U subotu da počnu neki od talenata iz mlađih kategorija
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Protiv Kovača u finalu hah da ga pustimo
Realu odgođena utakmica La lige.
Mislio sam da su to uradili zbog LIge prvaka, ali sreća njihova nisu, to je zbog finala kupa, njihov protivnik u ovom kolu Sevilla igra to finale.
Ja bih rekao kontra sekerbega, najbolje da nula stoji što duže, kako utakmica odmiče mi sve bolji, postoji šansa da im dobro zbiberimo u zadnjih 20-30 minuta.
Mislio sam da su to uradili zbog LIge prvaka, ali sreća njihova nisu, to je zbog finala kupa, njihov protivnik u ovom kolu Sevilla igra to finale.
Ja bih rekao kontra sekerbega, najbolje da nula stoji što duže, kako utakmica odmiče mi sve bolji, postoji šansa da im dobro zbiberimo u zadnjih 20-30 minuta.
Posipam se pepelom i molim za oprost.Klare je napisao/la:Ja bih rekao kontra sekerbega, najbolje da nula stoji što duže, kako utakmica odmiče mi sve bolji, postoji šansa da im dobro zbiberimo u zadnjih 20-30 minuta.
Vjerovatno si u pravu. U zadnje vrijeme premalo ili gotovo nikako ne pratim bayern tako da je moj komentar više neko nagađanje negoli rezultat neke opsežne analize.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ljudi, ima li pritiska i nervoze?
Kako koji dan, meni sve gore.
Zayeban je real. Biće to vraški teške tekme.
Kako koji dan, meni sve gore.
Zayeban je real. Biće to vraški teške tekme.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- farinelli123
- Kontakt:
Ma kakvog ba pritiska, kao sto sam ranije napisao "jedini tim koji nema sanse protiv Bajerna je Real". Mora Jup da izgubi od Klopa finale. A mozda i nece, videcemo. Jedino sto moze Bajernu da se osveti je potencijalna nepravda u slucaju Svena Ulrajha. Ono Nojerov hereditet VS Svenova forma. Nojer nek tempira formu za Rusiju.
Ja ne pravim ovakve hazarderske izlete cesto, ali sada mislim da Real ne moze da prodje. Ako prodju i osvoje, treba ukinuti fudbal, instalirati neke HAARP antene da uklone iz svesti naroda sve sto moze da se zavede pod folder fudbal
Ponekad, a sve cesce, pozelim da nikad nisam ni zavoleo fudbal i bundesligu i Bajern..sve je to mlacenje prazne slame, fudbal prokleti.
Ja ne pravim ovakve hazarderske izlete cesto, ali sada mislim da Real ne moze da prodje. Ako prodju i osvoje, treba ukinuti fudbal, instalirati neke HAARP antene da uklone iz svesti naroda sve sto moze da se zavede pod folder fudbal
Ponekad, a sve cesce, pozelim da nikad nisam ni zavoleo fudbal i bundesligu i Bajern..sve je to mlacenje prazne slame, fudbal prokleti.
•
Možeš početi pripremati antene.farinelli123 je napisao/la:Ma kakvog ba pritiska, kao sto sam ranije napisao "jedini tim koji nema sanse protiv Bajerna je Real". Mora Jup da izgubi od Klopa finale. A mozda i nece, videcemo. Jedino sto moze Bajernu da se osveti je potencijalna nepravda u slucaju Svena Ulrajha. Ono Nojerov hereditet VS Svenova forma. Nojer nek tempira formu za Rusiju.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Sto posto si upravu. Zamisljam nas ko stranacke botove borimo se za interese ljudi iznad nas koji se nakon izborne kampanje sastanu i podijele pare, a volonterima nista. Ali ne znam, nekako je lijep osjecaj kad tvoj tim pobjedjuje, pravi kapitalisticki spektakl kojem se cak ni najvece komunjare ne mogu suprostavit da ne prate isti.farinelli123 je napisao/la:Ma kakvog ba pritiska, kao sto sam ranije napisao "jedini tim koji nema sanse protiv Bajerna je Real". Mora Jup da izgubi od Klopa finale. A mozda i nece, videcemo. Jedino sto moze Bajernu da se osveti je potencijalna nepravda u slucaju Svena Ulrajha. Ono Nojerov hereditet VS Svenova forma. Nojer nek tempira formu za Rusiju.
