ja ba, jesi vidio glupana sad će nas Leverkusen pobijeditHuseinagic je napisao/la:Zasto James mora stalno biti na klupi u bitnoj utakmici, ako neko misli da nam je Müller od neke veci koristi, onda nema potrebe da se vodi bilo kakva diskusija. Tacno me pocinje nervirati, sto James kako god da igra, mora biti na klupi ili stavljen na neku neprirodnu poziicju, a znamo svi da je iza napadaca daleko najbolju.. Forsiranje Müllera, samo zato sto je svabo..mozda on i da neki glup go i sve to, ali James MORA igrati!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
- farinelli123
- Kontakt:
Rudi Feler istinski ne simpatise Bajern. Otuda onaj inat da ne salje igrace put Minhena.
•
-
Bundesliga
- Kontakt:
Može li se faul svirati 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
Nerminovic
- Kontakt:
KEVINU VOLLANDU IMA METAR I KUSUR A UZIMA DUEL U SKOKU SA BOATENGOM PA DOKLE VISE DOKLE!!!!!
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Huseinagic
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:ja ba, jesi vidio glupana sad će nas Leverkusen pobijeditHuseinagic je napisao/la:Zasto James mora stalno biti na klupi u bitnoj utakmici, ako neko misli da nam je Müller od neke veci koristi, onda nema potrebe da se vodi bilo kakva diskusija. Tacno me pocinje nervirati, sto James kako god da igra, mora biti na klupi ili stavljen na neku neprirodnu poziicju, a znamo svi da je iza napadaca daleko najbolju.. Forsiranje Müllera, samo zato sto je svabo..mozda on i da neki glup go i sve to, ali James MORA igrati!
Vidim ironija ti je jaca strana, nece Leverkusen, ali je problem sto ce Müller uvijek igrati..
Vidim tebi Bayernova igra i nije baš jača strana, ne igra Muller ispred Jamesa, nego Thiago igra ispred Jamesa. U prethodnim utakmicama James je uvijek igrao nijansu defanzivnije na poziciji centralnog veznog, uostalom čitav period u Bayernu ga karakteriše defanzivnija igra, nego u Realu. Izvukao ga je Jupp iz šesnaesterca i postavio u vezni red. A Thiago igra večeras radi mira u kući, jer će protiv Reala igrati James. LPHuseinagic je napisao/la:coelho41 je napisao/la:ja ba, jesi vidio glupana sad će nas Leverkusen pobijeditHuseinagic je napisao/la:Zasto James mora stalno biti na klupi u bitnoj utakmici, ako neko misli da nam je Müller od neke veci koristi, onda nema potrebe da se vodi bilo kakva diskusija. Tacno me pocinje nervirati, sto James kako god da igra, mora biti na klupi ili stavljen na neku neprirodnu poziicju, a znamo svi da je iza napadaca daleko najbolju.. Forsiranje Müllera, samo zato sto je svabo..mozda on i da neki glup go i sve to, ali James MORA igrati!
Vidim ironija ti je jaca strana, nece Leverkusen, ali je problem sto ce Müller uvijek igrati..
A što se tiče Boatenga, treba ići sa stoperskim parom Sule-Hummels, džaba što je Boateng brži, kad je glup.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ne samo sto je glup nego je katastrofa treba gurati Suleta u prvih 11 i gotovo
BackSpace United
BackSpace United
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ne može Sule protiv ovako brze ofanzivne linije a ono je bio čist faul.
-
Nerminovic
- Kontakt:
sta skide Sven jel moguce
BackSpace United
BackSpace United
Robben ove godine nikako ne igra sezonu kao recimo Ribery. E sad da li je to do godina ili do činjenice da mu nedostaje Lahm, dalo bi se diskutovati.
Njemu je brzina bila glavni adut, dok riberiju i nije bas . Ribac je bolji tehnicar od robbena.coelho41 je napisao/la:Robben ove godine nikako ne igra sezonu kao recimo Ribery. E sad da li je to do godina ili do činjenice da mu nedostaje Lahm, dalo bi se diskutovati.
