Znaš li brojati do 7? Makar to? Kad ti već strane svijeta ne iduZenickiLC je napisao/la:Zar niste sva sedmorica na tekmiwobly92 je napisao/la:E moj zeničaninu, strane svijeta se uče haman od treće godine. Jeste načitani u pm.ZenickiLC je napisao/la:Cuj javi se zapad , a zapad im livada![]()
Za ovog drugog sarajliju što se kesla me i ne čudi što se smije, ne zna se koji se više provalio
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Koliko ja znam fukare su sa istoka.Al **** karakter ako nije labilan,pa su presli na novu tribinuwobly92 je napisao/la:E moj zeničaninu, strane svijeta se uče haman od treće godine. Jeste načitani u pm.ZenickiLC je napisao/la:Cuj javi se zapad , a zapad im livada![]()
Za ovog drugog sarajliju što se kesla me i ne čudi što se smije, ne zna se koji se više provalio
Uzavreli grad gori ugasiti se nece !
- samoposteno
- Kontakt:
Evo SK zamaglio prenos kazu 18+ snimak u kasnim satima 
- ElCartel11
- Kontakt:
Starija fora od vatre jbtsamoposteno je napisao/la:Evo SK zamaglio prenos kazu 18+ snimak u kasnim satima
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kume, ona rusevina od stadio a je smijehotres sam od sebewobly92 je napisao/la:E moj zeničaninu, strane svijeta se uče haman od treće godine. Jeste načitani u pm.ZenickiLC je napisao/la:Cuj javi se zapad , a zapad im livada![]()
Nego, izbismo im zube.
Auch.
Cuj zubi u Tuzli
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- samoposteno
- Kontakt:
Jbg star ja stare foreElCartel11 je napisao/la:Starija fora od vatre jbtsamoposteno je napisao/la:Evo SK zamaglio prenos kazu 18+ snimak u kasnim satima
Je li potrebno vaditi postove? 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- samoposteno
- Kontakt:
Sta je ovo ba svi napustaju stadion cak i djeca sto lopte dobavljaju 
Kad su krenuli pjevati "Sloboda šampion" tu im je bio i kraj, pa to ne smiješ ni kroz zayebanciju reći 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ti si dijete mnogo, mnogo, retardiran. Boli me glava samim time što ulazim u raspravu s nekim ko ne zna gdje je koja strana svijeta, al za stadion se moram jednostavno nadovezati, debilu, jel se ti sjećaš da je vaš gorio bukvalno prije nekoliko godina, i ti se nekome smiješ?Osim13 je napisao/la: Kume, ona rusevina od stadio a je smijehotres sam od sebe![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
gasi reflektore!samoposteno je napisao/la:Sta je ovo ba svi napustaju stadion cak i djeca sto lopte dobavljaju
- samoposteno
- Kontakt:
To se derali oni iz sahovskog kluba oni su dobriRaonffa je napisao/la:Kad su krenuli pjevati "Sloboda šampion" tu im je bio i kraj, pa to ne smiješ ni kroz zayebanciju reći
Sta me bolan boli qratz za strane svijeta Tusnja, najnebitnija stvar u mom zivotu.wobly92 je napisao/la:Ti si dijete mnogo, mnogo, retardiran. Boli me glava samim time što ulazim u raspravu s nekim ko ne zna gdje je koja strana svijeta, al za stadion se moram jednostavno nadovezati, debilu, jel se ti sjećaš da je vaš gorio bukvalno prije nekoliko godina, i ti se nekome smiješ?Osim13 je napisao/la: Kume, ona rusevina od stadio a je smijehotres sam od sebe![]()
I kretenu jedan krezavi nemoj da ja vadim sta ste vi pisali ovdje, idiote maloumni.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A bili su tako blizu 
- samoposteno
- Kontakt:
Samo ih 4 gola djelila od finalaCOYS je napisao/la:A bili su tako blizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.