A Brcko Distriktbelosevic28 je napisao/la:Treba pozvati Vranjesa u repku, 'ta ce Bilbija.
Nek Stojan istetovira Federaciju pa kad zaigra sa Ognjenom dobit cemo kompletnu lijepu nasu BiH.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
- prisonbreak
- Kontakt:
Najbolje izdanje fukara
Vise nas bilo u Tuzli negi njih u polufinalu
Vise nas bilo u Tuzli negi njih u polufinalu
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- samoposteno
- Kontakt:
Evo sad kaze 4-5 hiljada polufinaleprisonbreak je napisao/la:Na temi Slobode misli ostat ce bez karti, a ono pola stadiona prazno
ma koji bilbija, todor, menalo.. treba zvat graovca, zaku, zebu, kajkuta, ubiparipu dat pasos.. zeljo je sila, zeljo melje, najsigurniji par na kladionici pobjeda zelje s kim god igra.. adzema za selektora, osima za direktora.. papca za vodju bh fanatikosa.. grbavica bosanski vembli.hskzmostar je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Treba pozvati Vranjesa u repku, 'ta ce Bilbija.
Nek Stojan istetovira Federaciju pa kad zaigra sa Ognjenom dobit cemo kompletnu lijepu nasu BiH.
HŠKZ!
- sarajevo46
- Kontakt:
I neko kaže 'Moja TV' je dobra stvar. Evo kako se radi prijenos, možete gledati na SK trenutno, mada i ovo može bolje. Neka emisija prije (nisam upratio da li je bila), nakon tekme i odlično nema dalje.
sramotan nastup slobode... izgubiti protiv ovakovog zeljeznicara... yebem vam sve u upravi, petrovicu, igracima svima u klubu... slavku treba otjerati iz kluba, koja ubleha... mrs u srbiju!!!
45515
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Kakva slika na SK. 
Totalno drugačiji doživljaj našeg fudbala.
A BH Telecom i Moja TV su smeće i želim im da budu što prije privatizirani od strane Zapadnjaka ili Arapa. Haram im svaka marka!
Totalno drugačiji doživljaj našeg fudbala.
A BH Telecom i Moja TV su smeće i želim im da budu što prije privatizirani od strane Zapadnjaka ili Arapa. Haram im svaka marka!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Pa da vidimo koje se to utakmice istrazuju.
Btw cisti "radi reda" da se spomene doticni "osumnjiceni" sudija Cuic Tomislav je za vikend glavni sudija na utakmici u Krupi
IZ DVOJKE U KECA: Željezničar namjestio dvije, Zrinjski jednu utakmicu, sve sudio isti sudija!?
Objavljeno: 20.04.2018
Tužilaštvo BiH ispituje regularnost tri meča BHT Premijer lige BiH odigrana prošle godine zbog sumnje da su namještena. Glavni akteri utakmica su Željezničar, Zrinjski, Borac, Radnik i Široki Brijeg, na svim utakmicama sudio je isti sudija - Tomislav Čuić iz Tomislavgrada
Četiri kluba - tri utakmice - jedna titula. Isti sudija, isti scenarij. Gosti povedu, a domaći se "probude" u nastavku i preokrenu rezultat. Baš onaj scenarij za kojeg kladionice nude najveće kvote. Iz dva u jedan.
“Ne mogu reći o kojim utakmicama je riječ. U proteklom periodu smo obavili čitav niz saslušanja aktera, službenih lica i svih onih koji su imali veze s tim utakmicama.”, izjavio je Damir Raguž, jedan od tri tužioca NS BiH
Od izvora bliskih Tužilaštvu BiH, Žurnal saznaje o kojim utakmicama je riječ. Državno Tužilaštvo ispitivaće regularnost tri meča BHT Premijer lige BiH odigrana prošle godine, zbog sumnje da su namještena. Glavni akteri utakmica su Željezničar, Zrinjski, Borac, Radnik i Široki Brijeg
Ono što još više stavlja sumnju na novu aferu u NS BiH, jeste i to da je sve tri utakmice sumnjivih ishoda sudio isti sudac - Tomislav Čuić iz Tomislavgrada.
