S tobom se čini mi se i neka normalna komunikacija neki dan vodila na PL općenito.Alban je napisao/la:Puknut cu ja tebe, a mamu ti tvoju kresnutsviunapad1010 je napisao/la:@alban puko ko treger
A sad ovo...
Niste vi dobri sekunde
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
S tobom se čini mi se i neka normalna komunikacija neki dan vodila na PL općenito.Alban je napisao/la:Puknut cu ja tebe, a mamu ti tvoju kresnutsviunapad1010 je napisao/la:@alban puko ko treger
Reko mu sara druga liga hahahawobly92 je napisao/la:S tobom se čini mi se i neka normalna komunikacija neki dan vodila na PL općenito.Alban je napisao/la:Puknut cu ja tebe, a mamu ti tvoju kresnutsviunapad1010 je napisao/la:@alban puko ko treger
A sad ovo...![]()
Niste vi dobri sekunde
Budala uvijek pronalazi još veću budalu koja mu se divi.Sariel1987 je napisao/la:odose da se vrate...
ispucali ove kozije fazone celicni rodjaci.
kako se talio celik. al bas bas celik.pitaj dofu
sve ok druze prepucavanj su al djes ba cojku za mater ebo ga ti...Alban je napisao/la:Budala uvijek pronalazi još veću budalu koja mu se divi.Sariel1987 je napisao/la:odose da se vrate...
Malo sam vas prcao, ali ne prilici to mojim godinama niti obrazovanju kojem raspolazem, sto se tice opstanka, iskreno neka ispadne onaj ko se ne snadje do kraja, nadam se da to nece biti Celik, a u konacnici i ako bude onda je ocito zasluzio.
Sto se mene tice Tuzla mi je uvijek bila draga i ostat ce i vise bih volio da ostane Sloboda nego li Gosk.
Ne mogu opet da pozelim srecu u polufinalu jer ste ispaliali eto zelim vam srecu u nedjelju i da dobijete granicni prelaz.
I neka vas popusti nesanica
Pozdrav iz PristineSariel1987 je napisao/la:sve ok druze prepucavanj su al djes ba cojku za mater ebo ga ti...Alban je napisao/la:Budala uvijek pronalazi još veću budalu koja mu se divi.Sariel1987 je napisao/la:odose da se vrate...
Malo sam vas prcao, ali ne prilici to mojim godinama niti obrazovanju kojem raspolazem, sto se tice opstanka, iskreno neka ispadne onaj ko se ne snadje do kraja, nadam se da to nece biti Celik, a u konacnici i ako bude onda je ocito zasluzio.
Sto se mene tice Tuzla mi je uvijek bila draga i ostat ce i vise bih volio da ostane Sloboda nego li Gosk.
Ne mogu opet da pozelim srecu u polufinalu jer ste ispaliali eto zelim vam srecu u nedjelju i da dobijete granicni prelaz.
I neka vas popusti nesanica
nije korektno ozbiljno.daj malo zajebancije.do jucfe si bio regulara..mojne to ba...![]()
p.s ja svakako ne spavam imam tu naku insmoniju
aaaa bjezi ckapi bjeziiiiiprisonbreak je napisao/la:A sad pozdrav raja dok mogu mirno spavati, da ne Da rekli da bjezimo
Jel bas zavijas za Juve?skoroalen je napisao/la:Valja dostić takav level da nekom psuješ majku radi klupskog prepucavanja.![]()
A ovom indijancu što ima 101 razlog da nas trpa, a on izvlači Karadžića... ma neću ništa, da me opet Muha i Virto ruže.
Djeci ispričaj da su ti pitari stadion zapalili, pa nek se bode s drugom djecom po gradu radi različitog boja dresa, imbecilu.
Jok, za Čelsi. Al đe ću Čelsi poredit s nekim.MocMahale444 je napisao/la:Jel bas zavijas za Juve?skoroalen je napisao/la:Valja dostić takav level da nekom psuješ majku radi klupskog prepucavanja.![]()
A ovom indijancu što ima 101 razlog da nas trpa, a on izvlači Karadžića... ma neću ništa, da me opet Muha i Virto ruže.
Djeci ispričaj da su ti pitari stadion zapalili, pa nek se bode s drugom djecom po gradu radi različitog boja dresa, imbecilu.
naravno za prosjecnog tupologa mozes reci sta hoces i kako hoces. ali nece vrijeditiamel989 je napisao/la:Ako Maca Diskrecija navija za Slobodu, da li je onda ispravnije reci da je ona Koza Diskrecija?
Ipak je ona prva dama Tuzle
Samo sam vratio istom mjerom, glupkosviunapad1010 je napisao/la:Veceras su treca liga foruma. Psuju od nemoći
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.