PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- invincible1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
ANTIFA ! je napisao/la:@zenickicelik
Nemoj mi o cekama ovdje, a i nisam u tome samo vas yebem u zdrav mozak jer ste obicna sabanija.
Trebali ste fino otici pod BB na jesen i sresti se sa nasim, oni su u Visoko isli, a vi niste ni krenuli na gostovanje.
Bosna Visoko-Velež 9.9.2017, RA u Visokom.
Zrinjski-Čelik 9.9.2017, RZ pod BB.
Kraj price.
@Sariel1987
Sami ste se zavalili kupili u Gabeli pobjedu one sezone i na kraju vam se obilo o glavu, da ste u Lukavici izgubili manje od 2 razlike ostali bi u ligi.
@invicible1921
To je to sprzeni radioaktivni mozak iz Zenice i navijacka prica ne ide realno, ali ne mozes budalama utovit to u glavu da su indijanci ipo.
Da se prisjetimo i ovog hita
=\_1921_/=
@invicible1921
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
Tri zutalja vode navijanje ostalim 38 Robijasa.

Parola na nivou djece iz treceg razreda osnovne skole.

Presedan u historiji navijackog svijeta, navijacka grupa poslala savezu pismo da zele da se za njih ukine zabrana gostovanja, jer oni ne prave nerede i da se zabrana ogranici na one skupine koje stvaraju nerede.

Naravno ne zaboravimo Sabana i Semu Kawasakija jos mnogo toga vas ocekuje u narednoj epizodi o sabanizmu iz grada Zeljezare.
Joge izmislio si navijanje za doticne.
Kucamo na vrata zaboravljenih asova.
Tri zutalja vode navijanje ostalim 38 Robijasa.

Parola na nivou djece iz treceg razreda osnovne skole.

Presedan u historiji navijackog svijeta, navijacka grupa poslala savezu pismo da zele da se za njih ukine zabrana gostovanja, jer oni ne prave nerede i da se zabrana ogranici na one skupine koje stvaraju nerede.

Naravno ne zaboravimo Sabana i Semu Kawasakija jos mnogo toga vas ocekuje u narednoj epizodi o sabanizmu iz grada Zeljezare.
Joge izmislio si navijanje za doticne.

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Mlada ekipa ali prejaka koja je vec 2-3 godine na okupu. Ima ova omladina gostovanja vise nego hrpa 35godisnjaka koji seruckaju po netu. Najveci olos skupljen s mostarskih ulica i za par godina najvece zlo sceneANTIFA ! je napisao/la:![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
Ko i sve ostalo. Nek se odluce jesu li ultra grupe ili huligani?Kod nas je sve pomijesano i u kontru 

taman kad velez udje u PLBIH, ako ne tada onda godinu iza sigurno, a do tad će bit i vraćena sva dugovanja prema potražiteljima, uvjeren samMexico je napisao/la:Mlada ekipa ali prejaka koja je vec 2-3 godine na okupu. Ima ova omladina gostovanja vise nego hrpa 35godisnjaka koji seruckaju po netu. Najveci olos skupljen s mostarskih ulica i za par godina najvece zlo sceneANTIFA ! je napisao/la:![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
I stadion aBd oteti ce biti vracen tako da ce se sve sloziti.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koji ste vi retardi
De bolan pogledajte svoju tribinu, kako vas nije stid bilo sta reci, 15 vas na svakoj utakmici a nesto imate nekom reci, u Gabeli vise bude navijaca nego u Tuzli. Kakvi ste vi bolidi i mentoli
Ismijavate neke podgrupe koje su obisle svako gostovanje osim u Mostaru gdje nam je 3-4 godine zabranjeno i vracaju nas zbog nekih svojih razloga. Nas dodje 150 u Tuzlu, vas od 2005 u Zenicu nije doslo toliko, a pricate nekom nesto. Najaktivniji ste ovdje na forumu, a na stadionu nema 15 ljudi u kopu.
Mi u borbi za opstanak 20 godina, protiv Mladosti i Goska imamo vise navijaca nego na vjecitom derbiju
Jadnici obicni

De bolan pogledajte svoju tribinu, kako vas nije stid bilo sta reci, 15 vas na svakoj utakmici a nesto imate nekom reci, u Gabeli vise bude navijaca nego u Tuzli. Kakvi ste vi bolidi i mentoli

Ismijavate neke podgrupe koje su obisle svako gostovanje osim u Mostaru gdje nam je 3-4 godine zabranjeno i vracaju nas zbog nekih svojih razloga. Nas dodje 150 u Tuzlu, vas od 2005 u Zenicu nije doslo toliko, a pricate nekom nesto. Najaktivniji ste ovdje na forumu, a na stadionu nema 15 ljudi u kopu.
Mi u borbi za opstanak 20 godina, protiv Mladosti i Goska imamo vise navijaca nego na vjecitom derbiju

Jadnici obicni

u to sam posebice uvjeren, neka dok ovi momci jos malo stasajumma_hz je napisao/la:I stadion aBd oteti ce biti vracen tako da ce se sve sloziti.
Masta cini svastaRigoletto je napisao/la:u to sam posebice uvjeren, neka dok ovi momci jos malo stasajumma_hz je napisao/la:I stadion aBd oteti ce biti vracen tako da ce se sve sloziti.

