FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 17 apr 2018, 20:56

Da je bar bio suspendovan, pa ajd, istekla suspenzija i vracas ga u tim. On se Sase ODREKAO, i onda ga vraca...pet kola do kraja...a najmanje 10 tekmi smo igrali sa ''laznim stoperom''.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 apr 2018, 20:56

belosevic28 je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Bilo bi dobro kada bi ovi naši zaganjali Aleksandra Subića za narednu sezonu, super lijevi bek.Partizan će ga vjerovatno poslati na novu posudbu, trenutno je u Radničkom iz Niša.
Sad ce ti ''argumentovano'' objasniti kako je cetnik, kako ne moze da igra u raspalom Partizanu itd itd :mrgreen: Sto se njega tice, i on je na fazon Bekica i Hodzica, vise je ofanzivno orjentisan. Nama trebaju defanzivniji bekovi.
Nema vise defanzivnih bekova prosla su ta vremena, ako te nema u oba smjera i nisi bek nit mozes odgovoriti zahtjevima. To samo jos kod nas dijele na defanzivu i ofanzivu.Zato i jeste najkriticnija pozicija i najteza za igrat,sto kazu "strucno" kad hoces da zavalis igraca samo ga stavi na beka i netreba mu gora kazna :mrgreen: Tako je to nazalost ako ga prodje igrac recice los,ako dodje do 16 pa nezna ubacit recice opet los.Tako da nema te podjele vise ofanzivan-defanzivan bek ,kako se sam fudbal promjenio i bekovi su najvise najebali :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 17 apr 2018, 20:57

belosevic28 je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Bilo bi dobro kada bi ovi naši zaganjali Aleksandra Subića za narednu sezonu, super lijevi bek.Partizan će ga vjerovatno poslati na novu posudbu, trenutno je u Radničkom iz Niša.
Sad ce ti ''argumentovano'' objasniti kako je cetnik, kako ne moze da igra u raspalom Partizanu itd itd :mrgreen: Sto se njega tice, i on je na fazon Bekica i Hodzica, vise je ofanzivno orjentisan. Nama trebaju defanzivniji bekovi.
Vracaj Zdravka Sarabu, **** nas ovi moderni bekovi svake sezone :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 apr 2018, 20:59

Neki dan Husref za Avaz reće kako je siguran da on i pomočnici mu nisu ništa eksperimentisali, te da se svjesno odrekao Ivetića i Novakovića, da bi pružio šansu mladim igračima.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 17 apr 2018, 21:19

belosevic28 je napisao/la:Da je bar bio suspendovan, pa ajd, istekla suspenzija i vracas ga u tim. On se Sase ODREKAO, i onda ga vraca...pet kola do kraja...a najmanje 10 tekmi smo igrali sa ''laznim stoperom''.
Ja procitah, trenirat ce sa prvim timom ali nece konkurisati za utakmice.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 apr 2018, 22:21

E moj ti Husrefe, i ti si izgubio kompas, a i PAMET očito.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 apr 2018, 22:27

Husrefu ne mogu uvaljivati ove polovnjake i olupine, nit mu ko može govoriti šta da radi, ters je on!

"Pitarska mitologija"
Bahati, bahati Željkan!
1946

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 17 apr 2018, 22:30

joker90 je napisao/la:Husrefu ne mogu uvaljivati ove polovnjake i olupine, nit mu ko može govoriti šta da radi, ters je on!

"Pitarska mitologija"
Bio sam uvjeren da je drugačiji od ostalih, ali tek sad vidim da bez igračkog kadra koji totalno odskače od ostalih klubova Husref je sličan, skoro pa i isti kao i ostali. Više ni psovanje majki ne prolazi. Igrači imaju lijepe ugovore i lijepe plate, nije to više ono Sarajevo gdje se igralo za manje od 1000KM mjesečno, gdje plata redovna nije bila, gdje su se hrenovke jele svaki dan. :crazy:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 apr 2018, 22:48