Odbor za suce i suđenje NS BiH istog Tomislava Čuića suspendovao je 2016. godine na 6 utakmica, zbog propusta na utakmici Široki Brijeg - Zrinjski
Indikativno je da su u sve tri utakmice za koje postoji sumnja da su namještene, gosti vodili na poluvremenu, a domaćini slavili pobjedu na kraju meča. Popularnim kladioničarskim slengom, prelaz iz keca u dvicu predstavljao je opravdanu sumnju da se radilo o „mutnim“ radnjama na bosanskohercegovačkim terenima.
Btw cisti "radi reda" da se spomene doticni "osumnjiceni" sudija Cuic Tomislav je za vikend glavni sudija na utakmici u Krupi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo dokaze se da su namjestili utakmice sto je realno ako je Uefa dobila dopise sa enormne uplate na preokrete ovih utakmica i mislite da ce savez sankcionisat Zelju i Zrinjskog ? Nema nista od ovog
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neko citao clanak o Cimirotu i transferu u PAOK? Izgleda da je Sarajevo dobilo mizeran novac na kraju tj da se to rastalilo. 
tuzlak1987 je napisao/la:Neko citao clanak o Cimirotu i transferu u PAOK? Izgleda da je Sarajevo dobilo mizeran novac na kraju tj da se to rastalilo.
Edit: Moja greska nisam do kraja procitao text
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 apr 2018, 15:00, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Te utakmice navodno pod istragom kako šklj portal saznaje a deset drugih mnogo interesantnijih nisu, na kraju ce biti tresla se gora rodio se miš, a Želji dupla krunaavenija je napisao/la:Evo dokaze se da su namjestili utakmice sto je realno ako je Uefa dobila dopise sa enormne uplate na preokrete ovih utakmica i mislite da ce savez sankcionisat Zelju i Zrinjskog ? Nema nista od ovog
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
- GoskGabela
- Kontakt:
Lažne informacije nije uopće riječ o tim utakmicama.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
vivaILchelik
- Kontakt:
Bez obzira da li su te utakmice u istrazi, mislim da bi h trebalo istraziti. Previse slucajnostiGoskGabela je napisao/la:Lažne informacije nije uopće riječ o tim utakmicama.
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
To su samo mali jadni ljudi koji preko medija zbog svojeg neuspjeha i nemoci zele da napakose drugima u ovom slucaju Zeljeznicaru.
Ali polako ko drugom jamu kopa sam u nju pada.
Ali polako ko drugom jamu kopa sam u nju pada.
- Zeljeznicar -
Ocekivano.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tuzlak1987
- Kontakt:
"NK Čelik Zenica dužan je imenovanom igraču isplatiti iznos iz prethodnog člana najkasnije do 27.04.2018. godine, pod prijetnjom suspenzije od odigravanja zvaničnih prvenstvenih ili kup utakmica u proljetnom dijelu takmičarske 2017/2018. godine", navodi se, između ostalog, u odluci Disciplinske komisije N/FSBiH.
Adilović nije jedini koji potražuje novac od Čelika, obzirom da su to radili i brojni drugi bivši igrači ovog kluba.
http://spfbih.ba/?page_id=262
Sta sad kockasta glava suti?
Adilović nije jedini koji potražuje novac od Čelika, obzirom da su to radili i brojni drugi bivši igrači ovog kluba.
- Evolution87
- Kontakt:
Vasu miskina crnog u kantonalnu jer je povratnik u vrsenje krivicnih dijela, a ove ostale u rang ispod.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Hajde da se neko drugi pokušava šprdati sa tim pa i ok. ali da to cini ili barem pokusava navijac kluba iz tuzle to mi je smijesno ili krajnije komično, krenite od sebe, za razliku od vas oni su krenuli dobrim putem, i po svemu sudeći nabit će vas u prvu ligu federacijetuzlak1987 je napisao/la:"NK Čelik Zenica dužan je imenovanom igraču isplatiti iznos iz prethodnog člana najkasnije do 27.04.2018. godine, pod prijetnjom suspenzije od odigravanja zvaničnih prvenstvenih ili kup utakmica u proljetnom dijelu takmičarske 2017/2018. godine", navodi se, između ostalog, u odluci Disciplinske komisije N/FSBiH.
http://spfbih.ba/?page_id=262
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.