FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 19 apr 2018, 15:53

Ocel nasi promjenit politiku i odlucit da premiraju ekipu Radnika protiv Zrinjskog? Bolje halalit njima 20.000KM (lupam) nego nasima, nasim su davali 100x pa popusimo qarnu.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 apr 2018, 16:43

E steta sto je prva na Grbavici..
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 apr 2018, 17:02

LjoZee je napisao/la:E steta sto je prva na Grbavici..
sto je steta? Zamisli natamburas Krupu 4:2 tamo. kao u prvoj utakmici proljetnog dijela. i ko bi onda dosao na uzvrat? Bilo bi **** tekmu vec smo osvojili. PS utakmice ce biti u direktnom prenosu na Areni sport
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 apr 2018, 17:06

Krupa je svoje lice pokazala protiv Zrinjskog, nadam se Radnik nece isto napraviti jer ce biti ocigledno - jedina su ekipa koja skupo kozu prodaje bilo kome. Sto se nas tice, sada nam treba zajednistvo u ovoj zavrsnici pocevsi od Krupe gdje idemo po tri boda, kasnije glavne utakmice sa Zrinjskim. Sto se tice kupa dobro je sto je prva kuci vidjet cete da ce ovaj put biti druga prica rjesavamo ih odmah.

Ne znam koliko nasih navijaca ide za krupu ali protiv Zrinjskog moramo da prepunimo Grbavicu kao i u prvoj utakmici kupa !

Da prođe ovaj period Krupa - Zrinjski - Krupa pa cemo onda o utakmicama koje slijede.
- Zeljeznicar -

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2018, 17:11

braco je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Bio bi još bolji da ima ozbiljnog igrača iza sebe.
Tačno tako. Misliš li da treba vratiti Projića u prvih 11?
Trebalo bi ga vratiti, jednostavno mi sa Mehremićem ne smijemo ući u finiš sezone. Nemamo više prava na grešku i na poklonjeni gol protivniku, svaka će nas skupo koštati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 apr 2018, 17:15

TMovac je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:E steta sto je prva na Grbavici..
sto je steta? Zamisli natamburas Krupu 4:2 tamo. kao u prvoj utakmici proljetnog dijela. i ko bi onda dosao na uzvrat? Bilo bi **** tekmu vec smo osvojili. PS utakmice ce biti u direktnom prenosu na Areni sport

Steta brate jer ne mogu svi u Krupu na revans. Bolje da zajedno na Grbavici proslavimo u slucaju da osvojimo ovaj Kup aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 19 apr 2018, 17:16

eno izmedju istoka i sjevera istovarili tonu stiropora, ima ga za deset kuca obloziti, ne znam jeli nase, samo da ne odrade fasadu na sjeveru u maniru kuca u buća sitiju aka istocna bosna šošon stajl, roza fasada sjevera :lol: :rol:

smatram da ova ekipa nije pokazala svoj maksimum iz ovih i onih razloga, i da sto se tice igrackog kadra moramo biti maksimalno strpljivi nazalost loš trener svakako da utice na sve to
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2018, 17:25

ANTIANTIFA je napisao/la:eno izmedju istoka i sjevera istovarili tonu stiropora, ima ga za deset kuca obloziti, ne znam jeli nase, samo da ne odrade fasadu na sjeveru u maniru kuca u buća sitiju aka istocna bosna šošon stajl, roza fasada sjevera :lol: :rol:
Stiropor je i dalje jedan od najefikasnijih materijala za termoizolaciju.
Voli te tvoje Sarajevo.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 19 apr 2018, 17:30

Zenzo je napisao/la:Krupa je svoje lice pokazala protiv Zrinjskog, nadam se Radnik nece isto napraviti jer ce biti ocigledno - jedina su ekipa koja skupo kozu prodaje bilo kome. Sto se nas tice, sada nam treba zajednistvo u ovoj zavrsnici pocevsi od Krupe gdje idemo po tri boda, kasnije glavne utakmice sa Zrinjskim. Sto se tice kupa dobro je sto je prva kuci vidjet cete da ce ovaj put biti druga prica rjesavamo ih odmah.

