Evo ti banana tuzlaksviunapad1010 je napisao/la:Najpmetnije bi im bilo da ne dolaze nikako. Nemaju šansu nikakvu sutra.
Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2017/2018.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Sampras zadovoljan....koja bruka,jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- MocMahale444
Tako nekakoHPCompaq je napisao/la:golemi zeljo se prepao grotla tusnja..golemi se ne prepadaju.
Pozdrav za legendu HighaHigh je napisao/la:Svi na Tušanj - podržimo domaćina protiv kriminofilskog i općinskog kluba, FKŽ - Vaso Misketov!
Jokmma_hz je napisao/la:Znaci aBd ispadate??
AJMOOOOO SLOBODAAAA!!
sviunapad1010 je napisao/la:Najpmetnije bi im bilo da ne dolaze nikako. Nemaju šansu nikakvu sutra.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
osvoji sloboda jos jedan trofej...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Lako zezati sad poslije tekme, meni su i dalje moralni pobjednici. Highlight utakmice kad Fukare i igrači slave gol, svih 20 zajedno. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
pa nije odavno - red je bioirfo je napisao/la:osvoji sloboda jos jedan trofej...
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
a najzesci je onaj s fantomkom (nekako mi ga zao) od silnog adrenalina ispala mu tortaS-Y-L-A-R je napisao/la:Lako zezati sad poslije tekme, meni su i dalje moralni pobjednici. Highlight utakmice kad Fukare i igrači slave gol, svih 20 zajedno.
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
svih zenicana
SAMO CELIK
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Da imas vise prstiju znao bi dalje da brojis ovako ti je to plafon.S-Y-L-A-R je napisao/la:Lako zezati sad poslije tekme, meni su i dalje moralni pobjednici. Highlight utakmice kad Fukare i igrači slave gol, svih 20 zajedno.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Dobro, ne brojim onu trojicu s klupe i dobavljače lopti, ne bi bilo fer.sviunapad1010 je napisao/la:Da imas vise prstiju znao bi dalje da brojis ovako ti je to plafon.S-Y-L-A-R je napisao/la:Lako zezati sad poslije tekme, meni su i dalje moralni pobjednici. Highlight utakmice kad Fukare i igrači slave gol, svih 20 zajedno.
41.21.1.
naravno,navijao sam za slobodu kao vjerujem i 99,99% ovakvih kao ja,nezainteresovanih direktno....
ali nakon ovako ubjedljive partije,zaista ne bih imao nista protiv da zeljeznicar ove godine osvoji sve...koliko god ih nisam ocima mogao gledat sa onim korumpiranim g ovnetom amarom osimom,cini mi se da sad idu na fer,pa sta im Bog da...grade i klub i tim i infrastrukturu....nemaju nesto dominantnu ekipu,cak naprotiv,ali dobro guraju na oba fronta...ne nerviraju me nimalo,i ako i duplu uzmu,treba im cestitat...sto bi francuzi rekli,Šapo!
ali nakon ovako ubjedljive partije,zaista ne bih imao nista protiv da zeljeznicar ove godine osvoji sve...koliko god ih nisam ocima mogao gledat sa onim korumpiranim g ovnetom amarom osimom,cini mi se da sad idu na fer,pa sta im Bog da...grade i klub i tim i infrastrukturu....nemaju nesto dominantnu ekipu,cak naprotiv,ali dobro guraju na oba fronta...ne nerviraju me nimalo,i ako i duplu uzmu,treba im cestitat...sto bi francuzi rekli,Šapo!
- samoposteno
- Kontakt:
Sloboda je super otvorila utakmicu i do 27 minute bila dosta bolja od Zelje koji je bio bez ikakvih ideja i onda Zeljo daje gol i sve se okrenu......Bez zajebancije mislio sam da ce Sloboda pregazit Zelju po prikazanom u prvih 20 minuta ali izgleda da je presudilo iskustvo
Presudila im dva igraca - Zakarić i Zajmović.samoposteno je napisao/la:Sloboda je super otvorila utakmicu i do 27 minute bila dosta bolja od Zelje koji je bio bez ikakvih ideja i onda Zeljo daje gol i sve se okrenu......Bez zajebancije mislio sam da ce Sloboda pregazit Zelju po prikazanom u prvih 20 minuta ali izgleda da je presudilo iskustvo
Željo u katastrofalnoj formi ovu polusezonu (ni nalik na onu ekipu od jesenas) i kao takav uvali 4 komada Slobodi.
Mislio sam da nema vecih levata u odbrani od Bogičevića i Mehremića, al ocito ima u Slobodi.