Robben je izgubio na eksplozivnoti i tu lezi problem
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ulerajh
Alaba samo smeta na terenu
previše visoko stojimo puno kontri ima lever valjda nešto poradi sa tim Juup šteta što nema Tolisa
Alaba samo smeta na terenu
previše visoko stojimo puno kontri ima lever valjda nešto poradi sa tim Juup šteta što nema Tolisa
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bayern@heart je napisao/la:Alaba samo smeta na terenu
Njegov povratak je veliki dobitak za Bayern i Riberya.
Ma ja mislim da mu Kimmich nikako ne čuva leđa i ne otvara mu prostor za njegove cut-in prodore, s tim da si upravu jeste Ribac bolji tehničar pa lakše podnosi godine, ali mislim da je bitnije ovo za Kimmicha kao korijen problema.Scholl je napisao/la:Njemu je brzina bila glavni adut, dok riberiju i nije bas . Ribac je bolji tehnicar od robbena.coelho41 je napisao/la:Robben ove godine nikako ne igra sezonu kao recimo Ribery. E sad da li je to do godina ili do činjenice da mu nedostaje Lahm, dalo bi se diskutovati.
Robben je izgubio na eksplozivnoti i tu lezi problem
-
Nerminovic
- Kontakt:
Robben je izgubio svaku loptu bilo jedan na jedan akcija ili dva na jedan
BackSpace United
BackSpace United
-
fcbmunchen2018
- Kontakt:
Robben prvi kandidat za izmjenu. Hummels je isto kritican.Nerminovic je napisao/la:Robben je izgubio svaku loptu bilo jedan na jedan akcija ili dva na jedan
-
Bundesliga
- Kontakt:
Neka Robbena, dobro će on doći u kasnijoj fazi utakmice.
Thiago out James in.
Thiago out James in.
-
Huseinagic
- Kontakt:
A što se tiče Boatenga, treba ići sa stoperskim parom Sule-Hummels, džaba što je Boateng brži, kad je glup.[/quote][/quote]
Ja sam davno rekao da James ne igra na poziciji gdje je najbolji, a to je pozicija iza napadaca.. Igrao povuce ije samo iz razloga sto Müller MORA igrati, da se razumijemo Müller je meni drag igrac, ali..treba biti realan. Treba bigi realan i reci da kod Juppa neki igraci igraju zbog prijasnjih zasluga..ako na Real krene sa Jamesom kao povucenijim i Mullerom, Lewom, Robberyem mogli bismo dobro najebat..al eto vidim da se ti bolje razumijes i znas..
Ja sam davno rekao da James ne igra na poziciji gdje je najbolji, a to je pozicija iza napadaca.. Igrao povuce ije samo iz razloga sto Müller MORA igrati, da se razumijemo Müller je meni drag igrac, ali..treba biti realan. Treba bigi realan i reci da kod Juppa neki igraci igraju zbog prijasnjih zasluga..ako na Real krene sa Jamesom kao povucenijim i Mullerom, Lewom, Robberyem mogli bismo dobro najebat..al eto vidim da se ti bolje razumijes i znas..
- farinelli123
- Kontakt:
Roben je bolji sad nego prethodnih meceva. Dodao je gas. Steta sto Bilal Yusuf Mohammed nece moci da isprati ovaj tempo jos bogzna koliko. Valjalo bi uvaliti im 3. do 65. minuta, a posle ubaciti Hamesa da se smiri igra, pa i Vagnera sto da ne, da se malo bije s njima, a i na skok igru, i tu ih nadgornjavamo.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mnogo radimo da bi stvorili neku priliku, dok na drugoj strani Lever iz nicega dolazi do gola i do vrlo izglednih prilika.
Moraju se dobro cuvati kontra napada, jer je ocito da se dimacin ogranicio na taj vid igre.
Bayern radi strasan pritisak, pogotovo u zadnjoj trecini terena i glupo je bilo koga kritikovati jer su svi na vrlo visokom nivou.
Zasto me Mats toliko podsjeca na Van Bommela?
Moraju se dobro cuvati kontra napada, jer je ocito da se dimacin ogranicio na taj vid igre.
Bayern radi strasan pritisak, pogotovo u zadnjoj trecini terena i glupo je bilo koga kritikovati jer su svi na vrlo visokom nivou.
Zasto me Mats toliko podsjeca na Van Bommela?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.