Jbg burazere, nećemo se igrat milana tarotafarinelli123 je napisao/la:Ma kakvog ba pritiska, kao sto sam ranije napisao "jedini tim koji nema sanse protiv Bajerna je Real".
Činjenica da je real ušao u odličnu formu tj uopšte nisu potrošeni.
Ljudi imaju premoćnu sredinu terena i nevjerovatnu navalu.
Kao šlag na tortu imaju najpodcjenjenijeg trenera svih vremena, a čova je prvi trener koji je odbranio titulu lp plus nanizao 40 tekmi bez poraza.
Plus imaju stopere, tačnije Ramosa koji skače u napadu plus imaju daleko najbolji bekovski par, onaj Marcelo u napadu čini što i Messi.sekerbay je napisao/la:Jbg burazere, nećemo se igrat milana tarotafarinelli123 je napisao/la:Ma kakvog ba pritiska, kao sto sam ranije napisao "jedini tim koji nema sanse protiv Bajerna je Real".
Činjenica da je real ušao u odličnu formu tj uopšte nisu potrošeni.
Ljudi imaju premoćnu sredinu terena i nevjerovatnu navalu.
Kao šlag na tortu imaju najpodcjenjenijeg trenera svih vremena, a čova je prvi trener koji je odbranio titulu lp plus nanizao 40 tekmi bez poraza.
Eh sa druge strane tu vidim našu šansu, nema brige drugari gledaćemo prvu polutku kao kontra PSGa, dakle svi iza lopte, a onda kako su po prirodi njihovi bekovi ofanzivni čeka ih teška kazna.
Nadigravati se sa njihovim tehnički jakim bekovima i sredinom gdje igra Modrić je bitka u koju se ne trebamo upuštati dok su svježi.
Stoga
Daće Jup njima loptu, majstor je tog zanata, eh kad bi znali koju podvalu će im smjestiti.
Ne brine me druga polutka, tu nema zime, samo da ih ovu prvu fatimo na trehu,
daće njima Jupko loptu, bez brige drugari.
I još nešto, teško ćemo proći da nam Real ne zabije bar jednom, možda i 2 puta, ali se nadam da dobivamo sa 2-3 razlike,
jaki smo u finišu sumnje nema, ama braćo u finišu smo mašina, stroj...
Dobra analiza osim ovog dijela.Klare je napisao/la:Nadigravati se sa njihovim tehnički jakim bekovima i sredinom gdje igra Modrić je bitka u koju se ne trebamo upuštati dok su svježi.
Problem je što će se naši umoriti.
Jbg, real pauzira ovaj vikend i to je ogromna prednost.
- farinelli123
- Kontakt:
@coelho
Dobro poredjenje
Sve to stoji, jaki su, slazem se, bekovi pogotovo, pokrivaju stranu celu kao Lahm u najboljim danima, sredina malo sporija ali tehnicki superiorna. Da nam je Komana sad. Bice lakse sada, jer necemo igrati na duboko postavljenu odbranu kao za vreme duela Pep/Carlo, gde ni onda mlađi Riberi nije mogao meda protiv Karvahala, a Roben bio udvajan skolski. Odbrana je bila klimava u vreme Besiktasa i 1. meca sa Seviljom, sad to vec bolje izgleda, osim Humelsa koji štrči. Ja mislim da ce to biti šou Hamesa sa nekim nestvarnim golom kao na svetskom, ili Lewat da pokaze svom buducem POSLODAVCU zasto ce ga angažovati i plaćati da igra. A mozda i Tolisso da zaigra ako je spreman, njegovi skokovi su ubitacni. Kad je sredina sa Rudijem uspela da izdominira onoliko hvaljeni PSG (koji me nikad nije impresionirao), Real je jak kao Milan 2000-ih, al ovo ce sad biti onaj Bajern sto ne odgovara Realu, onaj nemačkiji Bajern, ne španski i italijanski.
Nije Real toliko odmoran imali su i oni mec u sredu i to sa skoro prvom postavom, sad vikend da, slobodni. Moze i Jup da izrotira momacki, samo neki sto su skroz out (rudi, bernat, wagner) i ona ekipa Dorsch, Benko nek se kali.
