Ništa onda u internet klub pa kada ljoŽe dadne gol ima da one Špance istjeram iz pameti.samir_tm87 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.
s pobjedom u mostaru i svim pobjedama kuci , pobjednom na hadisonu mozemo biti jeseni prvaci
EDIT : Hamo ako protiv celika bude na TV-u a mislim da bi trebala onda mozes naci preko neta a za borac nezz
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
pa jel prvi derbi na GRBAVICI ili na kosevu?
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Na grbavici naravno.. 11 kolo..LiMvOtElJoZe je napisao/la:pa jel prvi derbi na GRBAVICI ili na kosevu?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- MoSa LjoŽe
- Kontakt:
Ovaj gore piše ako dobijemo velež i Sarajevo na hadisonu da smo jesenji prvaci,a protiv Sarajeva se na hadisonu igra u drugom dijelu sezone
Ne pišite gluposti
Ne pišite gluposti
LimVo VoPla,MoSa LjoŽe !
lud ovaj direktor borca, radmilo šipuracku
helem gutavo ce biti, nadam se prolazu želje 
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
Da,prvo treba razmišljati o Veležu,jer od te tekme zavisit će raspoloženje i atmosfera unutar FK ŽELJEZNIČAR!Nadam se da će Sir A.OSIM,do tekme sa Borcem u BL,usmjeriti PLAVU LOKOMOTIVU na PRAVI KOLOSJEK.
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!!!
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!!!
- samir_tm87
- Kontakt:
MoSa LjoŽe je napisao/la:Ovaj gore piše ako dobijemo velež i Sarajevo na hadisonu da smo jesenji prvaci,a protiv Sarajeva se na hadisonu igra u drugom dijelu sezone![]()
Ne pišite gluposti
ma znam , moj lapsus , skontao sam odma da sam fulio ali mi mrsko bilo editovat
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ipak nema TV prenosa iz Mostara.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Pozdrav za: seyu, nikad izvini, pileta, čamca, stoleta i ostale.
.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa nije ni bio najavljen na onom spisku?Stole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kakva crna lista, to je trebalo da ide na TV1 ali na danasnjem sastanku je odluceno da nema nista od toga.Neprilagodjen je napisao/la:Pa nije ni bio najavljen na onom spisku?Stole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.
AMAR OSIM
Gledajuci raspored da se zakljuciti da je ovo izuzetno vazna utakmica.Nadam se da ce i igraci to shvatiti i da cemo vidjeti puno vise: zalaganja,borbe i golova nego inace na gostovanjima dosad.Nakon Veleza slijedi Celik,a poslije dva gradska derbija naravno puno veci onaj protiv Sarajeva koji igramo kuci i imamo veci imperativ.
Hrabro i ponosno u Vrapcice!
Hrabro i ponosno u Vrapcice!
AMAR OSIM!
Tako je brate, dole bi mogli dobiti ono što nam je neophodno za naredni period.Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica u Mostaru je veoma bitna za nas i vrlo lako bi mogla biti prekretnica za nastavak sezone. Sa pobjedom ne dobijamo samo 3 boda nego puno vise. Izmedju ostalog, samopouzdanje igracima i podizanje atmosfere medju navijacima. Lakse bi igrali kup utakmicu sa Borcem. Pobjedom nad Celikom kuci, u sljedecem kolu, bi lakse docekali gostujucu utakmicu u Istocnom Sarajevu a onda i derbi.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
borac treba sad nastanu sklonit do nedelje barem, treba prvo Velež apsolvirat i onda se okrenut Borcu i dobrom pripremama. Velež je u krizi ,naših navijača ce biti više, imamo bolji igrački kadar nego oni jos samo tri bobe da ledgnu i super. Kerla ce dominrat! 
Posebno mi je drago što ćemo već u ranoj fazi Kupa igrati protiv Željezničara koji je slabiji nego prošle sezone. Mislim da smo trenutno bolji tim što ćemo pokazati Sarajlijama u srijedu na Gradskom stadionu”, zaključio je Puzigaća.
samo tako nastavite ...

MOSTAR: Velež – Željezničar (Robert Zrilić – Banjaluka)
Posebno mi je drago što ćemo već u ranoj fazi Kupa igrati protiv Željezničara koji je slabiji nego prošle sezone. Mislim da smo trenutno bolji tim što ćemo pokazati Sarajlijama u srijedu na Gradskom stadionu”, zaključio je Puzigaća.
samo tako nastavite ...
MOSTAR: Velež – Željezničar (Robert Zrilić – Banjaluka)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Obicno iz utakmica sa ekipama koje su "u krizi" i gdje unaprijed upisujemo bodove dodjemo kuci oborenog nosa. Krenemo euforicno sa pricom kako smo bolji u tom momentu, kako je protivnik u krizi, nemaju navijaca i onda klap, dobijemo po guzovima. Nema ekipe koja je "u krizi" a koja se ne voli dokazivati bas protiv Zelje. Zato samo polako, bez pretjerane euforije da nam se to ne vrati ko bumerang ali ne u ruke nego u glavu ..
Travnik razbi Sirokog 4:0 i mi im euforicno odosmo dole "po bodove" a vratismo se popisani. Travnik razbio i Veleza 5:1 a mi opet euforicno "po bodove" ...
Travnik razbi Sirokog 4:0 i mi im euforicno odosmo dole "po bodove" a vratismo se popisani. Travnik razbio i Veleza 5:1 a mi opet euforicno "po bodove" ...
AMAR OSIM
bravo ..tako je kako vec godinama.Stole iz Bora je napisao/la:Obicno iz utakmica sa ekipama koje su "u krizi" i gdje unaprijed upisujemo bodove dodjemo kuci oborenog nosa. Krenemo euforicno sa pricom kako smo bolji u tom momentu, kako je protivnik u krizi, nemaju navijaca i onda klap, dobijemo po guzovima. Nema ekipe koja je "u krizi" a koja se ne voli dokazivati bas protiv Zelje. Zato samo polako, bez pretjerane euforije da nam se to ne vrati ko bumerang ali ne u ruke nego u glavu ..
I bolje što nema. Kad god je bio prenos katastrofa smo odigrali.Stole iz Bora je napisao/la:Ipak nema TV prenosa iz Mostara.
Navijam za privrednike i sponzore ma šta to značilo. Daj Bože da mognu sakupiti ekipu.Seyo_TM je napisao/la:Druženje u plavom salonu
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/dr ... m-salonu-0
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Skrpit ce se nekako ..čamac je napisao/la:Navijam za privrednike i sponzore ma šta to značilo. Daj Bože da mognu sakupiti ekipu.Seyo_TM je napisao/la:Druženje u plavom salonu
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/dr ... m-salonu-0
AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.