Svačijoj filozofiji dođe kraj, i Murinju su nekad bunkeri prolazili, fudbal napreduje. Vidim da kone prizivaju Amara non stop, a ja garantujem da bi bio daleko od očekivanog i da se vrati. Treba tražit modernog trenera, dovoljno iskusnog da mu ne budemo prvi projekat u životu. I nek ne zna ligu, nek čovjek kad vidi Bekića skonta da je taj zalut'o u fudbal a ne da razmišlja "on je najbolji bek lige za prošlu sezonu i najstandardniji igrač kluba u ovoj, maksimalna minutaža, mora da valja". Daj nek im sudi po onom što sam vidi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 apr 2018, 23:15

Ma neka ne zna ligu, što da ne? Puno smo se razmahali tim floskulama oko poznavanja lige. Nema mi ništa odvratnije nego kad čujem "daj njega on poznaje ligu", odmah mi mrak pred očima. Šta znači poznavanje lige? Ko to od ovih trenera poznaje ligu? Ko je to prekucava? Izlizana priča do bola.

Bitno je da je čovjek stručan i profesionalan u svom poslu. I samim tim će imati rezultate iza sebe, bez obzira vodi li klub u Engleskoj, Španiji, Bosni, Mijanmaru ili Gvineji. Naravno, na rezultate i uspjehe utiču mnogi faktori, ali to je sad drugi par opanaka.

Pa onaj Brdarić je za jednu utakmicu vidio da imamo amatere u vidu Bekića, Novakovića i Hodžića, čini mi se. To svaki iole školovan trener može vidjeti.. I puno se vraćamo na stare i istrošene trenere i vodimo se još jednom floskulom zvanom "vojnik kluba" i stvaramo teorije zavjere da FKS ne može voditi niti jedan drugi trener osim domaći i koji je bio igračka legenda kluba ili nešto slično. Plati ti fino nekog stranog, školovanog stručnjaka, pa ćeš vidjeti rezultate, a ne nekakve Ješiće, s kojima ćeš ulaziti u talove.

Ja opet kažem, nemam ništa protiv Husrefa, niti sam zucnuo šta protiv kad je dolazio, ali rekao sam da će on vjerovatno biti odličan za instant uspjeh, dok će to štekati na duže staze. Zato sam i bio za Brdarića, jer je prije svega bio igrač koji je igrao za velike klubove, pa onda je školovan i mlad trener željan uspjeha i dokazivanja, a na kraju je i švabo, što donosi disciplinu i ozbiljnost u radu. E sad, koliko bi ga ovi naši nargilaši i poluamateri uzeli za ozbiljnu, kao i Kodru, opet je to neka druga tematika.

Ponoviću opet ono što sam rekao prošle godine.. Nebitno mi je da li će trener biti mrtvi željovac, ali on ako je profesionalan i stručan čovjek, ne bi se dvoumio ni sekunde.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 apr 2018, 01:06

belosevic28 je napisao/la:Da je bar bio suspendovan, pa ajd, istekla suspenzija i vracas ga u tim. On se Sase ODREKAO, i onda ga vraca...pet kola do kraja...a najmanje 10 tekmi smo igrali sa ''laznim stoperom''.
:rol: Sve mi se vise cini da Husref gubi konce. Nek' nam je BOG na pomoci!!!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 apr 2018, 06:54

Ima li uprava umjesane prste pa se pocelo po Husrefu udarati? Nesto mi govori da se zeli ponovo skrenuti sa prave teme.
Tesko ce koji trener izdominirati protiv prvoplasirane ekipe koja bjezi ni sam vise ne znam koliko bodova, te dopustiti joj jedan šutić u 90 min.

Ali hajde. Husrefe idi ostavi nam Sabrinu bice nam bolje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 apr 2018, 09:34

emir79 je napisao/la:Ima li uprava umjesane prste pa se pocelo po Husrefu udarati? Nesto mi govori da se zeli ponovo skrenuti sa prave teme.
Tesko ce koji trener izdominirati protiv prvoplasirane ekipe koja bjezi ni sam vise ne znam koliko bodova, te dopustiti joj jedan šutić u 90 min.