Dobro poredjenje
Sve to stoji, jaki su, slazem se, bekovi pogotovo, pokrivaju stranu celu kao Lahm u najboljim danima, sredina malo sporija ali tehnicki superiorna. Da nam je Komana sad. Bice lakse sada, jer necemo igrati na duboko postavljenu odbranu kao za vreme duela Pep/Carlo, gde ni onda mlađi Riberi nije mogao meda protiv Karvahala, a Roben bio udvajan skolski. Odbrana je bila klimava u vreme Besiktasa i 1. meca sa Seviljom, sad to vec bolje izgleda, osim Humelsa koji štrči. Ja mislim da ce to biti šou Hamesa sa nekim nestvarnim golom kao na svetskom, ili Lewat da pokaze svom buducem POSLODAVCU zasto ce ga angažovati i plaćati da igra. A mozda i Tolisso da zaigra ako je spreman, njegovi skokovi su ubitacni. Kad je sredina sa Rudijem uspela da izdominira onoliko hvaljeni PSG (koji me nikad nije impresionirao), Real je jak kao Milan 2000-ih, al ovo ce sad biti onaj Bajern sto ne odgovara Realu, onaj nemačkiji Bajern, ne španski i italijanski.
Nije Real toliko odmoran imali su i oni mec u sredu i to sa skoro prvom postavom, sad vikend da, slobodni. Moze i Jup da izrotira momacki, samo neki sto su skroz out (rudi, bernat, wagner) i ona ekipa Dorsch, Benko nek se kali.
•
Sve ste otprilike rekli u prethodnim postovima.
I slažem se s ovim gore, da je Zidane odličan trener, on je zapravo jako inteligentna fudbalska ličnost, inteligenciju je ranije pokazao na terenu, a sada je pokazuje kao trener. Neke gluposti i naivštine on neće napraviti ni u ovom duelu. To može biti mana za nas, ali isto tako i prednost, jer znaš otprilike da će Real igrati kako igra i to vrlo pragmatično. Slična je onda stvar i kod nas. Onda se otprilike svede na to, ko će imati veći motiv, ko će više dati na terenu i ko će napraviti manje grešaka.
Svakako da je Juppova mudrost, spretnost ovdje jako bitna za nas, on će biti posebno motivisan, kao i Ribery i Robben, koji iako ostaju još tu, ne mogu biti sigurni da li će imati još jednu ovakvu priliku, da budu blizu tog velikog trofeja. A iako su ga osvojili već, kruna bi bio taj dodatni.
I slažem se s ovim gore, da je Zidane odličan trener, on je zapravo jako inteligentna fudbalska ličnost, inteligenciju je ranije pokazao na terenu, a sada je pokazuje kao trener. Neke gluposti i naivštine on neće napraviti ni u ovom duelu. To može biti mana za nas, ali isto tako i prednost, jer znaš otprilike da će Real igrati kako igra i to vrlo pragmatično. Slična je onda stvar i kod nas. Onda se otprilike svede na to, ko će imati veći motiv, ko će više dati na terenu i ko će napraviti manje grešaka.
Svakako da je Juppova mudrost, spretnost ovdje jako bitna za nas, on će biti posebno motivisan, kao i Ribery i Robben, koji iako ostaju još tu, ne mogu biti sigurni da li će imati još jednu ovakvu priliku, da budu blizu tog velikog trofeja. A iako su ga osvojili već, kruna bi bio taj dodatni.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sule kao bekenbauer
Sven mačka
Šteta što nema golova
Sven mačka
Šteta što nema golova
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sule jede malu djecu na zadnjem veznom.
Wagner i Thiago po dvije dobre prilike, steta sto nije barem jedna usla no sta je tu je.
Mai pionirska koka, nije bilo mnogo napada domacina pa ne znamo od cega je iskovan.
Wagner i Thiago po dvije dobre prilike, steta sto nije barem jedna usla no sta je tu je.
Mai pionirska koka, nije bilo mnogo napada domacina pa ne znamo od cega je iskovan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Po sastavu vidim da je Hamesu klupa protiv Reala. Steta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja vidim da je Robbenu.sljivo je napisao/la:Po sastavu vidim da je Hamesu klupa protiv Reala. Steta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Obojici, jer sumnjam da ce Jupp izaci sa 4 ofanzivca protiv Reala.
Müller i njegovi golovi 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Poslije Juppa Kovač 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.