Tamo se valjda naplaćuje?75000 je napisao/la:Brate najbolji ti je stream na balkansportu samo se registrujes i nadjes.
Slika top i ne steka ni sekunde.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Imate karata u Omegi i za zapad i za sjever, provjerio sad, biće i na stadionu.
ajd uzmi mi jednu kartu za zapad, pokupim ispred TusnjaNKMramor je napisao/la:Imate karata u Omegi i za zapad i za sjever, provjerio sad, biće i na stadionu.
Auuuu izrade, bravo naši.

Traze se dobrovoljci, izlio se tusanjski potok, ugrozena sjeverna tribina.....sipovi nisu izdrzali....
lako za teren, to se da sredit, putevi u Tuzli nisu prohodni :mrgreen:
Ne bi da rizikujem, da ne padne kakvo iznenadno šaketanje...Chinaglia je napisao/la:ajd uzmi mi jednu kartu za zapad, pokupim ispred TusnjaNKMramor je napisao/la:Imate karata u Omegi i za zapad i za sjever, provjerio sad, biće i na stadionu.
Ne, gledao ja proslu.RollingPaper je napisao/la:Tamo se valjda naplaćuje?75000 je napisao/la:Brate najbolji ti je stream na balkansportu samo se registrujes i nadjes.
Slika top i ne steka ni sekunde.
ozbiljan sam, kada ces na Tusanj, ako ces biti dole oko 16 h, uzmi mi kartu, dam ti pare kada dodjem dole, dogovorimo seNKMramor je napisao/la:Ne bi da rizikujem, da ne padne kakvo iznenadno šaketanje... :urnebes:Chinaglia je napisao/la:ajd uzmi mi jednu kartu za zapad, pokupim ispred TusnjaNKMramor je napisao/la:Imate karata u Omegi i za zapad i za sjever, provjerio sad, biće i na stadionu.
mrsko mi otici sada uzet kartu, a ako budem cekao pred tekmu, mozda ih ne bude vise
Ne brinite se bice na terenu OS Tusanj poszavljen videozid za sve koji ne dodju do karti.. uprava ne vadi.. svaka cast
U Slobodi su na slatkim mukama pred revanš meč polufinala Kupa BiH sa Željezničarom. Premda je vrijeme oblačno i kišovito očekuje se da će Tušanj biti dupke pun.
Najveća gužva očekuje se u svečanim ložama. Domaćini čine sve da svima izađu u susret. Izdašni su prema Upravi plavih i udovoljili svim njihovim zahtjevima. Kao pravi džentlmeni.
Na izvjestan način “problem” su brojni zahtjevi menadžera iz BiH, regiona, Evrope. U Slobodi ne pamte ovoliko zanimanje za Slobodinu djecu. Što je najbolji kompliment klupskoj politici. I svim trenerima. Danas su na izlogu Edis Smajić, Azir Muminović, Darko Todorović, Semir Musić… Prva trojica su bh.reprezentativci, što je bio i Musić donedavno.
Menadžeri se ne zanimaju samo za Slobodine dragulje, već i za iskusnije igrače. Senad Mujkanović i Nermin Čolić “Boni”sa svojim asistentima ne želi prodavati svoje talente za “šaku eura”. Naprotiv. Razmišljaju o stvaranju jake ekipe za evropsko ljeto. Možda i jesen. Sloboda je jedinstven primjer; bori se za Evropu, ali i opstanak u Premijer ligi. I pred tom i takvom Slobodom drhti tim koji želi biti prvak BiH.
Sve su to razlozi i motivi oba kluba da utakmicu na Tušnju proglase susretom sezone.
Najveća gužva očekuje se u svečanim ložama. Domaćini čine sve da svima izađu u susret. Izdašni su prema Upravi plavih i udovoljili svim njihovim zahtjevima. Kao pravi džentlmeni.
Na izvjestan način “problem” su brojni zahtjevi menadžera iz BiH, regiona, Evrope. U Slobodi ne pamte ovoliko zanimanje za Slobodinu djecu. Što je najbolji kompliment klupskoj politici. I svim trenerima. Danas su na izlogu Edis Smajić, Azir Muminović, Darko Todorović, Semir Musić… Prva trojica su bh.reprezentativci, što je bio i Musić donedavno.
Menadžeri se ne zanimaju samo za Slobodine dragulje, već i za iskusnije igrače. Senad Mujkanović i Nermin Čolić “Boni”sa svojim asistentima ne želi prodavati svoje talente za “šaku eura”. Naprotiv. Razmišljaju o stvaranju jake ekipe za evropsko ljeto. Možda i jesen. Sloboda je jedinstven primjer; bori se za Evropu, ali i opstanak u Premijer ligi. I pred tom i takvom Slobodom drhti tim koji želi biti prvak BiH.
Sve su to razlozi i motivi oba kluba da utakmicu na Tušnju proglase susretom sezone.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel slobodan ulaz za zene i djecu i danas?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Samo da od prevelike price o managerima i skautima evropskih ekipa nasi mladi igraci ne izgore..
Idemoooo, Jogeeeeeee poceraj!!!
Idemoooo, Jogeeeeeee poceraj!!!
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Crveno crni grad 
Zadnja izmjena: MakabiTuzla, dana/u 18 apr 2018, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Hajmo manekeni!
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Loze poluprazne, toliko od silnih menedzera, samo standardni novinari su tu
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
Gazija88ze
- Kontakt:
Podrska iz Zenice sve do pobjede!!!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ima li nas 5000 makar
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.