Marsal je napisao/la:
smo da pozfdravim velkiog gospodina sa ovom pdfa. **** sve ostalo
Moderator/ica: insider
Marsal je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Vijadukt je napisao/la:![]()
Stigla i njih ruka američke demokratijeDerdiyok je napisao/la:https://www.facebook.com/pal.vines/vide ... 3-ll6UMTtg
Pozdrav prijatelju, ovu sam jučer u busu čuo, počeo pjevušit lagano za radijom, poče šofer ma poče po autobusa, šou... a svi ušli nadrkani jer nam poslalo mini-minibus a nas 30-40SMR187 je napisao/la:Marsal je napisao/la:
smo da pozfdravim velkiog gospodina sa ovom pdfa. **** sve ostalo
Sunce ti lijepo, ne sjecam se da sam ulazio uopste na forum a tek 12h biloMarsal je napisao/la:Pozdrav prijatelju, ovu sam jučer u busu čuo, počeo pjevušit lagano za radijom, poče šofer ma poče po autobusa, šou... a svi ušli nadrkani jer nam poslalo mini-minibus a nas 30-40SMR187 je napisao/la:Marsal je napisao/la:
smo da pozfdravim velkiog gospodina sa ovom pdfa. **** sve ostalo![]()
I ja sad slabo to pratim, nema se vremena. Ali ono što sam vidio od sutra pa do 28.4 sunčano, toplo i suho, temp bi išle i do +30.alan_kardec je napisao/la:gdje je onaj @neoficijalni? Kontam da krenem bicom na posao pa me zanima kakvo će vrijeme biti do kraja mjeseca
Unofficialpage je napisao/la:I ja sad slabo to pratim, nema se vremena. Ali ono što sam vidio od sutra pa do 28.4 sunčano, toplo i suho, temp bi išle i do +30.
To se ne kupuje, to se dobije.High je napisao/la:Gdje kupiti kalaš?
Kad sam ikad rekao rekao da je ova najbolja a ti ne slusas.Aerials je napisao/la:
Svaki dan mi je druga pjesma najdraža.
Jučer sam bila u moodu za I was never there, ona sirena me ubija, a danas sam sva nekako za Try me. Sve su mi nekako podjednako dobre, stvarno teško da mogu izdvojiti jednu. Svako novo slušanje nove emocije u meni budi, nisam znala ni da ih imam.harden je napisao/la:Kad sam ikad rekao rekao da je ova najbolja a ti ne slusas.![]()
Jos si na pocetku rekla da album i nije nesto ako se ne varam, sad svako malo pjesmu objavis.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Marsal, Slatinash_7 i 6 gostiju.