PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Rigoletto
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 17 apr 2018, 16:02

samo se drogirat nemojte
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 apr 2018, 16:13

ANTIFA ! je napisao/la:@zenickicelik

Nemoj mi o cekama ovdje, a i nisam u tome samo vas yebem u zdrav mozak jer ste obicna sabanija.
Trebali ste fino otici pod BB na jesen i sresti se sa nasim, oni su u Visoko isli, a vi niste ni krenuli na gostovanje.

Bosna Visoko-Velež 9.9.2017, RA u Visokom.
slika

Zrinjski-Čelik 9.9.2017, RZ pod BB.
slika

Kraj price.

@Sariel1987
Sami ste se zavalili kupili u Gabeli pobjedu one sezone i na kraju vam se obilo o glavu, da ste u Lukavici izgubili manje od 2 razlike ostali bi u ligi.

@invicible1921

To je to sprzeni radioaktivni mozak iz Zenice i navijacka prica ne ide realno, ali ne mozes budalama utovit to u glavu da su indijanci ipo.

Da se prisjetimo i ovog hita

=\_1921_/=

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 apr 2018, 16:27

@invicible1921

Kucamo na vrata zaboravljenih asova.

Tri zutalja vode navijanje ostalim 38 Robijasa. :facepalm:
slika

Parola na nivou djece iz treceg razreda osnovne skole. :facepalm:
slika

Presedan u historiji navijackog svijeta, navijacka grupa poslala savezu pismo da zele da se za njih ukine zabrana gostovanja, jer oni ne prave nerede i da se zabrana ogranici na one skupine koje stvaraju nerede. :opaopa: :opaopa:
slika

Naravno ne zaboravimo Sabana i Semu Kawasakija jos mnogo toga vas ocekuje u narednoj epizodi o sabanizmu iz grada Zeljezare.
Joge izmislio si navijanje za doticne. :salut:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 17 apr 2018, 16:32

ANTIFA ! je napisao/la: slika
Mlada ekipa ali prejaka koja je vec 2-3 godine na okupu. Ima ova omladina gostovanja vise nego hrpa 35godisnjaka koji seruckaju po netu. Najveci olos skupljen s mostarskih ulica i za par godina najvece zlo scene
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 apr 2018, 16:32

Ko i sve ostalo. Nek se odluce jesu li ultra grupe ili huligani?Kod nas je sve pomijesano i u kontru :crazy:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 17 apr 2018, 16:35

Mexico je napisao/la:
Mlada ekipa ali prejaka koja je vec 2-3 godine na okupu. Ima ova omladina gostovanja vise nego hrpa 35godisnjaka koji seruckaju po netu. Najveci olos skupljen s mostarskih ulica i za par godina najvece zlo scene
taman kad velez udje u PLBIH, ako ne tada onda godinu iza sigurno, a do tad će bit i vraćena sva dugovanja prema potražiteljima, uvjeren sam

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 apr 2018, 16:37

I stadion aBd oteti ce biti vracen tako da ce se sve sloziti.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 17 apr 2018, 16:39

Koji ste vi retardi :lol: :facepalm:

De bolan pogledajte svoju tribinu, kako vas nije stid bilo sta reci, 15 vas na svakoj utakmici a nesto imate nekom reci, u Gabeli vise bude navijaca nego u Tuzli. Kakvi ste vi bolidi i mentoli :lol: :oops:

Ismijavate neke podgrupe koje su obisle svako gostovanje osim u Mostaru gdje nam je 3-4 godine zabranjeno i vracaju nas zbog nekih svojih razloga. Nas dodje 150 u Tuzlu, vas od 2005 u Zenicu nije doslo toliko, a pricate nekom nesto. Najaktivniji ste ovdje na forumu, a na stadionu nema 15 ljudi u kopu.

Mi u borbi za opstanak 20 godina, protiv Mladosti i Goska imamo vise navijaca nego na vjecitom derbiju :lol:

Jadnici obicni :guz:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 17 apr 2018, 16:42

mma_hz je napisao/la:I stadion aBd oteti ce biti vracen tako da ce se sve sloziti.
u to sam posebice uvjeren, neka dok ovi momci jos malo stasaju

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 apr 2018, 16:43

Rigoletto je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:I stadion aBd oteti ce biti vracen tako da ce se sve sloziti.
u to sam posebice uvjeren, neka dok ovi momci jos malo stasaju
Masta cini svasta :mrgreen:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 17 apr 2018, 16:44

Rigoletto je napisao/la:
Mexico je napisao/la:
taman kad velez udje u PLBIH, ako ne tada onda godinu iza sigurno, a do tad će bit i vraćena sva dugovanja prema potražiteljima, uvjeren sam
Komsija bola liga nebitna vazna je ljubav. Zar ovo nisu prelijepe slike. Klub ti sedmi u drugoj ligi
slika
Komsija cekat cemo prcit ga
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 apr 2018, 16:46

nickiZe88 je napisao/la:Koji ste vi retardi :lol: :facepalm:

De bolan pogledajte svoju tribinu, kako vas nije stid bilo sta reci, 15 vas na svakoj utakmici a nesto imate nekom reci, u Gabeli vise bude navijaca nego u Tuzli. Kakvi ste vi bolidi i mentoli :lol: :oops:

Ismijavate neke podgrupe koje su obisle svako gostovanje osim u Mostaru gdje nam je 3-4 godine zabranjeno i vracaju nas zbog nekih svojih razloga. Nas dodje 150 u Tuzlu, vas od 2005 u Zenicu nije doslo toliko, a pricate nekom nesto. Najaktivniji ste ovdje na forumu, a na stadionu nema 15 ljudi u kopu.

Mi u borbi za opstanak 20 godina, protiv Mladosti i Goska imamo vise navijaca nego na vjecitom derbiju :lol:

Aaaa ovaj polupo loncice skroz :lol:
Znas li bar ko raspravlja.pratis li pricu. Ili bar slike

ZenickiLC
Kontakt:

Post Postao/la ZenickiLC » 17 apr 2018, 16:48

Nema se svrhe raspravljat,pusti neka piskaraju po forumi,a mi cemo popravljat prosjem posjecenosti.Vidimo po tribinama ko je gdje,vidimo da u zenici na vitezu bude 7000,u tuzli 300,na vjecitom derbiju 5 hiljada,a mostar necu ni komentarisati.
A ne do Bog da se za titulu borimo bilino bi bilo rasprodato.
Svakako smo im trn u oku ,sto podgrupa sto robija,pa ovako iskazuju svoju nemoc.
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !

nickiZe88
Kontakt:

Post Postao/la nickiZe88 » 17 apr 2018, 16:49

Sariel1987 je napisao/la:

Aaaa ovaj polupo loncice skroz :lol:
Znas li bar ko raspravlja.pratis li pricu. Ili bar slike
Znam, oni kojih nema 15 u kopu :crazy:

Postavljate slike nekih podgrupa, a u toj podgrupi vise ima ljudi nego vas na sjeveru, i to je jedina realnost.

Ovo zadnje sam napisao jer vidim da nesto i manijaci pisu pa sam dodao glupko, jesi sad skontao?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 17 apr 2018, 16:50

Najsmješniji su mi ovi štrumfovi kad oni nekog prozivaju za šabanizam a pucaju jedni na druge zbog gudre,bacaju bombe na dječija igrališta,kradu transove u po noći,glume mangupe pa skice po haustorima i bježe u policijsku stanicu i još toga koliko hočeš,.Da imaju obraza ne bi se ni zvali kako se zovu jer su odavno ugašeni po kodeksu,.

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 17 apr 2018, 16:50

ZenickiLC je napisao/la:

Nema se svrhe raspravljat,pusti neka piskaraju po forumi,a mi cemo popravljat prosjem posjecenosti.Vidimo po tribinama ko je gdje,vidimo da u zenici na vitezu bude 7000,u tuzli 300,na vjecitom derbiju 5 hiljada,a mostar necu ni komentarisati.
A ne do Bog da se za titulu borimo bilino bi bilo rasprodato.
Svakako smo im trn u oku ,sto podgrupa sto robija,pa ovako iskazuju svoju nemoc.
nema bog veze s tim, mi vam nedamo da se borite za titulu, a od iduce sezone vas guramo ovim orcima u drugu ligu, tamo je tek patnja

Convicts1988
Kontakt:

Post Postao/la Convicts1988 » 17 apr 2018, 16:52

Čuj Red army :lol:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 17 apr 2018, 16:52

chily-rz je napisao/la:Najsmješniji su mi ovi štrumfovi kad oni nekog prozivaju za šabanizam a pucaju jedni na druge zbog gudre,bacaju bombe na dječija igrališta,kradu transove u po noći,glume mangupe pa skice po haustorima i bježe u policijsku stanicu i još toga koliko hočeš,.Da imaju obraza ne bi se ni zvali kako se zovu jer su odavno ugašeni po kodeksu,.
Jedan navijac Zelje nesto napisao. Ostalo sve mostar i tuzla vas prozivaju.Citaj malo.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 17 apr 2018, 16:53

:lol: :kralj: sabaniiii drugaaaa liga :rol:
Droga i zeljezara mozak pojele :mrgreen:
Opet o invaziji :lolno: :clap:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 apr 2018, 16:55

Nije ni pocela utakmica u Tuzli, a fukare vec pocele kmecati na sudiju. :kafa:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cuspajz, delko, Giuseppe1 i 13 gostiju.