Kako rekoh da li ce dati ostavku ili ne,upitaj njega ili savez.
Sa anketom mozes je samo ko' tariguz koristiti.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
A što ne može, mozgu? Danas ne postoji odmah? Sutra neće postojati odmah? Odmah se odnosi na sve prije Albanije u smislu da mu ne treba davati nikakve dodatne šanse. Može se komotno i obrisati ova tema. Svrha joj je ispunjena svakako.RiNo je napisao/la:Što ovo ne ide pod katanac.
"Treba li Sušič ODMAH dati ostavku" Kako nešto može biti "odmah" i nakon 10 dana.
Trebao je staviti ''NAMAH''ko' sto bi tvoji sugradjani rekli.RiNo je napisao/la:Što ovo ne ide pod katanac.
"Treba li Sušič ODMAH dati ostavku" Kako nešto može biti "odmah" i nakon 10 dana.
Ma kakavi sugrađani, to su brđani.harishp je napisao/la:Trebao je staviti ''NAMAH''ko' sto bi tvoji sugradjani rekli.RiNo je napisao/la:Što ovo ne ide pod katanac.
"Treba li Sušič ODMAH dati ostavku" Kako nešto može biti "odmah" i nakon 10 dana.![]()
Jel se moze ikako otvoriti aktuelna tema sa radnim naslovom.(Kad vec ima svakavih tema)
''Treba li Osim trebao farbati brkove, odmah ili sad'''
Prve 2 utakmice kvalifikacija Ćiro je izgubio, a evo Sušić ima pobjedu i poraz. Za sad se isplatilo.izet fazlinovic je napisao/la:Ja bih sada htjeo cuti one koji su gonili "naseg" Ciro sa klupe reprezentacije, kako se vama sada svidja ovaj novi selektor, je li se isplatilo # oO (;-)
6 September 2008 Spain 1 – 0 Bosnia and HerzegovinaRiNo je napisao/la:Prve 2 utakmice kvalifikacija Ćiro je izgubio, a evo Sušić ima pobjedu i poraz. Za sad se isplatilo.izet fazlinovic je napisao/la:Ja bih sada htjeo cuti one koji su gonili "naseg" Ciro sa klupe reprezentacije, kako se vama sada svidja ovaj novi selektor, je li se isplatilo # oO (;-)
Zaboravih Estonce, mislio sam na Turke i Špance.Virtu4l je napisao/la: 6 September 2008 Spain 1 – 0 Bosnia and Herzegovina
10 September 2008 Bosnia and Herzegovina 7 – 0 Estonia
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:što će ova tema na ovom pdf?
izet fazlinovic je napisao/la:Ja bih sada htjeo cuti one koji su gonili "naseg" Ciro sa klupe reprezentacije, kako se vama sada svidja ovaj novi selektor, je li se isplatilo # oO (;-)
Da mi njega na ljeto sljedece godine poslije eura ne budemo molili da ostaneNoName je napisao/la:Nek' sačeka par minuta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.