Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I ja bi slusao depresivne vikendove albume nakon one blamaze protiv Zeljeznicara. 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ma odrvenila sam kad je pao treći gol, sve mi je bilo jasno.Sarmelino je napisao/la:I ja bi slusao depresivne vikendove albume nakon one blamaze protiv Zeljeznicara.
Meni tačno treba neko da me sjebe pošteno pa da kako treba uživam u ovoj umjetnosti. Ovako samo zamišljam sve to, ne mogu se uživit' kako treba.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Aerials je napisao/la:Ma odrvenila sam kad je pao treći gol, sve mi je bilo jasno.Sarmelino je napisao/la:I ja bi slusao depresivne vikendove albume nakon one blamaze protiv Zeljeznicara.![]()
Meni tačno treba neko da me sjebe pošteno pa da kako treba uživam u ovoj umjetnosti. Ovako samo zamišljam sve to, ne mogu se uživit' kako treba.
Nista lakse nego se sjebati.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja lažov? Srami se zbog ovih optužbi.Aerials je napisao/la: Varaš se, lažove.
Rekla si da nije za ovog fazona kao Call out my name, samo čekam da priznaš da si pogriješila.
Ja sam rođen syeban pa mi je sve ovo top.Aerials je napisao/la: Meni tačno treba neko da me sjebe pošteno pa da kako treba uživam u ovoj umjetnosti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Not really.Sarmelino je napisao/la: Nista lakse nego se sjebati.
Jesi, svašta pričaš ljudima.harden je napisao/la: Ja lažov? Srami se zbog ovih optužbi.![]()
Rekla si da nije za ovog fazona kao Call out my name, samo čekam da priznaš da si pogriješila.
-
Ja sam rođen syeban pa mi je sve ovo top.
Priznajem, jesam. Znaš kako kažu za neke pjevače, taman da otpjevaju recept kolača možeš se raznijeti uz to? E, tako je meni što se Abela tiče. Ne znam da mi ičija muzika ovako godi k'o njegova.
E baš nisam, vidjet ćeš. Vrijeme će pokazati da sam govorio istinu, a taman ćeš tad moći potpuno da razumiješ ovaj Abelov album.Aerials je napisao/la: Jesi, svašta pričaš ljudima.![]()
Priznajem, jesam. Znaš kako kažu za neke pjevače, taman da otpjevaju recept kolača možeš se raznijeti uz to? E, tako je meni što se Abela tiče. Ne znam da mi ičija muzika ovako godi k'o njegova.
Drago mi je što priznaš.
Znam, sve znam, samo ja imam 20ak takvih pjevača.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Barbarossa
- Kontakt:
Nisam se toliko vezala.harden je napisao/la: E baš nisam, vidjet ćeš. Vrijeme će pokazati da sam govorio istinu, a taman ćeš tad moći potpuno da razumiješ ovaj Abelov album.
Drago mi je što priznaš.![]()
Znam, sve znam, samo ja imam 20ak takvih pjevača.Mogu se raznijeti i uz Pačji ples kad me ide, sve me pogađa.
Nisam ja ni blizu takva, meni baš treba neko sranje da se desi, i još na to dobra muzika.
Lako je tebi biti opušten kad živiš u NjemačkojBarbarossa je napisao/la:Momci samo opušteno
Ma i sad sam banovan samo me zaboravili banovatianell je napisao/la:Ramsey8 je napisao/la:-
Samo 7 dana dobio ?
Miljenik admina i ostale moderacije
Primjetio sam da nisi dobar sa ferdijem.Ramsey8 je napisao/la:Ma i sad sam banovan samo me zaboravili banovatianell je napisao/la:Ramsey8 je napisao/la:-
Samo 7 dana dobio ?![]()
![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
To ti sama sebe tješiš da nisi? Vidjet ćemo šta on ima reći na ovo.Aerials je napisao/la: Nisam se toliko vezala.(valjda ne pročita ovo)
Nisam ja ni blizu takva, meni baš treba neko sranje da se desi, i još na to dobra muzika.
Da ja mogu makar par dana živjeti tako kao ti... Kad mi je sve dobro u životu i nemam nikakvih problema umislim sebi da imam problem da mogu slušati svakakvu muziku.
Ne tješim, he's just another pit stop.harden je napisao/la: To ti sama sebe tješiš da nisi? Vidjet ćemo šta on ima reći na ovo.![]()
Da ja mogu makar par dana živjeti tako kao ti... Kad mi je sve dobro u životu i nemam nikakvih problema umislim sebi da imam problem da mogu slušati svakakvu muziku.
Ma vjeruj da baš ne želiš ni ovo, prevelik je ovo ekstrem kod mene.
Pali se lik kad mu se kaze sipu rackuanell je napisao/la: Primjetio sam da nisi dobar sa ferdijem.
Čujemo se za 7 dana.Ramsey8 je napisao/la:Pali se lik kad mu se kaze sipu rackuanell je napisao/la: Primjetio sam da nisi dobar sa ferdijem.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Barbarossa
- Kontakt:
da barharden je napisao/la:Lako je tebi biti opušten kad živiš u NjemačkojBarbarossa je napisao/la:Momci samo opušteno
Jesil ti negdje iz Krajine?
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Ma nece voli mene adminanell je napisao/la: Čujemo se za 7 dana.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 14 gostiju.