Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
dragi moji Liverpulovci ili da vas radije nazovem Redsi zelim sviju da vas pozdravim...kao novi clan zelim da vam kazem da sam procitao vecinu postova ali se nisam registrovao do sada..zelim vam reci da sam ponosan sto sam dio ovog tima i da zivim za Liverpool i da se nadam da cu uspjeti da vam donesem mnogo informacija u vezi sa nasim timom...i zahvaljujem se svima vama koji ste do sada pisali i od kojih sam uzeo dosta informacija...
LFC...
- King Kenny
- Kontakt:
Dobrodosao na forumMure_LFC je napisao/la:dragi moji Liverpulovci ili da vas radije nazovem Redsi zelim sviju da vas pozdravim...kao novi clan zelim da vam kazem da sam procitao vecinu postova ali se nisam registrovao do sada..zelim vam reci da sam ponosan sto sam dio ovog tima i da zivim za Liverpool i da se nadam da cu uspjeti da vam donesem mnogo informacija u vezi sa nasim timom...i zahvaljujem se svima vama koji ste do sada pisali i od kojih sam uzeo dosta informacija...

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
WelcomeMure_LFC je napisao/la:dragi moji Liverpulovci ili da vas radije nazovem Redsi zelim sviju da vas pozdravim...kao novi clan zelim da vam kazem da sam procitao vecinu postova ali se nisam registrovao do sada..zelim vam reci da sam ponosan sto sam dio ovog tima i da zivim za Liverpool i da se nadam da cu uspjeti da vam donesem mnogo informacija u vezi sa nasim timom...i zahvaljujem se svima vama koji ste do sada pisali i od kojih sam uzeo dosta informacija...

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ja tekmu neću ni pratiti.Na netu sam vidio da igramo protiv Northampton tako da treba dati priliku mlađim igračima i igračima koji ne igraju puno.Također bih volio da Torres igra(sve dok ne zabije gol
) da mu se samopouzdanje popravi.Očekujem puno više uspjeha i kako u Carling tako i u FA kupu i nadam se da nećemo kao pod vodstvom Rafe olahko i "neozbiljno" shvatati ove utakmice.
P.S. Pozdrav novom članu !

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobrodosao na forum. 

Pa i jes' merak ove mlađe gledat.reds je napisao/la:Ja tekmu neću ni pratiti.Na netu sam vidio da igramo protiv Northampton tako da treba dati priliku mlađim igračima i igračima koji ne igraju puno.Također bih volio da Torres igra(sve dok ne zabije gol) da mu se samopouzdanje popravi.Očekujem puno više uspjeha i kako u Carling tako i u FA kupu i nadam se da nećemo kao pod vodstvom Rafe olahko i "neozbiljno" shvatati ove utakmice.

MURE welcome

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Velkome Mure 

Can the owners refinance the debt against the club's assets - whether that's our players, stadium or training ground?
"That would require Board approval and the other members of the Board have made it clear that's not what we want to see happen."
So that's unlikely?
"Very unlikely."
Intervju s Purslowom
"That would require Board approval and the other members of the Board have made it clear that's not what we want to see happen."
So that's unlikely?
"Very unlikely."
Intervju s Purslowom
Klopp for the kop!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nisam nikada ni sumnjao u tebe

You'll never walk alone.
Neradi mi nešto link, piše Live streams will be available approximately 30 minutes before the broadcast's start. a u 20h je tekma :S
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Utakmica je u 21:00Carlo je napisao/la:Neradi mi nešto link, piše Live streams will be available approximately 30 minutes before the broadcast's start. a u 20h je tekma :S
- VolimLiverpool
- Kontakt:
u 21:00Carlo je napisao/la:Neradi mi nešto link, piše Live streams will be available approximately 30 minutes before the broadcast's start. a u 20h je tekma :S

You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tamo pise da pocinje u 20:00, po nasem vremenu je to 21:00Carlo je napisao/la:OMG vamo piše da počinje u 21 XD

Jones, Kelly, Wilson, Kyrgiakos, Agger, Lucas, Spearing, Jovanovic, Babel, Pacheco, Ngog.
Subs: Hansen, Shelvey, Eccleston, Ince, Amoo, Wisdom, Robinson.
E jes mi drag postao ovaj Hodgson, samo zbog toga što daje šansu Pachecu, Spearingu itd itd i sto postedjuje Torresa, Gerrarda, Carru, Meirelesa, Koncheskog, Reinu itd.
Subs: Hansen, Shelvey, Eccleston, Ince, Amoo, Wisdom, Robinson.
E jes mi drag postao ovaj Hodgson, samo zbog toga što daje šansu Pachecu, Spearingu itd itd i sto postedjuje Torresa, Gerrarda, Carru, Meirelesa, Koncheskog, Reinu itd.
Klopp for the kop!
Failao sam, htio sam reći u 20 xDOTNYS_YNWA je napisao/la:Tamo pise da pocinje u 20:00, po nasem vremenu je to 21:00Carlo je napisao/la:OMG vamo piše da počinje u 21 XD
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
-----------Jones-------------
Kelly---Kirgijakos-Wilson--Agger
-----Spearing-----Lucas-------
Babel-------Pacheco------Jovanovic
------------Ngog---------------
u drugom poluvremenu mislim kako ce priliku dobit Shelvey, Eccleston ili cak Ammo
Svaka cast Royu, 11 odmornih igraca ce da igra, glavnih igraca nema ni na mapi, zato ce biti svjezi za Sunderlanda.
Evo prilike mladima da se dokazu.
Kelly---Kirgijakos-Wilson--Agger
-----Spearing-----Lucas-------
Babel-------Pacheco------Jovanovic
------------Ngog---------------
u drugom poluvremenu mislim kako ce priliku dobit Shelvey, Eccleston ili cak Ammo

Svaka cast Royu, 11 odmornih igraca ce da igra, glavnih igraca nema ni na mapi, zato ce biti svjezi za Sunderlanda.
Evo prilike mladima da se dokazu.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.