Momak je mrtvi pitar, svaku na istoku najmanje 10 godina, ide na gostovanja i ovaj je sukob još iz prošlog mandata kad je Krste igrao. Da se razumijemo, ne branim ga i glupost je napravio, sebi najviše, ali nakupilo se svega svima jbg. A o igri kapitena u ovoj polusezoni ne treba trošiti riječi. Samo ga uporediti sa Mujakicem, recimo.sarajevo46 je napisao/la:Može ga sresti u gradu svaki dan sigurno, ali lakše je preko ograde. A i sumnjam da je neki vjerni navijač, jer je vecina onih koji su tu protiv Krupe i Mladosti ispostovali BOJKOT.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Ovog Radulovica obavezno to je Husrefov ljubimac, ako njega ne dovdu sef ce dati ostavkubelosevic28 je napisao/la:Po svemu sudeci cemo ga gledati na Kosevu od naredne sezone (kad budemo igrali protiv Zvijezde 09), nek se pokaze i dovedemo ga.AlfredNobel je napisao/la:A mali Krajišnik? Brzo se zaboravilo na njega i njegove igre.
Treba pratiti i Karamatica, Vusljanina, Nikitovica, Gutica, Radulovica...ima dobrih igraca u regiJonu samo treba pratiti.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ima i onaj slovenac, mislim da se zove Kramar nije loš, valjo bi nam..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ima jedan Brazilac, dao hiljadu golova. Treba ga dovest da se samba igra na Koševu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Mujakić je dosada pokazo najviše od ovih akademaca, ima odličnu priliku da ode negdje u dobar klub i da napravi kvalitetnu karijeru. Ako ovako nastavi, mogla bi to biti slijedeća godina. Mustafić je po meni najkvalitetniji i sa najviše potencijala, samo da se bobu trzne, ipak mu je 18 pa ima vremena. Šteta za Herića, momak je fajter na sredini, treba i mora dobiti više minuta. Šabanović je još mlad i nezgodne pozicije igra, šaltanje lijevo desno, nikako da ga Hus fiksira na jednu poziciju da se uči, zato igra toplo hladno.
Dosada jako dobro igraju, samo da steknu neku rutinu, slijedeće sezone mogu konkurisati za prvih 11.
Dosada jako dobro igraju, samo da steknu neku rutinu, slijedeće sezone mogu konkurisati za prvih 11.
-
Historicar
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti zimski prelazni rok iz sezone 2015/2016 (sezona u kojoj nam je titula donosila mjesto nositelja u drugom pretkolu Lige prvaka). Svi očekivali pojačanja poput Stojčeva, Benke, Delaća, Jajala.....a došli nam Damjan Krajšnik, Denis Kramar, Deni Simeunović i brazilci iz Mijanmara. Najgori prelazni rok u historiji kluba.Na kraju nismo ni u Evropu izašli

- Osttribine
- Kontakt:
Apsolutno netacno, bar na mjestu na kojem uvijek sa drustvom budem bile su i ostale ekipice koje su svaku tekmu na Kosevu prisutne.sarajevo46 je napisao/la:Može ga sresti u gradu svaki dan sigurno, ali lakše je preko ograde. A i sumnjam da je neki vjerni navijač, jer je vecina onih koji su tu protiv Krupe i Mladosti ispostovali BOJKOT.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Nismo ništa ako kakvi bugari ne budu u opticaju i naredni prelazni rok. 
Igra u životnoj formi

igra na kladionici..igra, ne masi..svaki tiket dobijahilmo je napisao/la:Igra u životnoj formi![]()
- ThrillerHz
- Kontakt:
Na istoku svaku tekmu ista raja, tako je i u nedelju bilo. Bojkotovali su Horde i stream navijaci, ustvari oni uvijek “bojkotuju” samo su sad imali “izgovor”Osttribine je napisao/la:Apsolutno netacno, bar na mjestu na kojem uvijek sa drustvom budem bile su i ostale ekipice koje su svaku tekmu na Kosevu prisutne.sarajevo46 je napisao/la:Može ga sresti u gradu svaki dan sigurno, ali lakše je preko ograde. A i sumnjam da je neki vjerni navijač, jer je vecina onih koji su tu protiv Krupe i Mladosti ispostovali BOJKOT.
1946~
- sarajevo46
- Kontakt:
Aha jes' 100%. Bez komšinica nije bilo ni 1500 ljudi na dijelu predviđenom za navijače FKS. Svi koji su trebali su ispoštovali, ostali će vremenom doći pameti, a možda i nisu vrijedni vremena/objašnjavanja.Osttribine je napisao/la:Apsolutno netacno, bar na mjestu na kojem uvijek sa drustvom budem bile su i ostale ekipice koje su svaku tekmu na Kosevu prisutne.sarajevo46 je napisao/la:Može ga sresti u gradu svaki dan sigurno, ali lakše je preko ograde. A i sumnjam da je neki vjerni navijač, jer je vecina onih koji su tu protiv Krupe i Mladosti ispostovali BOJKOT.
Prvi je bojkot započeo @joker90, gledanjem utakmica preko streama, još kad se sve ovo dalo naslutiti!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Cak je i uniformu promijenio!High je napisao/la:Prvi je bojkot započeo @joker90, gledanjem utakmica preko streama, još kad se sve ovo dalo naslutiti!
1946~
Ti si Enver Kazaz pitarskog naroda!!High je napisao/la:Prvi je bojkot započeo @joker90, gledanjem utakmica preko streama, još kad se sve ovo dalo naslutiti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Novakovic vracen u ekipu,trenirao je sa timom vjerovatno ce uletiti do kraja ako "zatreba" igrac.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
Yebiga tesko je igrati do kraja u ovom zguznutom rasporedu na oba fronta. Neka Sase, moze dati ruke!miky_hz je napisao/la:Novakovic vracen u ekipu,trenirao je sa timom vjerovatno ce uletiti do kraja ako "zatreba" igrac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Znal neko zasto ga je Husref odstranio??
Mislim pored svih nedaca na toj poziciji i izmisljana morao je nesto skriviti??
Mislim pored svih nedaca na toj poziciji i izmisljana morao je nesto skriviti??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.