postavlaj daljeDevil je napisao/la:Mateus 25
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
Najmladji i najstari kapiten na SP?Lagano.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Nail for Real
- Kontakt:
nije fer momci, al haj 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Cek nisam video da si ti pre mene ajde stavi ja samo nastavio na quote,taman da neko sazna sta je odgovor.Nail for Real je napisao/la:nije fer momci, al haj
- Nail for Real
- Kontakt:
ma ne bre, samo se zezam stavi ti, ionako mi nista ne pada ne pametDevil je napisao/la:Cek nisam video da si ti pre mene ajde stavi ja samo nastavio na quote,taman da neko sazna sta je odgovor.Nail for Real je napisao/la:nije fer momci, al haj
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Najmladji i najstari kapiten na SP?Lagano.
Da nije možda najstariji kapiten engleski golman Piter Shilton, a najmlađi Maradona ili Pele?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ciko dadne jedno lagano.
Ko je najmladzi igrac fudbalske repke Gvatemale, koji je nastupio u jednoj zvanicnoj tekmi.
Ko je najmladzi igrac fudbalske repke Gvatemale, koji je nastupio u jednoj zvanicnoj tekmi.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 sep 2010, 17:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ev' da ne ostane neodgovoreno: Liverpool, Everton, Ipswich, Tottenham i Nottingham....Hare_BvB je napisao/la:Koliko je ekipa osvojilo titulu prvaka Engleske odmah nakon ulaska (ili povratka) u prvu ligu, i koji su to klubovi???
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Ja mislim da je najstariji Zoff, a najmlađi Maradona...Devil je napisao/la:Najmladji i najstari kapiten na SP?Lagano.
BTW, neko napisa Pele - ja mislim da on nikad nije bio kapiten repke, što je jako čudno.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
@Alan je pogodio Petera Shiltona kao najstarijeg,ali do sada niko nije dao tacan odgovor na najmladjeg.
Rec je o golmanu koji je karijeru zavrsio pre 3-4 sezone braneci za New York Red Bull.
Rec je o golmanu koji je karijeru zavrsio pre 3-4 sezone braneci za New York Red Bull.
- armageddon666
- Kontakt:
Najstariji igrac koji je nastupio na svjetskom prvenstvu i postigao gol ???
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-
Ti bi malo preko reda?
Al' hajde Roger Mila je u pitanju.
Al' hajde Roger Mila je u pitanju.
- alan_kardec
- Kontakt:
Devil je napisao/la:@Alan je pogodio Petera Shiltona kao najstarijeg,ali do sada niko nije dao tacan odgovor na najmladjeg.
Tony Meola?
Malo ga se sjećam sa sp 1994. u USA.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kol'ko vi to godina imate ? 
Tako je Tony Meola,imao pokusaj velike karijere ali nije uspeo u toj nameri.alan_kardec je napisao/la:Devil je napisao/la:@Alan je pogodio Petera Shiltona kao najstarijeg,ali do sada niko nije dao tacan odgovor na najmladjeg.
Tony Meola?
Malo ga se sjećam sa sp 1994. u USA.
- alan_kardec
- Kontakt:
Što to?Bosco je napisao/la:Kol'ko vi to godina imate ?
Ja još malo pa 25.
nek postavlja neko drugi, meni trenutno nikakvo teško pitanje ne pada na pamet.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
MMa 'nako pitam, vidim kažeš sjećaš ga se malkice sa SP 94-te pa zato pitam.
Evo onda od mene ako nece @alen
Koja repka na Sp je imala najvise strelaca,koje godine i koliko je to strelaca bilo.
Koja repka na Sp je imala najvise strelaca,koje godine i koliko je to strelaca bilo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Bosco je napisao/la:MMa 'nako pitam, vidim kažeš sjećaš ga se malkice sa SP 94-te pa zato pitam.
Moje prvo veliko fudbalsko takmičenje koje sam isparatio od početka do kraja. Nekad sam znao napamet nabrojati prvih 11 grčke repke sa tog sp.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- sarajlija89
- Kontakt:
Bez guglanja da probam...Devil je napisao/la:Evo onda od mene ako nece @alen
Madjarska 54 u Svicarskoj??
recimo 6 -7 strijelaca...
jbg "Laka konjica" je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★