Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Jack
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Jack » 20 apr 2018, 11:39

Ovo je najtuzniji dan u mom skromnom zivotu........
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 20 apr 2018, 11:39

Koga očekivati nakon odlaska ovog francuskog Nijemca koji nam kroji sudbinu 22 godine?

Ne bih imao ništa protiv dolaska Kloppa iako bi mi bilo i drago, a i teško jer sam koliko navijač Arsenala toliko i navijač Liverpoola (I ManU-a i CFC-a).

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 20 apr 2018, 11:45

Ramsey8 je napisao/la:Ima Boga pogledo je i nas jednom

Boga nema , a tek sada kad vam dođe neki moderni trener vidjeti šta je značio Wenger...Kada krenu milioni i milioni za pojačanja, a kad se završi sezona daj još mega miliona i mega pojačanja... Wengere sretno , nama koji nismo navijači Arsenala ostaje u sjećanju najljepši fudbal u Premier Ligi ikada viđen sa Henryem i sezona bez poraza.... :salut: :salut: :salut:
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 20 apr 2018, 11:45

Ferdo ne mozes guzicom na 4 stolice :mrgreen:
Ma kakav Klopp, on je Livertonov (ako je neko gledao "Dva smo svijeta razlicita", zna o cemu govorim :D ) covjek.
Zamisli Allegri I pomocnik Vieira :hmmmmm:
Mada Vieiru vise vidim na klupi za par godina dok jos ispece malo zanat, nego kao pomocnika nekom vecem imenu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 apr 2018, 11:46

Lik navija za 4 kluba i nijedan ne osvoji Premier ligu :lol:

Kladionice najviše šansi daju : Ančelotiju, onda idu Viera,Tunchel, Low...Allegri.
Pld W D L
38 26 12 0

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 20 apr 2018, 11:49

anell je napisao/la:Lik navija za 4 kluba i nijedan ne osvoji Premier ligu :lol:

Kladionice najviše šansi daju : Ančelotiju, onda idu Viera,Tunchel, Low...Allegri.
Zar nije Tuchel vec dogovorio sa Neymarom, pardon...... parizanima ili nije ni to potvrdjeno?

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 apr 2018, 11:53

Murga je napisao/la:
anell je napisao/la:Lik navija za 4 kluba i nijedan ne osvoji Premier ligu :lol:

Zar nije Tuchel vec dogovorio sa Neymarom, pardon...... parizanima ili nije ni to potvrdjeno?
Nije potvrđeno, sad se priča da bi Arsene više odgovarao PSG-u a da Tuchel dođe u Arsenal. Ja sam negdje pročitao da je Allegri izjavio da je sretan u Juvetu i da planira ostati sad ne znam je li to istina, možda ima neko ko navija za Juve da čita najbolju temu na svijetu da nam potvrdi ovo.
Pld W D L
38 26 12 0

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 20 apr 2018, 12:01

Allegri sigurno ostaje u Juventusu, produzio je ugovor do 2020 uz za italijanske prilike ogromnu platu...
Zeli novi ciklus sa Juventusom da jos jednom pokusa osvojiti LP u naredne 2 godine.... nedavno je to potvrdio i sportski direktor marotta...

Sto se tice trenera sarri bi bio pravi izbor zbog svog stila igre, ali ce on jos teze napustiti klupu napolia nego Allegri Juventusovu...

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 apr 2018, 12:16

Jack je napisao/la:Ovo je najtuzniji dan u mom skromnom zivotu........
Također :cry:

Sad samo **** i odroni od insana neće navijati za Arsenal do kraja sezone

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 apr 2018, 12:23

Arsene idi preuzmi PSG i osvoji Ligu Prvaka...
Imam neki osjećaj da bi mogao pokazati još toga samo kad bi iza sebe imao vlasnika čvrste ruke i ograničenu ulogu u klubu.

Iako je vrijeme bilo davno da napusti klub, ipak sam nekako tužan mater mu jbm...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 20 apr 2018, 12:29

:(((
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 apr 2018, 12:37

Nisam sto godina uš'o ovdje, sva se raja promijenila :mrgreen: Samo da i ja pustim suzu za Arseneom i vraćam se nazad, na ove ostale podforume :urnebes:

Zayebavo nas je zadnjih godina, nema šta, al' nisu malo 22 godine, na ovom forumu je većina ljudi ja mislim i odrasla uz Arsenov Arsenal i sad ovo, šok i nevjerica.. Biće opet suza zadnje kolo :P
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ramsey8
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey8 » 20 apr 2018, 12:38

anonimni je napisao/la:Nisam sto godina uš'o ovdje, sva se raja promijenila :mrgreen:
Ista raja drugi nickovi :mrgreen:
Miljenik admina i ostale moderacije

