interesantno da su igrali neko vrijeme skupa u vilarealu, daleko više nego što su igrali skupa u milanu
ali da se mogao izabrati gori momenat da ostaneš bez roma i leo, bome nije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
rope11 je napisao/la:dosta medija prenosi da su jack i suso na izlaznim vratima, postavljene cijene 28 i 40 miliona pa ko hoće, može ih kupiti.![]()
u suštini nisam baš za susovu prodaju ali ako bude želio ići onda ima otvorena vrata (ima klauzulu tako da je klub nemoćan ako je neko aktivira i ako ovaj bude želio ići), vala za 70 miliona se može naći pristojno desno krilo i solidna back up zamjena za jacka jer je ovaj svakako van svake forme, ovakav ni za klupe ne bi bio koristan.
raiolini puleni će svakako postati bivši, ostaje još abate koji će vjerovatno put amerike i gigi kojeg se treba rješiti čim krenu prve naznake cirkusa sa raiolom, zamisli kakav dobar merkato bi imali kad bi uz ovih gore 70 miliona dodali još tih 60-70 za njega... žao bi mi bilo da se odreknemo takvog golmana, ali mi je više pun qurac svih ovih igrica oko njega koje on ni ne pokušava stopirati.
i od buduće više ne poslovati s njim, pa da ne znam ti kakve igrače zastupa, mrš govedo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.