Rigoletto je napisao/la:zvanicna informacija: Sud je utvrdio lažiranje utakmica Hajduk – Željezničar i Željezničar – Trešnjevka i doneo jednoglasnu odluku da se Hajduk, Željezničar i Trešnjevka iz Prve lige presele u niži rang takmičenja. Fudbaleri Željezničara Ivica Osim i Drago-Mišo Smajlović kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja.grbavicka je napisao/la:nezvanicna informacija: zrinjski izbacen iz premijer lige bih!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A jeste šaldžije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nemate vi šta završavati. Sve je to novac od općine i Vase Misketa.svrakino1921 je napisao/la:Samo da zavrsimo stadionSabinho je napisao/la:Izbacite NK Zeljeznicar, rak ranu naseg fudbala!!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
samo se vi zayebavate... a kad bude kako ja napisem... onda cete plakati ko mala djeca 
45515
mi se ne zajebajemo, ono sto sam napisao to je i bilogrbavicka je napisao/la:samo se vi zayebavate... a kad bude kako ja napisem... onda cete plakati ko mala djeca
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Rigoletto je napisao/la:mi se ne zajebajemo, ono sto sam napisao to je i bilogrbavicka je napisao/la:samo se vi zayebavate... a kad bude kako ja napisem... onda cete plakati ko mala djeca
45515
I ponavlja se izgleda.Rigoletto je napisao/la:mi se ne zajebajemo, ono sto sam napisao to je i bilogrbavicka je napisao/la:samo se vi zayebavate... a kad bude kako ja napisem... onda cete plakati ko mala djeca
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
To vas i najvise boli i izludujeHigh je napisao/la:Nemate vi šta završavati. Sve je to novac od općine i Vase Misketa.svrakino1921 je napisao/la:Samo da zavrsimo stadionSabinho je napisao/la:Izbacite NK Zeljeznicar, rak ranu naseg fudbala!!!
U Zelji je covjek koji ce kako sad stvari stoje izgradit Europsku Grbavicu
Iskreno ispocetka nisam ni sam licno vjerovao
GOLEM JE GOSPODIN
Jes vala to si upravu,kabast je nekakav.
FK SARAJEVO.
Živi li čitavo Švrakino za evropsku Grbavicu?svrakino1921 je napisao/la: To vas i najvise boli i izluduje
GOLEM JE GOSPODIN
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Coek je iz Varesa bolan.High je napisao/la:Živi li čitavo Švrakino za evropsku Grbavicu?svrakino1921 je napisao/la: To vas i najvise boli i izluduje
GOLEM JE GOSPODIN
FK SARAJEVO.
- svrakino1921
- Kontakt:
NeHigh je napisao/la:Živi li čitavo Švrakino za evropsku Grbavicu?svrakino1921 je napisao/la: To vas i najvise boli i izluduje
GOLEM JE GOSPODIN
U Svrakinom je stanovnistvo radnicko
Tesko se zivi
CITAVO
https://sportsport.ba/fudbal/zasluzio-s ... dim/274221
Igrac koji svojim kolegama na terenu psuje majku balijsku a igra u ligi BiH ne zasluzje vise od sireg spiska. Hajde ti preko drine pa tamo na spisak ili mozes na ovaj spisak voljene ti reprezentacije RS, za BiH neces igrati negdje drugo trazi odskocnu dasku.
Igrac koji svojim kolegama na terenu psuje majku balijsku a igra u ligi BiH ne zasluzje vise od sireg spiska. Hajde ti preko drine pa tamo na spisak ili mozes na ovaj spisak voljene ti reprezentacije RS, za BiH neces igrati negdje drugo trazi odskocnu dasku.
- Zeljeznicar -
ma doce i on uskoro u sarajevo opet... dobice ono sto zasluzuje... nece se bas usreciti kad vidi glavni grad...Zenzo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zasluzio-s ... dim/274221
45515
- hskzmostar
- Kontakt:
OdlicanHigh je napisao/la:hskzmostar je napisao/la:Stalo Zakarica stao i Zeljeznicar.
Nakon 10 utakmica sto kup sto premijer liga Goran ima 3 gola i dvije asistencije,od toga je propustio Radnik kuci zanimljivo da je najbolju statistiku napravio protiv Zrinjskog gol i asistencija kod autogola kao i dva pogotka Krupi.
Zadnje tri utakmice Zakaric nema gola ni asistenciju(Siroki,Sloboda i Sarajevo)
Zadnji gol Zrinjskom iz penala nakon odbrane Pirica.
Ako vec se ne pise o premijer ligi i igri prebacite se na
Valja li vam Handžić?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- hskzmostar
- Kontakt:
Terapija pod hitnoZenzo je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zasluzio-s ... dim/274221
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba pozvati Vranjesa u repku, 'ta ce Bilbija.
Nek Stojan istetovira Federaciju pa kad zaigra sa Ognjenom dobit cemo kompletnu lijepu nasu BiH.
Nek Stojan istetovira Federaciju pa kad zaigra sa Ognjenom dobit cemo kompletnu lijepu nasu BiH.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- hskzmostar
- Kontakt:
belosevic28 je napisao/la:Treba pozvati Vranjesa u repku, 'ta ce Bilbija.
- prisonbreak
- Kontakt:
Na temi Slobode misli ostat ce bez karti, a ono pola stadiona prazno 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
oko 14 tisuca na Tusnjuprisonbreak je napisao/la:Na temi Slobode misli ostat ce bez karti, a ono pola stadiona prazno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.