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 20 apr 2018, 12:41

Ima i ta mjesta doduše :mrgreen: Vakat je sad češće dolaziti tu i pratiti Arsenal, sad će se tek zakuhati, niko nema pojma na šta će sve ličiti dogodine :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 20 apr 2018, 13:39

Arsenal je postao sinonim za sprdanje zadnjih 8 godina zahvaljujući Wengeru. To je fakt. Ova tema je najposjećenija na forumu kad Arsenal izgubi, pravi teatar se ovdje pravi, ko humoristična serija Mućke. Koliko je god bio dobar od 1996. do 2010. za klub toliko je bio loš od 2010. do 2018. Malo vas već udara nostalgija ali neće on faliti Arsenalu, vrijeme je za novu stranicu u povijesti kluba. Naravno da se smjernice moraju postaviti ali i novi trener ako to bude dobar izbor i ako ima bolju podršku od Wengera od strane uprave može napraviti velike stvar. Tuchel, Low, Allegri, Sarri to su treneri koje bi Arsenal trebao hvatati i da se igra i dalje dobar nogomet, a ne neki treneri poput Ancelottija on je svoje ispuhao dokazao u Bayernu. Da Arsenal ne bi napravio grešku ko United s Moyesom, znači ne Ancelotti.

Ne bi bio loš ni onaj 30-togodišnji trener Hoffenheima Julian Nagelsmann, valja i o njemu razmislit.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 20 apr 2018, 14:09

Arsenal club officials were in tears, while players were in shock as Wenger announced his departure at the end of the season this morning. [@MrArsenicTM via beIN]

Mesut Özil had an interview scheduled with beIN but it has been delayed as the players come to terms with the announcement. After telling the players of his decision & giving a speech, they fell silent in shock & only Wenger’s footsteps as he left the room could be heard. #afc
Pld W D L
38 26 12 0

Jack
Kontakt:

Post Postao/la Jack » 20 apr 2018, 14:14

Jbte, da mi je neko reko da ce me ovoliko potrest odlazak lika koji nas je kočio u svemu....

Vidim da su igraci u soku i bas me zanima sta je prelomilo kod Wengera?! Mislim prazne tribine...hajd sad DT i slicne YTB kurave da vidim kako cete podrzat nekog novog!!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 20 apr 2018, 14:59

I ja sam sjeban i tužan, jednostavno vijest iz vedra neba koja je pogodila sve nas koji smo ga još uvijek poštovali zbog svega što je uradio za ovaj klub.

Ma koliko god smo ga pljuvali, koliko god smo srali po njemu, svi smo ga ustvari voljeli na neki način i potajno se nadali da ćemo doživjeti ono što je Wenger radio od 97-2006. Otkako sam živ, Arsene je trener Arsenala i kad sam bio mali ustvari sam mislio da je njegovo ime Arsene ima neke veze sa imenom Arsenal, ali ustvari nije tako bilo (iako sada sam siguran da postoji mnogo jača veza od same sličnosti imena).

Taj čovjek je stvarno specifičan, niti je nervozan, niti odvratan, jednostavno zapeo je u vremenu u kojem se izgubio, ostao je u onom dobu kad se fudbal nije igrao parama već nečim drugim, stvorio je ovaj prelijepi Arsenal, ovu prelijepu igru, izgradio Emirate, napravio brend od Arsenala kao klub koji igra najljepši fudbal u Europi zajedno sa Barselonom, imali smo prelijepih momenata, imali smo i groznih, nije samo do njega jer su i igrači zakazali isto tako, nisam prosto mogao da vjerujem u život nakon Wengera jer pojam " konstanta " i " Wenger " su mi bila dva pojma istog značenja..

Neću da dužim, hvala ti Arsene na svemu, stvarno tužan dan za Arsenal, ali ovako je najbolje! #merciArsene

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 20 apr 2018, 15:03

anonimni je napisao/la:Ima i ta mjesta doduše :mrgreen: Vakat je sad češće dolaziti tu i pratiti Arsenal, sad će se tek zakuhati, niko nema pojma na šta će sve ličiti dogodine :D
Naleti da se sa nama nerviras kad gube :mrgreen:

Dorcol
Kontakt:

Post Postao/la Dorcol » 20 apr 2018, 15:08

Respekt za legacy koji Wenger ostavlja. Mislim da bliska buducnost Arsenala nece zavisiti od trenera koji bude zamenio Wengera vec od igraca koje bude dovodio, mora biti pogodaka svetske klase da bi se vratili gde zele a to je vrh.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.