FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ko nas prenosi veceras?
I ja isto pitam kao i Mujo,
ako nema na sportklubu ili prvoj areni preporučite neku stranicu sa dobrim strimom?
Vidal završio sezonu, Coman možda bude spreman za finale kupa i lige prvaka, ne prije,
ako nema na sportklubu ili prvoj areni preporučite neku stranicu sa dobrim strimom?
Vidal završio sezonu, Coman možda bude spreman za finale kupa i lige prvaka, ne prije,
- farinelli123
- Kontakt:
http://bundesliga-streams.net/nachste-spiele/Klare je napisao/la:I ja isto pitam kao i Mujo,
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta za Artura, veliki ratnik koji bi nam mnogo pomogao u nadolazecim mecevima.
Osvetile su mu se instagramske najave, ipak on nece ganjati nikakvu osvetu.
Ove godine Audi kup ce biti nikad jaci, uz nas i Juve, jos su tu PSG i United.
PS: pojavile su se indicije da se zanimamo za Martiala.
Osvetile su mu se instagramske najave, ipak on nece ganjati nikakvu osvetu.
Ove godine Audi kup ce biti nikad jaci, uz nas i Juve, jos su tu PSG i United.
PS: pojavile su se indicije da se zanimamo za Martiala.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Hvala drustvo na strimu.
A to za martiala nema nista od toga, momak je odlican al moje misljenje je da nema nikakvih aman transfera ovo ljeto. Krila ima dovoljno, sredina jaka, odbrana beton i to je to. Pokusat ce se sa nikom i ovim sto imamo pa sta bude.
Veceras ocekujem spremanje za real da vidimo na cemu smo.
A to za martiala nema nista od toga, momak je odlican al moje misljenje je da nema nikakvih aman transfera ovo ljeto. Krila ima dovoljno, sredina jaka, odbrana beton i to je to. Pokusat ce se sa nikom i ovim sto imamo pa sta bude.
Veceras ocekujem spremanje za real da vidimo na cemu smo.
SK5 prenosi tekmu, kazu da Haso radi na transferu De Ligta iz Ajaxa.
Hector je blizi Dortmundu.
Hector je blizi Dortmundu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Samo da svi zdravi ostanu na kraju tekme .
Ako može da se riješi u 90 minuta
Ako može da se riješi u 90 minuta
Thomas Müller - Fußballgott
- anelbavarac
- Kontakt:
Doveli bi oni Martiala, al za jedno 20mil.
I to u 4 rate, po mogucnosti.
I to u 4 rate, po mogucnosti.
-
Huseinagic
- Kontakt:
Zasto James mora stalno biti na klupi u bitnoj utakmici, ako neko misli da nam je Müller od neke veci koristi, onda nema potrebe da se vodi bilo kakva diskusija. Tacno me pocinje nervirati, sto James kako god da igra, mora biti na klupi ili stavljen na neku neprirodnu poziicju, a znamo svi da je iza napadaca daleko najbolju.. Forsiranje Müllera, samo zato sto je svabo..mozda on i da neki glup go i sve to, ali James MORA igrati!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Neko stream za veceras, ovaj gore nece, mora se registrovati ccc 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Soccer streams, mnogo dobrih streamova.NYKnicks Fan je napisao/la:Neko stream za veceras, ovaj gore nece, mora se registrovati ccc
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
pa registruj se.NYKnicks Fan je napisao/la:Neko stream za veceras, ovaj gore nece, mora se registrovati ccc
Umjesto da se zahvališ farineliju na extra hd linku, hvataš se za glavu, mrsko ti utipkati mail?
Nije valjda da se plaća?
farineli živio paša, a evo SK5 radi prenos, to imam.
Špekulacija za Martiala, čini mi se nije obična, reklo bi se da tu ima istine da je gram.
Bio bi to izvrstan transfer, Coman-Gnabry-Martial + ostanak Robberija koji u ovom slučaju podržavam, fantastično.
Nemojte govoriti da neće biti transfera, moraju se novci od Coste i nekog veznjaka utrošiti, ne isplati se porez plaćati.
Postavu podržavam, bez Milera ne ide, jedino bi bilo bolje da neko Roben-Riberi zamijeni ulogu sa Rodrigezom.
Ne uzima njemu kapiten mjesto. Polako, ja vjerujem Juppu čak i da kadete izvede.Huseinagic je napisao/la:Zasto James mora stalno biti na klupi u bitnoj utakmici, ako neko misli da nam je Müller od neke veci koristi, onda nema potrebe da se vodi bilo kakva diskusija. Tacno me pocinje nervirati, sto James kako god da igra, mora biti na klupi ili stavljen na neku neprirodnu poziicju, a znamo svi da je iza napadaca daleko najbolju.. Forsiranje Müllera, samo zato sto je svabo..mozda on i da neki glup go i sve to, ali James MORA igrati!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
evo stream
http://sportz.pw/hd3.php
http://sportz.pw/hd3.php
JAVI!!!!!
- farinelli123
- Kontakt:
Onaj strim sto sam okacio radi lepo. Slika 8/10 dosta. Jos je i njemacki komentator. Ne treba registracija, ja tu gledam zadnje 2-3 godine sigurno.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ribery majstore 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
jao riberija sta uradi. IDemo momci samo jako
- Bayern@heart
- Kontakt:
tako je
To je taj Bayern ljepota
Ribery 
To je taj Bayern ljepota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.