari moje je proslo prije 15 godina. Nego jesi to ti na gostovanjima,ako jesi haj prenesi kako su vas momci umalo zapalili kad ste isli u Vitez. Kazu da ste u sekundi pobjegliSariel1987 je napisao/la:Ako ti nisi bio sta ti imas s tom pricom druze?

Nema ba ovde prica o grupama

i kakve su to ultra mentaliteti svi ko tetke samo bistre lokalnu politiku e to sam hotio rijet nista vise nista manje.
Ti si vise da se ugostis na a sektoru kad opet dodjete

vitez koji vitez ?

KAKO DOBAR PRIMJER JE OVAJ POST DA LJUDI VIDE KAKAV JE FORUM...ZUTALJ PSUJE MAJKE USTASKE I NECE DOBIT BAN, A VIDICEMO KAD NEKO SPOMENE "MAJKU BALI*SKU" KAKO BRZINSKI IDE BANANICAMocMahale444 je napisao/la:**** ti Muha malo mame ustaške. Hoces prestati pominjati mene sunce ti žarko. Igraj kamena s ramena i suti tifusaru.
U