- samoposteno
- Kontakt:
let3 je napisao/la:Presudila im dva igraca - Zakarić i Zajmović.samoposteno je napisao/la:Sloboda je super otvorila utakmicu i do 27 minute bila dosta bolja od Zelje koji je bio bez ikakvih ideja i onda Zeljo daje gol i sve se okrenu......Bez zajebancije mislio sam da ce Sloboda pregazit Zelju po prikazanom u prvih 20 minuta ali izgleda da je presudilo iskustvo
Željo u katastrofalnoj formi ovu polusezonu (ni nalik na onu ekipu od jesenas) i kao takav uvali 4 komada Slobodi.
Mislio sam da nema vecih levata u odbrani od Bogičevića i Mehremića, al ocito ima u Slobodi.
Zakuca nas Zeljkana u 3m odbojkaškim zargonom receno. Cestitke njenim navijacima 
tuzlanska Sloboda
- tuzlak1987
- Kontakt:
To je fudbal. Na kraju se cesto kaze "moglo je biti ovako". Ali ljudi pobjedili 1:4, iskoristili sanse koju su im se pruzile i gotovo. Bilo je utakmica da ekipa napada i 20 puta opuca u okvir gola pa ne moze zabiti, ovdje Zeljeznicar uklopio individualni kvalitet, prisebnost u zavrsnici i los odabir taktike Slobode koja je na proljece dobila karakter ekipe koja treba traziti tvrdu utakmicu i golove iz nicega. Na kraju zasluzeno prosli i to je to.samoposteno je napisao/la:Sloboda je super otvorila utakmicu i do 27 minute bila dosta bolja od Zelje koji je bio bez ikakvih ideja i onda Zeljo daje gol i sve se okrenu......Bez zajebancije mislio sam da ce Sloboda pregazit Zelju po prikazanom u prvih 20 minuta ali izgleda da je presudilo iskustvo
Malo su se preforsirali i izgorili u onom presingu prvih pola sata ali su odigrali s mudima otvoreno i isli da pokusaju zabit jos jedan. Jbga ovi spremniji i iskusniji iskoristili sve sto im se pruzilo i to je tosamoposteno je napisao/la:Sloboda je super otvorila utakmicu i do 27 minute bila dosta bolja od Zelje koji je bio bez ikakvih ideja i onda Zeljo daje gol i sve se okrenu......Bez zajebancije mislio sam da ce Sloboda pregazit Zelju po prikazanom u prvih 20 minuta ali izgleda da je presudilo iskustvo
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
Navijaci PREDZADNJEG tima lige, tima koji je jednom nogom u drugoj ligi, tima koji je od Rudara iz Prijedora u PRVOJ rundi ispao, i sad oni kao da se sprdaju
STRAIGHT OUTTA Chimburland.
####JUMBO DURUM ZENICA FC#####
STRAIGHT OUTTA Chimburland.
####JUMBO DURUM ZENICA FC#####
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- samoposteno
- Kontakt:
E bas tako previse su se otvorili jbg ali da su zabili u tom periodu drugi gol prosli bi garantMexico je napisao/la:Malo su se preforsirali i izgorili u onom presingu prvih pola sata ali su odigrali s mudima otvoreno i isli da pokusaju zabit jos jedan. Jbga ovi spremniji i iskusniji iskoristili sve sto im se pruzilo i to je tosamoposteno je napisao/la:Sloboda je super otvorila utakmicu i do 27 minute bila dosta bolja od Zelje koji je bio bez ikakvih ideja i onda Zeljo daje gol i sve se okrenu......Bez zajebancije mislio sam da ce Sloboda pregazit Zelju po prikazanom u prvih 20 minuta ali izgleda da je presudilo iskustvo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma liga takticki miljama iza Evrope. Treneri ne poznaju svoje ekipe ocito i njihove limite. Nasi zabili 1, svaki trener tada prebacuje teret na sebe, postavlja dupli zid ako ima ovakve igrace kakve ima. Pokusa sa nekim kontrama do kraja, razmisli o izmjenama. Prije utakmice razradi svaki scenarij.
A nama (Slobodi) ljudi bukvalno 4 puta ulaze sa loptom u gol. Mislim kod par golova se moglo jasno uociti jos u zacetku akcije da padaju, u sredini rupa gdje nema nikog, u 16 rupa gdje nema nikog, pola ekipe gore ostalo. Preslikano kao poraz Musemica protiv Sirokog 3:0, da budes zatrpan golovima i to golovima bez pola muke jer se nakon svakog sve vise otvaras i srljas. Znaci utakmica izgubljena vec kod 1:1.
A nama (Slobodi) ljudi bukvalno 4 puta ulaze sa loptom u gol. Mislim kod par golova se moglo jasno uociti jos u zacetku akcije da padaju, u sredini rupa gdje nema nikog, u 16 rupa gdje nema nikog, pola ekipe gore ostalo. Preslikano kao poraz Musemica protiv Sirokog 3:0, da budes zatrpan golovima i to golovima bez pola muke jer se nakon svakog sve vise otvaras i srljas. Znaci utakmica izgubljena vec kod 1:1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.