FK SARAJEVO.
Komsija bola liga nebitna vazna je ljubav. Zar ovo nisu prelijepe slike. Klub ti sedmi u drugoj ligiRigoletto je napisao/la:taman kad velez udje u PLBIH, ako ne tada onda godinu iza sigurno, a do tad će bit i vraćena sva dugovanja prema potražiteljima, uvjeren samMexico je napisao/la:Mlada ekipa ali prejaka koja je vec 2-3 godine na okupu. Ima ova omladina gostovanja vise nego hrpa 35godisnjaka koji seruckaju po netu. Najveci olos skupljen s mostarskih ulica i za par godina najvece zlo sceneANTIFA ! je napisao/la:![]()

Komsija cekat cemo prcit ga
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
- Kontakt:
Aaaa ovaj polupo loncice skroznickiZe88 je napisao/la:Koji ste vi retardi![]()
![]()
De bolan pogledajte svoju tribinu, kako vas nije stid bilo sta reci, 15 vas na svakoj utakmici a nesto imate nekom reci, u Gabeli vise bude navijaca nego u Tuzli. Kakvi ste vi bolidi i mentoli![]()
![]()
Mi u borbi za opstanak 20 godina, protiv Mladosti i Goska imamo vise navijaca nego na vjecitom derbiju![]()
Jadnici obicni

Znas li bar ko raspravlja.pratis li pricu. Ili bar slike
Nema se svrhe raspravljat,pusti neka piskaraju po forumi,a mi cemo popravljat prosjem posjecenosti.Vidimo po tribinama ko je gdje,vidimo da u zenici na vitezu bude 7000,u tuzli 300,na vjecitom derbiju 5 hiljada,a mostar necu ni komentarisati.nickiZe88 je napisao/la:Koji ste vi retardi![]()
![]()
De bolan pogledajte svoju tribinu, kako vas nije stid bilo sta reci, 15 vas na svakoj utakmici a nesto imate nekom reci, u Gabeli vise bude navijaca nego u Tuzli. Kakvi ste vi bolidi i mentoli![]()
![]()
Mi u borbi za opstanak 20 godina, protiv Mladosti i Goska imamo vise navijaca nego na vjecitom derbiju![]()
Jadnici obicni
A ne do Bog da se za titulu borimo bilino bi bilo rasprodato.
Svakako smo im trn u oku ,sto podgrupa sto robija,pa ovako iskazuju svoju nemoc.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
Znam, oni kojih nema 15 u kopuSariel1987 je napisao/la:Aaaa ovaj polupo loncice skroznickiZe88 je napisao/la:Koji ste vi retardi![]()
![]()
![]()
Jadnici obicni![]()
Znas li bar ko raspravlja.pratis li pricu. Ili bar slike

Postavljate slike nekih podgrupa, a u toj podgrupi vise ima ljudi nego vas na sjeveru, i to je jedina realnost.
Ovo zadnje sam napisao jer vidim da nesto i manijaci pisu pa sam dodao glupko, jesi sad skontao?
Najsmješniji su mi ovi štrumfovi kad oni nekog prozivaju za šabanizam a pucaju jedni na druge zbog gudre,bacaju bombe na dječija igrališta,kradu transove u po noći,glume mangupe pa skice po haustorima i bježe u policijsku stanicu i još toga koliko hočeš,.Da imaju obraza ne bi se ni zvali kako se zovu jer su odavno ugašeni po kodeksu,.
nema bog veze s tim, mi vam nedamo da se borite za titulu, a od iduce sezone vas guramo ovim orcima u drugu ligu, tamo je tek patnjaZenickiLC je napisao/la:Nema se svrhe raspravljat,pusti neka piskaraju po forumi,a mi cemo popravljat prosjem posjecenosti.Vidimo po tribinama ko je gdje,vidimo da u zenici na vitezu bude 7000,u tuzli 300,na vjecitom derbiju 5 hiljada,a mostar necu ni komentarisati.nickiZe88 je napisao/la:Koji ste vi retardi![]()
![]()
![]()
Jadnici obicni
A ne do Bog da se za titulu borimo bilino bi bilo rasprodato.
Svakako smo im trn u oku ,sto podgrupa sto robija,pa ovako iskazuju svoju nemoc.
-
- Kontakt:
Čuj Red army 

- MocMahale444
Jedan navijac Zelje nesto napisao. Ostalo sve mostar i tuzla vas prozivaju.Citaj malo.chily-rz je napisao/la:Najsmješniji su mi ovi štrumfovi kad oni nekog prozivaju za šabanizam a pucaju jedni na druge zbog gudre,bacaju bombe na dječija igrališta,kradu transove u po noći,glume mangupe pa skice po haustorima i bježe u policijsku stanicu i još toga koliko hočeš,.Da imaju obraza ne bi se ni zvali kako se zovu jer su odavno ugašeni po kodeksu,.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:

Droga i zeljezara mozak pojele

Opet o invaziji

Nije ni pocela utakmica u Tuzli, a fukare vec pocele kmecati na sudiju. 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.