Samo što nam je prvoplasirana ekipa trenutno u rangu Slavije. Jedan šutić joj je dopustio i Sablić (s gola na gol, u 92. minuti), i Slavko sa Slobodom, i to obje na Grbavici. Trenutne igre Želje nisu nikakvo mjerilo, protiv Širokog ćemo vidjet koliko smo dobri, odnosno loši.
Nemam ništa protiv Husrefa al pokazao je da gubi konce, ovo s Novakovićem je cirkus, vraća ga pet kola do kraja, gdje je bio do sad kad smo izmišljali pozicije igračima? Gubili smo odličnog Stanojevića u sredini, koji je na stoperskoj poziciji gori od Novakovića sigurno. Počeo je Husref dobro lutat, zbog čega ne znam, al navlači bijes navijača konstantno.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 apr 2018, 10:22

emir79 je napisao/la:Ima li uprava umjesane prste pa se pocelo po Husrefu udarati? Nesto mi govori da se zeli ponovo skrenuti sa prave teme.

Ma ni jedno ni drugo,oni znaju da nesmiju "udariti" na njega,jel se zna da ima otvorenu podrsku navijaca,sto sa sjevera pa na ovamo.(velike vecine)

Da se razumijemo i ja sam prvi koji mu je imao sta reci i normalno kad vidim da pogrijesi da kazem nije ok.Medjutim dobijas malo pogresan dojam kazem vjerovatno kad nekad pogledas kritike(al opet kazem normalo je da se kritikuje i treba po zasluzi) Medjutim u konacnici zna se kako stvari stoje tu.

Na kraju krajeva najbolje se vidjelo to poslije derbija,zna se kakvu je podrsku dobio Husref sa Istoka i kako su ga pozdravili i skandirali i pjesma se otpjevala za njega itd itd.

Tako da nema se tu sta siriti ,kritike treba shvatiti na drugi nacin ne da se neko tjera,mrzi itd itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 18 apr 2018, 11:02

Utakmica protiv Zelje daje nam razlog za optimizam.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 apr 2018, 11:44

FK Colorado
1946~

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 apr 2018, 12:01

muhamedhulk je napisao/la:Hus izjavio da ga nije briga sta ce biti sa Sasom; ili ce otici ili ce ostati. Njega ne zanima vise.
I sad prikljucen. :lol:
Al' opet neki krive Upravu sto je trener 'otjerao' Sasu. :urnebes: Joooj Nesto ne valja i sve na Upravu. :crazy:
Da ne bude da sam advokat, samo sam realan.
Najgora stvar za jednog covjeka da se userepo pa onda bude primoran da to polize :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

High

Post Postao/la High » 18 apr 2018, 12:02

Ima li gdje Radovca i Saida? :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 18 apr 2018, 12:08

Pa sam Husref je kriv za to. Izjavio je da su im omoguceni svi uslovi. Zao mi je sto je ovako ispalo sa Husrefom i sto je dopustio da mu diletanti oko njega dovode sta stignu a on to aminuje jer ima povjerenje u njih.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 18 apr 2018, 12:14

Ma da je ovu sezonu završit više, izgurat za evropu, riješit se uprave i nekolicinu ovih kvazi igrača, da dođu kakvi ljudi, da možemo dovesti nekoliko igrača kako treba i sastavit neku ekipu za slijedeću sezonu. Ovo je više patnja, i sa upravom i sa ovim amaterima.
Golman, dva lijeva beka, dva štopera, desetku, desno krilo i napadač.
Dovest igrače do 24 godine, ove preko ako budemo dovodili nemaju obično nikakvog motiva, to su već formirani igrači koji teško mogu donijeti neki kvalitet, opet ista stvar, pogotovo ako su to igrači iz naše lige, s vana jedino da je neko top pojačanje tipa Delač, Jajalo ili Benko, al teško da možemo dovesti opet takve.
Ovo oko Husrefa, ima dosta njegove krivice, al na kraju krajeva, zavisi kakve igrače imamo i njihov mentalni sklop, a svi znamo kakav imaju patuljast, neće Husref igrat, nego oni. Đaba kad trener sve postavi prije tekme, kad oni to ne ispoštuju na terenu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 7 gostiju.