PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
druga ligabambus je napisao/la:Jel na Bilino dolaze Fukare ili Divizija ?
- MocMahale444
Pa ja, i mislio sam da Divizija dolazi al opet da pitam...Karambeu je napisao/la: druga liga
!
Posto Fukare nece imati ni potrebu da dolaze na tu za nas nebitnu utakmicu, saljemo vam diviziju da osjetite atmosferu federalke i da vam pozele dobrodoslicu.bambus je napisao/la:Pa ja, i mislio sam da Divizija dolazi al opet da pitam...Karambeu je napisao/la: druga liga
- samoposteno
- Kontakt:
Svi klubovi bi trebali podnjet zahtjev savezu da se pehar dodjeli svim ucesnicima kupa jer evo gledam na piku Sloboda prodaje vitrine kazu 100 god stare a samo prasinu sakupljaju
- rob do bagro
- Kontakt:
Dva zastitna simbola grada Tuzle

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- samoposteno
- Kontakt:
Vama su zadnjih 30 god izgleda sve utakmice nebitneKarambeu je napisao/la:Posto Fukare nece imati ni potrebu da dolaze na tu za nas nebitnu utakmicu, saljemo vam diviziju da osjetite atmosferu federalke i da vam pozele dobrodoslicu.bambus je napisao/la:Pa ja, i mislio sam da Divizija dolazi al opet da pitam...Karambeu je napisao/la: druga liga

Fukare su se davno pomirile sa ispadanjem,zbog tog vam i jest nebitna tekma.Zato su i osnovali Diviziju.Uhodana ekipa cvajte.Karambeu je napisao/la:
Posto Fukare nece imati ni potrebu da dolaze na tu za nas nebitnu utakmicu, saljemo vam diviziju da osjetite atmosferu federalke i da vam pozele dobrodoslicu.
!
Jesmo. Samo cekamo da nas neko vec jednom pobjedi u LZO pa da budemo uvjerljiviji.bambus je napisao/la:Fukare su se davno pomirile sa ispadanjem,zbog tog vam i jest nebitna tekma.Zato su i osnovali Diviziju.Uhodana ekipa cvajte.Karambeu je napisao/la:
Posto Fukare nece imati ni potrebu da dolaze na tu za nas nebitnu utakmicu, saljemo vam diviziju da osjetite atmosferu federalke i da vam pozele dobrodoslicu.
Jeste li platili opet masno Luji da vam pusti bodove u TuzliKarambeu je napisao/la:Jesmo. Samo cekamo da nas neko vec jednom pobjedi u LZO pa da budemo uvjerljiviji.bambus je napisao/la:Fukare su se davno pomirile sa ispadanjem,zbog tog vam i jest nebitna tekma.Zato su i osnovali Diviziju.Uhodana ekipa cvajte.Karambeu je napisao/la:

Pazite da vam ga opet ne zakajla

Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Draga djeco sto vam trebaju ovakve uvrede?
Mi stariji navijaci Zelje znamo vrlo dobro ko su Ivica i Amar.
Istina je da je Ivica prodavao utakmice i osramotio nas voljeni klub za vijek vijekova.
Njegov sin Amar je ostetio nas klub za nekoliko miliona eura. Pokrao nas je pa ”otisao na odmor” sa kojeg se jos nije vratio. Ni dan danas gospodin Misimovic nema mira i ne moze raditi na unapredjenju naseg Zelje zbog te pohlepne familije. Amar Osim na nagovor svoga oca prevaranta nas tuzi i trazi preko milion maraka za navodni dug a pokrao nam je sve i uvalio nas u najveci dug u nasoj istoriji.
Komunicirajte normalno bez uvreda i svadja.
Mi smo Zeljini a bice i Zeljo nas akobogda.
Sportski pozdrav.
Lijepo za vidjeti, sve fukare uletile da proslave gol sa igračima, nijedan nije ostao na tribini. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Maske su pale.bihuzur je napisao/la:Draga djeco sto vam trebaju ovakve uvrede?
Mi stariji navijaci Zelje znamo vrlo dobro ko su Ivica i Amar.
Istina je da je Ivica prodavao utakmice i osramotio nas voljeni klub za vijek vijekova.
Njegov sin Amar je ostetio nas klub za nekoliko miliona eura. Pokrao nas je pa ”otisao na odmor” sa kojeg se jos nije vratio. Ni dan danas gospodin Misimovic nema mira i ne moze raditi na unapredjenju naseg Zelje zbog te pohlepne familije. Amar Osim na nagovor svoga oca prevaranta nas tuzi i trazi preko milion maraka za navodni dug a pokrao nam je sve i uvalio nas u najveci dug u nasoj istoriji.
Komunicirajte normalno bez uvreda i svadja.
Mi smo Zeljini a bice i Zeljo nas akobogda.
Sportski pozdrav.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
ZenickiLC je napisao/la:Cuj javi se zapad , a zapad im livada

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E moj zeničaninu, strane svijeta se uče haman od treće godine. Jeste načitani u pm.ZenickiLC je napisao/la:Cuj javi se zapad , a zapad im livada

Za ovog drugog sarajliju što se kesla me i ne čudi što se smije, ne zna se koji se više provalio

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Zar niste sva sedmorica na tekmiwobly92 je napisao/la:E moj zeničaninu, strane svijeta se uče haman od treće godine. Jeste načitani u pm.ZenickiLC je napisao/la:Cuj javi se zapad , a zapad im livada![]()
Za ovog drugog sarajliju što se kesla me i ne čudi što se smije, ne zna se koji se više provalio

Uzavreli grad gori ugasiti se nece !