U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21, U-19, U-17
Znamo li mi i s kim drugim igrati prijateljske utakmice u mladjim kategorijama osim sa Srbijom i Makedonijom?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Koliko para toliko muzikezizu1991 je napisao/la:Znamo li mi i s kim drugim igrati prijateljske utakmice u mladjim kategorijama osim sa Srbijom i Makedonijom?
Inace FKS akademija, ocekivanja i realnost

crna gora i rjedje hrvatskazizu1991 je napisao/la:Znamo li mi i s kim drugim igrati prijateljske utakmice u mladjim kategorijama osim sa Srbijom i Makedonijom?
Zarathustra
-
michplatini
- Kontakt:
Pogledaj sastav te U-18 ,igrace koji donose kvalitet i nosioci igre su,i bice ti jasno zasto te utakmice imaju smisla.zizu1991 je napisao/la:Znamo li mi i s kim drugim igrati prijateljske utakmice u mladjim kategorijama osim sa Srbijom i Makedonijom?
Kakva gamad sjedi u savezu yebote... Toni Karacic vjecni trener! Zasluzujemo te, majstore.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Vjerovatno su zadovoljni rezultatima njegovo rada.
-
michplatini
- Kontakt:
Stara Pazova 11h : Srbija (U-18) -BiH (U-18)
-
michplatini
- Kontakt:
Srbija (U-18)
12.Radotić Luka(G)
2.Kostić Aleksandar
5.Popović Boris
8.Gavrić Željko(K)
13.Savić Andrija
14.Damjanović Filip
16.Šehapi Igor
17.Bojić Bojan
19.Nović Nikola
20.Babić Slobodan
22.Daničić Damjan
Selektor:Perica Ognjenović
BiH (U-18)
12.Perković Matej (G)
2.Bjeković Marko
3.Imamović Armin
6.Tegeltija Dobrica
7.Savić Milan
9.Hasanović Ahmed
10.Santrač Stefan (K)
13.Kurbegović Dino
15.Hasikić Kemal
17.Omerović Eldin
20.Kosić Marko
Selektor: Karačić Toni
12.Radotić Luka(G)
2.Kostić Aleksandar
5.Popović Boris
8.Gavrić Željko(K)
13.Savić Andrija
14.Damjanović Filip
16.Šehapi Igor
17.Bojić Bojan
19.Nović Nikola
20.Babić Slobodan
22.Daničić Damjan
Selektor:Perica Ognjenović
BiH (U-18)
12.Perković Matej (G)
2.Bjeković Marko
3.Imamović Armin
6.Tegeltija Dobrica
7.Savić Milan
9.Hasanović Ahmed
10.Santrač Stefan (K)
13.Kurbegović Dino
15.Hasikić Kemal
17.Omerović Eldin
20.Kosić Marko
Selektor: Karačić Toni
prosvijetli nas?michplatini je napisao/la:Pogledaj sastav te U-18 ,igrace koji donose kvalitet i nosioci igre su,i bice ti jasno zasto te utakmice imaju smisla.zizu1991 je napisao/la:Znamo li mi i s kim drugim igrati prijateljske utakmice u mladjim kategorijama osim sa Srbijom i Makedonijom?
Zarathustra
Ovo smo dva puta prokockali veliku prednost u ovim utakmicama
Nakon 3:3 u prvom prijateljskom meču odigranom prije dva dana, „U-18“ selekcije BiH i Srbije su danas u Trening centru FSS u Staroj Pazovi još jednom remizirale, ovaj put 2:2.
Izabranici Tonija Karačića su nakon prvih 45' igre imali prednost od 2:0. Oba gola je postigao Ahmed Hasanović, u 38' i 43'.
U drugom poluvremenu su dosuđena dva jedanaesterca za domaći sastav koji tako dolazi do poravnanja.
Za bh. tim su nastupili: Matej Perković, Marko Bjeković, Armin Imamović, Dobrica Tegeltija, Milan Savić, Ahmed Hasanović, Stefan Santrač, Dino Samuel Kurbegović, Kemal Hasikić, Eldin Omerović i Marko Kojić.
U igru su ulazili još: Adnan Kanurić, Eldar Šehić, Enio Zilić, Marko Brkić, Milan Šikanjić, Denis Kahrimanović, Mateo Božić, Alen Dejanović i Adis Majkić.
Dva penala, kao da su Real Madrid
NSHB nema podobnijeg kandidata za mlade selekcije od njega ... a ne pada im napamet da predlazu bilo koga drugog dok ovaj neispuca sve bonuse ...sajo10 je napisao/la:Kakva gamad sjedi u savezu yebote... Toni Karacic vjecni trener! Zasluzujemo te, majstore.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
michplatini
- Kontakt:
Pogledaj nekad neku utakmicu mimo dnevnog boravka i sve će ti se samo ....Moggi je napisao/la:prosvijetli nas?michplatini je napisao/la:Pogledaj sastav te U-18 ,igrace koji donose kvalitet i nosioci igre su,i bice ti jasno zasto te utakmice imaju smisla.zizu1991 je napisao/la:Znamo li mi i s kim drugim igrati prijateljske utakmice u mladjim kategorijama osim sa Srbijom i Makedonijom?
-
edinjo-bih
- Kontakt:
u drugoj utakmici 2:2 sa domacinom
vodili smo 2:0 a oni izjednacili iz 2 penala
golove za nas postogao hasanovic iz zelje
vodili smo 2:0 a oni izjednacili iz 2 penala
golove za nas postogao hasanovic iz zelje
Vidim vijest malo prosla nezapazena, daleko je ta Norveska (od nekih)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pogledaj drugu temu (zaboravljeni i potencijalni).sajo10 je napisao/la:
Vidim vijest malo prosla nezapazena, daleko je ta Norveska (od nekih)Besim aga igrao cijeli mec za Rosenborg u kupu i postigao gol. Nazalost, kasnije, ipak pripisan kao autogol. Ali sve u svemu, super za Serbecica!
veliki potencijal, samo da se zvijezde poklopesajo10 je napisao/la:
Vidim vijest malo prosla nezapazena, daleko je ta Norveska (od nekih)Besim aga igrao cijeli mec za Rosenborg u kupu i postigao gol. Nazalost, kasnije, ipak pripisan kao autogol. Ali sve u svemu, super za Serbecica!
Cavar na klupi Frankfurta!
Semir Smajlagic, bivsi junior Sarajeva, od pocetka za Goricu (Slovenija)
I zabioVucevich je napisao/la:Semir Smajlagic, bivsi junior Sarajeva, od pocetka za Goricu (Slovenija)