Ne znam koliko nasih navijaca ide za krupu ali protiv Zrinjskog moramo da prepunimo Grbavicu kao i u prvoj utakmici kupa !

Da prođe ovaj period Krupa - Zrinjski - Krupa pa cemo onda o utakmicama koje slijede.
Sve si dobro reko, samo sto sam siguran da ce sad Krupa igrat 200% protiv nas, jer ce bit premirani da nas dobiju ili da nam otkinu dva boda zasto nebi mi premisali Radnik i uzvratili isto, al Vukota ce brat zabit sebi jedan pa neka premisu koga hoce :kafa:
Zadnja izmjena: Neymar11, dana/u 19 apr 2018, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 19 apr 2018, 17:32

Hajmo biti malo i mi realni. Kako li je igracima, kako je strucnom stabu... Mislim mi smo skratili sebi zivota tonu, pogotovo mi koji idemo na tekme... Ali hajmo se malo u njihovu kozu staviti.. Nije im lahko, super je sada, pobjeda sinoc, optimizam sve super, a kako li im je bilo prije jucerasnje utakmice. Pogotovo poslije sirokog i slobode kuci... Bgm trebaju da imaju, a imat ce uvijek podrsku... A ako nas obraduju, niko za nekoliko mjeseci nece reci kako je bilo ovo ono... Pisat ce osvojili i kraj... U historiju ulaze trofeji... Zato hajmo im dati podrsku... Ko moze na gostovanje, super, ko ne moze iz ovog ili onog razloga Boze moj, ima domaca ako si mladji a to smatram do jedno 35 godine burjum u kop... Ako ne idi na bilo koju tribinu.. PODRSKA JE VEOMA BITNA... Nek nam samo budu primjer momci kojima je svaka tekma gostovanje ukljucujuci i Grbavicu jer nisu iz Sarajeva.. Lahko je meni ki.tom mlatiti a ja od stadiona 10 min...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 apr 2018, 17:33

Gledaj klupe i radosti, dobar fazon sto su kameru stavili da se vidi reakcija igraca s klupe :thumbup: Zeba :clap:

Sto se tice utakmice pa bas smo imali srece da voda ode na nas mlin, Sloboda prvih 30 minuta ko neki razbojnik uzimala nam pare za uzinu.
Nakon toga Zaim i Zaka vracaju ekipu u zivot.
Koja igra Zaima :salut: MashAllah, necemo da ga ureknemo znas nas koga poHvalimo taj moze okaciti kopacke.
Zakaric pokazuje zasto je tako mlad otisao u Dinamo, zna lopte Zaka samo kad je ljut :D cini cuda.
Mehremicu znamo da znas bolje de pokazi zivota ti, somuna ti.
Bogi nemoj pustati da ti igrac kao Husic spusta loptu i okrece se lagno uz solidan sut ne po golu srecom.

Dobra tekma mora se priznati, oni igrali na pocetku ko Man.U nekad davno, mi ih slozili ko Real u nastavku. Posebno mi je drago da smo se vratili nakon primljenog gola, sto je u neku ruku i cudno s obzirom da smo imali priliku da vidimo kako smo pali u Mostaru nakon gola.

