Tvoja je preglasna, valjda zbog velicine celicnoga udaSariel1987 je napisao/la: Bas ti mama mekece? Ne sjecam se![]()
Sabani druga liga![]()
Povracace vam se od ovog jos koji dan ponavljanja.ne jbe mutant vec uporanjbem mutante zenicke povoljno 2 vlahova sat..
![]()
Gledaj ih jesu se skupili ujedaju ko bijesni kerovi.efekat je postignut.
Sabani druga liga
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
-
Sariel1987
- Kontakt:
Alban je napisao/la:Tvoja je preglasna, valjda zbog velicine celicnoga udaSariel1987 je napisao/la: Bas ti mama mekece? Ne sjecam se![]()
Sabani druga liga![]()
Povracace vam se od ovog jos koji dan ponavljanja.ne jbe mutant vec uporanjbem mutante zenicke povoljno 2 vlahova sat..
![]()
Gledaj ih jesu se skupili ujedaju ko bijesni kerovi.efekat je postignut.
Sabani druga liga
Sory upali mi se gajger.
Ondaa gdje ce ti koza bit??
Sabaniiii druga liga
Tuzlaci dajte muhi metadona, pridobijte ga za ovu bitku, jedino je on dovoljno imbecilan da parira ovim retardima iz zenice
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
Sariel1987
- Kontakt:
Doso je. Njemu antifaantifa
Sabani druga liga gdje vam je i mjesto
Sabani druga liga gdje vam je i mjesto
- MocMahale444
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
sto si dozvolio da komunjare pišu po temi, ja sam mislio da ste vi dole većina i da vas ima višeRigoletto je napisao/la:Tuzlaci dajte muhi metadona, pridobijte ga za ovu bitku, jedino je on dovoljno imbecilan da parira ovim retardima iz zenice
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Evo Joge konacno poćerao

Sunce ti poljubim koda ih je isti kur.ac pravio, iq varira +/- 5 oko 50
- MocMahale444
Izgorit ce ti usne od toga, cmokni dorata jupolovac.
Ti si pun mrznje paksu zesci.
Ti si pun mrznje paksu zesci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
fukso javi se, fukso javi se, mozda me ubijediš, sinoć si propala ko kauć

cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
Ja sam ti rekao, kani se opijata i zavrsi neki zanat jer s takvim zivotom ces bit samo ja teret svojoj familiji
- MocMahale444
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Robijaši i prepucavanja.
Zen‘ca jarane, Zen‘ca
SDA Jugend,
DRUUUUGA LIIIGA
####JUMBO DURUM ZENICA FC######
SDA Jugend,
DRUUUUGA LIIIGA
####JUMBO DURUM ZENICA FC######
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- egocentrik
- Kontakt:
Opis te demantuje.avenija je napisao/la:Znas koliko nas interesuje glavni gradSarajevoJeBordo je napisao/la:Kolko znam vas jedino spaja krkanluk, mržnja i kompleksi prema glavnom gradu.FrantoBauzek je napisao/la:Što se tiće Zenićana i dalje poštujem nekoliko forumaša. To je onaj dio Zenice, finih ljudi, radničke klase. Dio, koji povezuje Tuzlu i Zenicu. Ali očigledno se i u Zenicu, u grad svašta šljeglo.
Ćuj Zenićani slave poraz Slobode, ćuj Zenićani slave pobjedu sarajevskog Želje. (uz par izuzetaka)
![]()
Jednako kao Nevesinje, cuuj kompleks haha kad zaba sebi umisli da je princ a obicno spadalo
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
nisi trebo ovo iznositi u javnost. sad ce manjejaci promjeniti ime u the fykarasamel989 je napisao/la:fukara - (turski: fykara, fukar)siromašan svijet, sirotinja;pren. propalica, ništarija
Nas turski investitor Aydin Olgun nakon sto je saznao kako se navijacka grupa tuzlanske Slobodanke zove, odlucio organizovati sergiju.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Šta je reći, nema mitomana ovih dana nego se ovi svađaju ko je gori

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mutevelijaprisonbreak je napisao/la:Sve smo kupili, i sudije i Gosk i Borac i bod u Tuzli, kupili smo i Mladost i Vitez, kupujemo sudije i kada ne igraju sa nama, stimamo cijelu ligu za opstanak, khurcu nam cejf.
Mutevelijaprisonbreak je napisao/la:Nije potpisan, al ce biti ubrzoturske pare dolaze, djaba ste se ponadali da nam je fudo stavio.
Mutevelijaprisonbreak je napisao/la:Covjek je vise krao iz prazne kuce, nego ovi kad je bilo. Covjek treba prozvati i zavrsena prica. TREBA NAPOMENUTI DA RADNICI JOS NISI DOBILI PLATU ZA MJESEC MART ! da li se ikad zapitamo kako oni prezivljavaju?
MEMIS JE NAJVECE ZLO! NEK IDE I POVEDE SVOJE SLUGE!
Bahate bahate mutevelijeMutevelijaprisonbreak je napisao/la:Treba dati radnicima plate, slazem se. Ali to je problem tih radnika i oni se reebaju boriti za svoja prava bas kao i drugi radnici u svojim firmama.Opstanak bio ili ne ti radnici moraju zivjeti. Od cega,kako?
Meni je sad na prvom mjestu opstanak Čelika ali neću reći da me nije briga za te ljude. Ne treba to dvoje povezivati i ultimativno posmatrati.
Sigurno da nije dobro da radnici ne dobiju platu ali nije dobro ni da Čelik ispadne. Tad će biti još gora situacija za plate , pretpostavljam.
Šta je ovo jos radnička partija kurdistana nije uplatila lovu??
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Jest, sam pare oale da se Sloboda izbacisviunapad1010 je napisao/la:Mutevelijaprisonbreak je napisao/la:Sve smo kupili, i sudije i Gosk i Borac i bod u Tuzli, kupili smo i Mladost i Vitez, kupujemo sudije i kada ne igraju sa nama, stimamo cijelu ligu za opstanak, khurcu nam cejf.Mutevelijaprisonbreak je napisao/la:Nije potpisan, al ce biti ubrzoturske pare dolaze, djaba ste se ponadali da nam je fudo stavio.
Mutevelijaprisonbreak je napisao/la:Covjek je vise krao iz prazne kuce, nego ovi kad je bilo. Covjek treba prozvati i zavrsena prica. TREBA NAPOMENUTI DA RADNICI JOS NISI DOBILI PLATU ZA MJESEC MART ! da li se ikad zapitamo kako oni prezivljavaju?
MEMIS JE NAJVECE ZLO! NEK IDE I POVEDE SVOJE SLUGE!Bahate bahate mutevelijeMutevelijaprisonbreak je napisao/la:Treba dati radnicima plate, slazem se. Ali to je problem tih radnika i oni se reebaju boriti za svoja prava bas kao i drugi radnici u svojim firmama.Opstanak bio ili ne ti radnici moraju zivjeti. Od cega,kako?
Meni je sad na prvom mjestu opstanak Čelika ali neću reći da me nije briga za te ljude. Ne treba to dvoje povezivati i ultimativno posmatrati.
Sigurno da nije dobro da radnici ne dobiju platu ali nije dobro ni da Čelik ispadne. Tad će biti još gora situacija za plate , pretpostavljam.
Šta je ovo jos radnička partija kurdistana nije uplatila lovu??
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.