Juventus Probabile XI 4-3-3: Szczesny; Lichtsteiner, Benatia, Rugani, Sandro; Khedira, Marchisio, Matuidi; Dybala, Costa, Higuain
Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2017/18
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Povreda
Mozda propusti i Napoli.
- IlCapitano
- Kontakt:

Berna

Šteta što ne pusti Howedesu da počne i sutra, zašto da ne, najmanje igrao, spreman, motivisan. Max je rekao da će računati na njega do kraja, nadam se da će u manje-više svakom meču imati minute.
Berna sumnjam da će igrati, i sam je neki dan rekao da tipuje na povratak protiv Napolia. Mada, Max je sa Juanom iznenadio jer sam vjerovao da nema minute u nogama.
Berna sumnjam da će igrati, i sam je neki dan rekao da tipuje na povratak protiv Napolia. Mada, Max je sa Juanom iznenadio jer sam vjerovao da nema minute u nogama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Juventus (4-3-3): Szczesny; Lichtsteiner, Benatia, Rugani, Alex Sandro; Matuidi, Marchisio, Sturaro
; Douglas Costa, Higuain, Dybala
#MaxOUT
#MaxOUT
Dybala nema ama bas nikakav uticaj na desavanja na terenu. Bar ne pozitivan. Gubi svaki duel.
Treba li reci da je Costa opet asistirao? Asistencija broj 10 u ligi.
Sturaro je jedan od najlosijih igraca Juventusa u zadnjih 10 godina.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 apr 2018, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
U 15 odigranih utakmica.Pogba je napisao/la:Treba li reci da je Costa opet asistirao? Asistencija broj 10 u ligi.
Max Allegri
Benta poslije pozitivne jedne ili dvije partije (a i u njima je igrao ne vise od sat vremena) bude redovno zakovan za klupu, a ovo drvo igra. Lik je uvreda za fudbal. I onda se iznanadimo kada na kontu izgubljenih lopti bude 30+. U italianskoj seriji D ima igraca koji zaradjuju 500/600 eura i koji bi ga cinili smijesnim.Stranac je napisao/la:Sturaro.
Vjerovatno najsretniji igrac u Evropi, trebao je biti kondukter ili tako nesto.
Vezni red sa Sturarom i Matuidiem kao mezzalama je samo za sladokusce i dokaz koliko moramo napraviti promjena na ovom dijelu terena.
I usput, kada je zadnji gol debeli dao?
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 18 apr 2018, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Al najjaci je istraca dobro i stize covjeka i prodje mu lopta kroz noge i pade na nos.

Blasi ili Nocerino su vanzemaljci za njega.Pogba je napisao/la:Treba li reci da je Costa opet asistirao? Asistencija broj 10 u ligi.

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- Burberry46
- Kontakt:
Zabiti u drugom barem jos jedan da se osigura pobjeda.
Costa opet asistencija
Costa opet asistencija

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Shvatam da će ići priča s pola snage, čuvaju se i slično, ali dajte, ne možemo svaku haman tekmu igrati ovako. Dajte malo energije, pa debeli nije gol dao sigurno više od mjesec dana (ne sjećam se gola u ligi uopće, samo se sjećam gola Tottenhamu), Dybala u zadnje 2 isto na sihirima, samo Costa ovdje igra i dalje. Ruku na srce, sa ovim veznim redom mi i ne možemo bolje, obojica napadača igraju na našoj polovici, nema smisla ova koncepcija.

#MaxOUT
#MaxOUT
Protiv antitanelanta iz Crotonea, 3 puta dobijes loptu u for i sva tri puta te sustignu igraci, a ti na prvi dodir padas na centru -> i ne pokusavas ostati na nogama i izvuci akciju. Paulo Dybala
Najveca zvijezda Juventusa.
Au momcino koliko si mi antipatican postao. Sve vise i vise se NADAM tvom odlasku.

Au momcino koliko si mi antipatican postao. Sve vise i vise se NADAM tvom odlasku.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
I Sturarovom ostanku.Italia je napisao/la:

Stvarno je neshvatljivo los. Prelos. Prije je ostajao na nogama kad ga stignu a uvijek su ga stizali.Italia je napisao/la:Protiv antitanelanta iz Crotonea, 3 puta dobijes loptu u for i sva tri puta te sustignu igraci, a ti na prvi dodir padas na centru -> i ne pokusavas ostati na nogama i izvuci akciju. Paulo Dybala![]()
Najveca zvijezda Juventusa.
On jedino blizu golu da igra bi mozda zaigrao bolje. Sa jakim veznim redom. Al ajmo mu jos ugadjati.
Higuain takodje mrtav vec neko vrijeme.
Ajmo ugadjati napadacu da igra blize golu. Hljebe.Marvin je napisao/la:Al ajmo mu jos ugadjati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.