Krupa je isto igrala kup i koliko njihovih startnih je pocelo tu tekmu? Moraju biti i oni barem malo umorni.
Adzeme koristi klupu ali nemoj dirati Zaima pod zivu glavu.
#kupijeukrupi :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ANTIANTIFA
Kontakt:

Post Postao/la ANTIANTIFA » 19 apr 2018, 17:43

ma **** stiropor mozda nije nase, ne znam sta bi radili sa tolikom kolicinom a nista nije najavljeno da ce se raditi tipa gradjevinskih radova

sto se tice kup utakmice u krupi najbolje bi bilo da klub bude organizator odlaska navijaca, ne znam koliko je to ultra ovim klincima, ali drugacije je kada klub to cini i kada cini udruzenje, ona montazna tribina u krupi ima kapacitet za svega 300 osoba sta ce po tom pitanju stvarno ne znam, drugo sto klub ima jacu logistiku, mogucnost zakupa vise autobusa a i neka malo poguraju sve, ili ce nam dati jos pola dijela stadiona a to je dodatnih 800 bez ovih 300 ili ce nam ograniciti broj navijaca od to dvoje jedno a vjerujem da je i njima cilj da zarade
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 19 apr 2018, 17:54

ANTIANTIFA je napisao/la:ma **** stiropor mozda nije nase, ne znam sta bi radili sa tolikom kolicinom a nista nije najavljeno da ce se raditi tipa gradjevinskih radova

sto se tice kup utakmice u krupi najbolje bi bilo da klub bude organizator odlaska navijaca, ne znam koliko je to ultra ovim klincima, ali drugacije je kada klub to cini i kada cini udruzenje, ona montazna tribina u krupi ima kapacitet za svega 300 osoba sta ce po tom pitanju stvarno ne znam, drugo sto klub ima jacu logistiku, mogucnost zakupa vise autobusa a i neka malo poguraju sve, ili ce nam dati jos pola dijela stadiona a to je dodatnih 800 bez ovih 300 ili ce nam ograniciti broj navijaca od to dvoje jedno a vjerujem da je i njima cilj da zarade
Klub ti nece organizovat nista osim mozda europe ako je neophodan avion ko ono za Balzan..
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 apr 2018, 18:22

mozda to stiropor je najavljeno uredjenje sjeverne tribine
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 apr 2018, 18:29

Djesi blek panteru, kakve su nam sanse protiv Krupe? Mislis li da pesimizam pomaze ili odmaze?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 apr 2018, 19:55

MocMahale444 je napisao/la:
E baš sam ovo sa merakom pregledao, nakon dugo vremena. Seljoberi na 1-0 počeli navijati 'kup je naš' :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 apr 2018, 19:59

Gledo sam par puta, posebno vracao i usporavao pogled na klupu poslije golova, koja radost.
Sta ces oni se uzivili bili i istrosili vrlo brzo, nas sreca pogledala i probili led. Kraj price!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 apr 2018, 20:03

MocMahale444 je napisao/la:Djesi blek panteru, kakve su nam sanse protiv Krupe? Mislis li da pesimizam pomaze ili odmaze?
optimizam ne pomaze, to smo do sad naucili :lol:
sad cemo vidjeti za pesimizam :hmmmmm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 apr 2018, 20:07

irfo je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Djesi blek panteru, kakve su nam sanse protiv Krupe? Mislis li da pesimizam pomaze ili odmaze?
optimizam ne pomaze, to smo do sad naucili :lol:
sad cemo vidjeti za pesimizam :hmmmmm:
Saburo sam svih godina do Viteza i 1-1 kad nas Ubiparip spasi onim golom. Od tada sam rekao svi su favoriti :thumbup: cim sam usporio bio vidilo se na rezultatima.Mosa zonfa favoriti.

Livaja nam dao gol eto onda ti je bilo jasno sto sam morao to uraditi.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 apr 2018, 20:32

Zaimaga aga bolji si od blaga,Zaimaga ti si nase cvjece,niko te niko te prodati nece,Zaimaga je otkrice sezone,zadnje kolo najebace kone,nesto me boli vrat Zaimaga igra ko sat,hop hop hopa Zaimaga trci ko antilopa,ko mi ovo vratima lupi uvalice Zaimaga 2 komada Krupi.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, ExBlueone, GrbavicaHrammm, Lokomotifa, Riziko i 68 gostiju.