đesi Edine šta imadefour je napisao/la: Prvo ne poznajem lika licno. Ali kao bolesnik koji prati sve oko bh fudbala primjetio sam da ponekad bas zestoko pise da barem u tekstovima ne pokazuje ciji je navijac.
https://www.****/sport/fudbal/pet-pitanja-na-koja-misimovic-i-siljak-nisu-zeljeli-odgovoriti/766738/
Kao npr. ovdje gdje je poderao kompletnu zeljinu upravu i sve oko zelje. A priznat ces ostrasceni navijac nekog kluba nikad nece ovakav tekst napisati.
I ja sam iskreno mislio da je pitar ali je ocito da lik ima svoj pravac i cestitam mu na tome. Realno svako ima pravo navijati za neki klub ali je cinjenica da se to kroz njegove tekstove ne primjeti i da je facebook privatna stvar. Osim toga ovaj danasnji tekst nije napisao na rekla kazala nego je ocito pozvao svakog od prozvanih a koji se ticu bh fudbala. Naruceni tekstovi se ipak pisu malo drugacije.

taj tekst je napisao neko načepljen od strane uprave kona , ovaj danas može biti iskupljenje, zar ne?
da li su slike sa onim menadžerima iz istog perioda ili cimirot na jednoj u leotaru a na drugoj u paoku?
je li to taj "fokus" stil?

a ovaj pdf je za pitare